header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Machine Learning-markt zal USD 472,25 miljard overschrijden tegen 2030, gedreven door vooruitgang in rekenkracht en belangrijke doorbraken in de gezondheidszorg & Life Sciences

Sep 18, 2023 9:00 AM ET

Machine Learning-marktoverzicht:

Volgens het onderzoek van SNS Insider wordt de groei van de Machine Learning-markt aangewakkerd door een samenloop van factoren, van de stortvloed aan gegevens en technologische vooruitgang tot industriespecifieke doorbraken.

Volgens het rapport van SNS Insider heeft de markt voor machinaal leren in 2022 een waarde van 27,11 miljard USD bereikt. De markt zal naar verwachting een waarde bereiken van 472,25 miljard dollar in 2030, met een aanzienlijke samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 42,93% tijdens de voorspelde periode van 2023 tot 2030.

Ontvang een gratis sample van Machine Learning Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2206

Belangrijke spelers in het rapport zijn:

– Google
– Amazon
– Intel
– Facebook Inc
– Microsoft
– IBM
– Wipro Limited
– Nuance Communications
– Apple Inc
– Cisco Systems Inc
– Andere spelers

Reikwijdte van het marktrapport

Machine learning is een revolutionair onderdeel van kunstmatige intelligentie (AI) dat computers in staat stelt om te leren en te verbeteren op basis van ervaring zonder expliciet geprogrammeerd te zijn. Het is een dynamisch vakgebied dat veel aandacht heeft gekregen omdat het systemen in staat stelt zich zelfstandig te ontwikkelen en aan te passen. Er zijn verschillende categorieën van machine learning: supervised learning, unsupervised learning en reinforcement learning. De potentiële toepassingen van machinaal leren zijn enorm en blijven zich uitbreiden in tal van sectoren.

Marktanalyse

Omdat organisaties ernaar streven waardevolle inzichten te halen uit enorme hoeveelheden gegevens, heeft de markt voor machinaal leren een opmerkelijke groei doorgemaakt. De exponentiële groei van gegevens uit verschillende bronnen, zoals sociale media, IoT-apparaten en online transacties, heeft een ongekende kans gecreëerd voor machinaal leren. Bedrijven maken gebruik van deze toevloed aan gegevens om weloverwogen beslissingen te nemen, de klantervaring te verbeteren en processen te optimaliseren. Nu gegevens de levensader van moderne ondernemingen worden, blijft de vraag naar oplossingen voor machinaal leren om deze gegevens te verwerken en te interpreteren toenemen. Machinaal leren heeft een grote rol gespeeld in de gezondheidszorg en helpt bij het stellen van diagnoses, het ontdekken van medicijnen en het opstellen van gepersonaliseerde behandelplannen. De mogelijkheid om enorme medische datasets te analyseren en patronen te identificeren heeft het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de patiëntenzorg en -resultaten.

Marktsegmentatie en subsegmentatie inbegrepen zijn:

Op basis van component:

– Hardware
– software
– Diensten

Op basis van bedrijfsgrootte:

– MKB
– Grote ondernemingen

Op basis van implementatiemodel:

– Cloud-gebaseerd
– Op locatie

Op basis van eindgebruik:
– Gezondheidszorg
– BFSI
– Recht
– Detailhandel
– Reclame & Media
– Automotive & Vervoer
– Landbouw
– Productie
– Andere

Impact van Recessie

Economische recessies werpen een schaduw van onzekerheid over verschillende industrieën, waaronder de markt voor machinaal leren. Hoewel de eerste gevolgen kunnen bestaan uit verminderde investeringen en verschoven prioriteiten, blijft de inherente waarde van machinaal leren in het stimuleren van efficiëntie en innovatie standvastig. De evolutie van de markt tijdens en na een recessie wordt gekenmerkt door aanpassingen, verfijningen en kansen. Terwijl bedrijven proberen te navigeren door uitdagende economische omstandigheden, blijven de veerkracht en het transformatieve potentieel van machinaal leren een centrale rol spelen in het vormgeven van de toekomst van industrieën wereldwijd.

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De impact van het conflict tussen Rusland en Oekraïne op de markt voor machinaal leren is aanzienlijk en veelzijdig. Het heeft invloed op de toeleveringsketen, de talentenpool, onderzoekssamenwerking, marktstabiliteit, gegevensbeveiliging, ethische overwegingen en de regelgeving. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden is aanpassingsvermogen, internationale samenwerking en een focus op het behoud van de integriteit en vooruitgang van de machine learning-industrie nodig, ondanks de bredere geopolitieke context.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, onderscheidt zich als leider in het aanjagen van technologische innovatie in de markt voor machinaal leren. De regio, waar enkele van ‘s werelds technologiereuzen en onderzoeksinstellingen gevestigd zijn, profiteert van een robuust ecosysteem dat samenwerking tussen de academische wereld, de industrie en startups stimuleert. De Europese markt wordt gekenmerkt door een unieke mix van traditionele industrieën die AI-gedreven oplossingen integreren. Landen als Duitsland, bekend om hun sterke productiebasis, maken gebruik van machine learning om processen te optimaliseren, voorspellend onderhoud te verbeteren en innovatieve producten te ontwikkelen. De regio Azië-Pacific is getuige van een snelle invoering van machinaal leren in diverse sectoren. Landen als China, Zuid-Korea en Japan investeren zwaar in onderzoek, ontwikkeling en toepassingen van AI en machine learning.

Informeer naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2206

Belangrijkste resultaten van de marktstudie Machine Learning

– Het segment van cloud-gebaseerde machine learning-oplossingen heeft de manier waarop organisaties gegevensanalyse, modeltraining en implementatie benaderen opnieuw gedefinieerd. Door gebruik te maken van de kracht van cloud computing hebben bedrijven nu toegang tot robuuste bronnen voor machinaal leren zonder de noodzaak van uitgebreide investeringen in hardware.
– De gezondheidszorg staat aan de vooravond van een transformatie die gevoed wordt door machine learning. Dankzij het vermogen om enorme hoeveelheden medische gegevens te analyseren, patronen te identificeren en voorspellingen te genereren, is machine learning klaar om een revolutie teweeg te brengen in de patiëntenzorg, diagnostiek en geneesmiddelenontwikkeling.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor machinaal leren

– TTEC Holdings, een gerenommeerde leider op het gebied van customer experience en engagement oplossingen, heeft onlangs een baanbrekende tool onthuld die bedrijven moet helpen bij het naadloos integreren van AI (Artificial Intelligence) en machine learning technologieën in hun activiteiten.
– In een baanbrekend initiatief dat klaar staat om een revolutie teweeg te brengen in medisch onderzoek, is een aanzienlijke subsidie van 1,6 miljoen pond toegekend als speerpunt voor een veelzijdige aanpak van een reeks ziekten.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1. COVID-19 impactanalyse
4.2. Gevolgen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 Krachten Model
7. PEST-analyse
8. Segmentatie van de markt voor machinaal leren, per component
9. Segmentatie van de markt voor machinaal leren, per bedrijfsgrootte
10. Segmentatie markt voor machinaal leren, per implementatiemodel
11. Segmentatie markt voor machinaal leren, naar eindgebruik
12. Regionale analyse
13. Bedrijfsprofielen
14. Concurrentielandschap
15. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Koop de volledige PDF van Machine Learning Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/2206

Lees meer ICT-gerelateerde rapporten

Akash Anand | Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie | Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | E-mail: [email protected]


Keywords:  Machine Learning Market,Machine Learning Market Size,Machine Learning Market Share,Machine Learning Market Growth,Machine Learning Market Trends,Machine Learning Market Analysis,Machine Learning Market Forecast,Machine Learning Market Report