header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Employment Screening Services-markt in 2032 USD 8,53 miljard waard met een CAGR van 8,20% Rapport van Market Research Future (MRFR)

Sep 18, 2023 9:00 PM ET

Marktoverzicht

De markt voor arbeidsbemiddelingsdiensten bedroeg USD 4,2 miljard in 2022 en zal naar verwachting groeien naar USD 8,53 miljard aan het eind van 2032 met een CAGR van 8,20% tijdens de voorspellingsperiode. Het arbeidsonderzoek is het proces van het vinden en bevestigen van de antecedenten van een persoon voordat deze wordt aangenomen. De bevestiging van de identiteit van een persoon op basis van zijn CV kan moeilijk zijn omdat niet alle werknemers correcte gegevens geven en persoonlijke informatie vervalsen.

Employment screening is de procedure om de antecedenten van een persoon te achterhalen en te bevestigen, wat over het algemeen wordt uitgevoerd voordat de persoon wordt aangenomen. Omdat niet alle werknemers precieze gegevens geven en persoonlijke informatie kunnen versieren of verzinnen, kan het een uitdaging zijn om de uniciteit van een persoon op basis van zijn cv te verifiëren. Werkgelegenheid screening technologie helpt bedrijven te voldoen aan hun wettelijke, juridische en financiële verplichtingen door het vinden van een objectieve standaard voor het beveiligen van werkgelegenheid. De procedure op de arbeidsmarkt voor screeningdiensten helpt organisaties om mensen te verifiëren voordat ze worden aangenomen om in hun organisatie te werken. Dergelijke diensten bieden werkgevers de garantie dat de informatie die hen via de persoon wordt aangeboden correct is en dat de bekwaamheid en geloofsbrieven in het CV passend zijn.

Ontvang nu PDF-voorbeeldpagina’s met enkele voordelen!!
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6024

Employment Screening Services Concurrentieanalyse van de markt:

De lijst van prominente deelnemers in de wereldwijde arbeidsbemiddelingssector omvat spelers zoals:

  • HireRight, Inc. (VS)
  • Employment Screening Services, Inc. (VS)
  • CareerBuilder Employment Screening, LLC (VS)
  • Automatic Data Processing, Inc. (VS)
  • Sentinel achtergrondcontroles (VS)
  • Employment Background Investigations, Inc (VS)
  • First Advantage Corporation (VS)

Marktsegmentatie:

De markt is gesegmenteerd op basis van type dienst, eindgebruiker en geografie. De wereldwijde trends op de arbeidsmarkt voor screeningdiensten zijn klaar om een behoorlijke groei te laten zien tijdens de prognoseperiode.

Naar toepassing:

De markt is gesegmenteerd in criminele achtergrond controles, krediet geschiedenis controles, onderwijs en arbeidsverificatie diensten op basis van de toepassing. En drugs- en gezondheidsscreening.

Naar eindgebruikers:

De markt is gesegmenteerd in BFSI, informatietechnologie, overheid en industrie op basis van de voortstuwingstypes.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Drijfveren voor de markt:

De wereldwijde markt voor arbeidsbemiddelingsdiensten is de afgelopen jaren enorm gegroeid, voornamelijk door een toename van het aantal aanvragen. Bovendien wordt voorspeld dat de groeiende bezorgdheid over gegevensdiefstal en het groeiende aantal ondernemers en kleine en middelgrote bedrijven de marktgroei in de komende jaren zullen katalyseren.

Regionale analyse van Employment Screening Services markt:

De wereldwijde markt voor arbeidsbemiddelingsdiensten wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Azië-Stille Oceaan, Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR zal de Noord-Amerikaanse regio naar verwachting de leidende positie innemen in de wereldwijde markt voor arbeidsbemiddelingsdiensten tijdens de evaluatieperiode. De regionale markt leidde de industrie in het jaar 2017. Het is bekend dat de regio de snelst groeiende IT-sector heeft, wat heeft geleid tot een stijging van het aantal immigranten op zoek naar werk, wat wordt beschouwd als de primaire parameter die de groei van de regionale markt ondersteunt.

Ontvang de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/employment-screening-services-market-6024

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Employment Screening Services Market,Employment Screening Services Market Size,Employment Screening Services Market Share,Employment Screening Services,Employment Screening Services Market Growth