header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde RFID Tags Markt zal naar verwachting 9,5 miljard USD bereiken in 2030, met een CAGR van 13,6% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2030.

Sep 18, 2023 6:00 PM ET

De wereldwijde markt voor RFID-tags zal waarschijnlijk een aanzienlijke groei van de inkomsten te zien geven. De toenemende toepassingen en vraag vanuit de ontluikende farmaceutische & gezondheidszorg wereldwijd zouden de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de markt voor RFID-tags zal stijgen van USD 3,9 miljard in 2022 tot USD 9,5 miljard in 2030, met een groei van 13,6% CAGR in de beoordelingsperiode (2023-2030).

Bovendien creëren transport, logistiek en detailhandel wereldwijd een enorme marktvraag. De vooruitgang in RFID en aanverwante printtechnologieën, samen met de integratie die leidt tot digitale transformatie in industriële omgevingen, ondersteunen de inkomsten van de RFID-tags markt. Met de snelle industrialisatie en groei van het bedrijfsleven is het belangrijker dan ooit om verschillende activa in de toeleveringsketen te volgen.

Gelukkig zijn er verschillende hulpmiddelen beschikbaar die helpen bij voorraadbeheer. Radiofrequentie-identificatie of RFID-tags zijn klein van formaat en worden vaak gebruikt om voorwerpen op te sporen en te identificeren. Elke tag heeft een uniek identificatienummer, waardoor informatie kan worden opgehaald met een scanapparaat. Bovendien geeft de snelle groei van de consumptiegoederen- en verpakkingsindustrie een aanzienlijke impuls aan de inkomsten van de markt voor RFID-tags.

Ontvang een gratis proefexemplaar@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2008

Wereldwijde markt voor RFID-tags – Segmenten

De marktvoorspelling is onderverdeeld in frequenties, standaarden, toepassingen en regio’s. Het frequentiesegment is onderverdeeld in lage, hoge en ultrahoge frequenties. Het standaardsegment is onderverdeeld in ISO 14443, ISO 18000-3, ISO 18000-6, ISO 15693 en andere. Het toepassingssegment is onderverdeeld in transport, logistiek, gezondheidszorg, luchtvaart, detailhandel en landbouw. Per regio is de markt voor RFID-tags onderverdeeld in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Markt voor RFID-tags – Regionale analyse

Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel in RFID-tags wereldwijd met zijn enorme distributie- en logistieke markten. Daarnaast draagt de opkomst van de detailhandel, transport, logistiek en gezondheidszorg bij aan de omvang van de markt voor RFID-tags. Het toenemende gebruik van RFID-tags in de toeleveringsketen om activa in realtime te volgen, stimuleert het marktaandeel van de regio. De toenemende behoefte om het voorraadbeheer te verbeteren stimuleert de marktgroei.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2008

Markt voor RFID-tags – Analyse van de concurrentie

Deze markt lijkt concurrerend en gefragmenteerd, met tal van grote en kleine spelers. De belangrijkste strategische initiatieven uit de recente marktontwikkelingen zijn onder andere & partnerschappen, productlanceringen, overnames en expansie. Bedrijven investeren aanzienlijk in innovaties, de ontwikkeling van nieuwe producten en de uitbreiding van hun wereldwijde aanwezigheid.

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt van RFID-tags zijn onder andere Invengo Information Technology Co, Ltd, NXP Semiconductors N.V., Honeywell International Inc, Applied Wireless, Inc, HID Global Corporation, OMNI-ID, CORERFID LTD, Caen RFID SRL, GAO RFID Inc, Alien Technology, LLC, Avery Dennison Corporation, Impinj, Inc, Zebra Technologies Corp, Identiv, Inc, en Tageos.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

05 sep, 2023 — Ada Intelligent Equipment Company (China), een toonaangevende leverancier van RFID-technologie, kondigde aan dat het een flexibele converter op de markt brengt die tegelijkertijd meerdere soorten labelproductie ondersteunt. Ada biedt RFID-gerelateerde apparatuur die wordt gebruikt om RFID-inlays op te nemen in gedrukte etiketten.

De producten van het bedrijf zijn ontworpen om flexibiliteit te bieden aan labelprinters voor bedrijven die RFID-functionaliteit willen integreren in hun producten voor verschillende klanten en toepassingen. De Chinese leverancier van UHF RFID labelconverteerapparatuur opent ook een kantoor in Texas om de Noord-Amerikaanse markt te bedienen. Omdat RFID-tags in Noord-Amerika steeds vaker worden gebruikt voor voorraadbeheer en logistiek, verwacht Ada aanzienlijke steun uit de regio.

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-2008

Gerelateerde rapporten:

NFC Chip Marktonderzoeksrapport Wereldwijde voorspelling tot 2027

Onderzoeksrapport overde markt voor hardwareversnelling – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  RFID Tags Market,RFID Tags Market Demands,RFID Tags Market Trends