header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Remittance Market Revenue to Register Robust Growth in Future by 2032 | Registering a CAGR Of 3.80% | MRFR

Sep 18, 2023 9:00 PM ET

Remittance marktanalyse:

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor geldtransfers 119,6 miljard dollar bereiken tegen 2032, met een CAGR van 3,80%.

Lijst van belangrijke spelers in het Remittance Market Report:

Prominente marktspelers die in het rapport over de wereldwijde geldtransactiewereld aan bod komen, zijn onder andere

  • Bank of America Corporation
  • ZEPZ
  • Citigroup, Inc.
  • Ria Financiële Diensten, Inc.
  • OFX
  • Wells Fargo
  • Western Union Holdings, Inc.
  • PayPal
  • MoneyGram International, Inc.
  • Wise US, Inc.

Ontvang nu PDF-voorbeeldpagina’s met enkele voordelen!!
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11999

Bestuurders:

Groeiende BFSI-sector stimuleert de marktgroei

De wereldwijde groei van banken, financiële diensten en verzekeringen (of BFSI) zal een belangrijke motor zijn voor de expansie van de markt. Het groeiende gebruik van elektronische en geautomatiseerde betalingsoplossingen & is gunstig voor de markt. Financiële instellingen gebruiken een open, datagestuurd ecosysteem voor geldtransfers om hun bedrijfsnetwerken uit te breiden en hun klanten minimale remittanceprijzen aan te bieden. De vraag naar de digitale remittance oplossing om efficiënt en snel geld over te maken tussen regio’s is aanzienlijk gegroeid.

Kansen:

Meerdere voordelen om robuuste kansen te bieden

Het gebruiksgemak en de lagere gebruikerskosten in verband met digitale geldtransferdiensten zijn een paar van de redenen die de expansie van de sector zullen stimuleren. Deze diensten bieden een aantal voordelen, waaronder gemak, snelle betalingen en lagere transactiekosten. Door het ontbreken van tijdrovende procedures voor het invullen van formulieren, wenden klanten zich tot digitale transacties voor het overmaken van geld.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Beperkingen en uitdagingen:

Gebrek aan bewustzijn als marktbeperking

Het gebrek aan bewustzijn met betrekking tot digitaal geld overmaken en de toename van financiële misdrijven kunnen in de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt.

Segmentatie van de markt voor geldtransfers:

De wereldwijde remittance markt is onderverdeeld op basis van eindgebruik, kanaal, type en overdrachtswijze.

Op basis van de overdrachtswijze zal de traditionele (niet-digitale) overdracht de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Qua type zullen uitgaande overboekingen de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Qua kanaal zullen de geldtransactiekantoren de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Qua eindgebruik zullen particulieren de markt stimuleren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

De pandemie, het reisverbod en de economische vertraging leidden tot een groot banenverlies en lagere lonen voor een groot aantal migrerende werknemers. Dit had een direct effect op hun vermogen om geld naar huis te sturen via geldovermakingen. Grenssluitingen en strenge reisbeperkingen beperkten het internationale reisverkeer. Dit bemoeilijkte de conventionele methoden om geld over te maken, zoals persoonlijke bezoeken aan geldovermakingscentra. De epidemie versnelde de ontwikkeling van internet en digitale kanalen voor het versturen en ontvangen van geld. Meer consumenten maken gebruik van digitale overboekingsdiensten zoals mobiel geld, terwijl fysieke geldtransactiecentra sluiten of hun openingstijden beperken.

Bekijk de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/remittance-market-11999

Regionale analyse:

Noord-Amerika leidt de markt voor geldtransfers

In 2022 werd deze markt gedomineerd door de Noord-Amerikaanse Remittance Market (45,70%). Door het bestaan van bepaalde bekende rivalen zoals Citigroup, Inc. & Bank of America Corporation, heeft de markt een dominante positie. Daarnaast gaan fintechbedrijven in Noord-Amerikaanse landen actief samenwerkingsverbanden aan met bekende bedrijven om te profiteren van hun vaardigheden. Daarnaast had de Amerikaanse markt voor geldtransfers in de Noord-Amerikaanse regio het grootste marktaandeel, terwijl de Canadese geldtransactieketen de snelste groei kende.

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Remittance Market,Remittance Market Size,Remittance Market Share,Remittance Market Growth,Remittance Market Trends,Remittance