header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor batterij-energieopslagsystemen zal in 2030 meer dan USD 48,04 miljard bedragen als gevolg van de toenemende integratie van hernieuwbare energie en de groeiende nadruk op het besparen van energiekosten

Sep 19, 2023 9:00 AM ET

Batterij Energie Opslag Systeem Markt Scope & Overzicht

Volgens het onderzoek van SNS Insider zal de markt voor energieopslagsystemen voor batterijen zich uitbreiden naarmate de technologische vooruitgang voortschrijdt en ondersteunend beleid aan kracht wint. Dit biedt investeerders en bedrijven volop kansen om deel te nemen aan de revolutie op het gebied van schone energie.

Volgens het rapport van SNS Insider heeft de markt voor batterij-energieopslagsystemen in 2022 een waarde van USD 7,14 miljard bereikt en zal deze naar verwachting USD 48,04 miljard bereiken in 2030, met een voorspeld samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 26,9% in de periode van 2023 tot 2030.

Een batterij-energieopslagsysteem (BESS) is een geavanceerde technologie die is ontworpen om elektrische energie efficiënt op te slaan en weer vrij te geven wanneer dat nodig is. Dit innovatieve systeem speelt een cruciale rol in de modernisering van de manier waarop we elektriciteit opwekken, distribueren en verbruiken. Het maakt gebruik van de kracht van oplaadbare batterijen om overtollige energie op te slaan in tijden van lage vraag en te ontladen tijdens piekvraag of wanneer hernieuwbare energiebronnen zoals zon en wind geen elektriciteit produceren. BESS biedt een breed scala aan voordelen en heeft het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in ons energielandschap.

Ontvang een gratis voorbeeld van de Battery Energy Storage System Market @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2602

De belangrijkste spelers in het Battery Energy Storage System marktrapport zijn:

ABB, Exide Technologies, AES Energy Storage, Hedendaagse Amperex Technology, Hoppecke Batteries Inc, Hitachi, LG Energy Solutions, Toshiba Corporation, BYD Company Limited, Enersys, Tesla, Nissan, General Electric, Honeywell Corporation, Panasonic Corporation & Andere spelers.

Analyse van de markt

De markt voor energieopslagsystemen op batterijen is klaar voor een opmerkelijke groei in de komende jaren, gedreven door een samenloop van factoren die het energielandschap een nieuwe vorm geven. De toenemende toepassing van hernieuwbare energiebronnen zoals zonne- en windenergie maakt effectieve oplossingen voor energieopslag nodig om problemen met intermittentie aan te pakken. BESS speelt een cruciale rol bij de opslag van overtollige energie die wordt gegenereerd tijdens perioden van hoge productie en de levering ervan tijdens perioden van lage productie, waardoor een consistente en betrouwbare energievoorziening wordt gegarandeerd. Met de toenemende complexiteit van energienetten helpt BESS het net te stabiliseren door onmiddellijk vermogen te leveren wanneer dat nodig is. Het fungeert als een buffer die schommelingen in vraag en aanbod van energie afvlakt, het risico op stroomuitval vermindert en de veerkracht van het net verbetert.

De marktsegmentatie van batterij-energieopslagsystemen is als volgt:

NAAR OPLAG
Voor-de-meter
Achter de meter

NAAR ELEMENT
Batterij
Hardware
Overige

PER BATTERIJ
Lithium-Ion batterijen
Geavanceerde loodzuur accu’s
Doorstroom-accu’s
Overige

NAAR AANSLUITING
On-grid
Niet aan het net gekoppeld

NAAR EIGENDOM
Eigendom van de klant
Eigendom van derden
Eigendom van nutsbedrijf

NAAR ENERGIECAPACITEIT
Minder dan 100 MWh
Tussen 100 en 500 MWh
Meer dan 500 MWh

NAAR TOEPASSING
Huishoudens
Commercieel
Nutsbedrijf

Gesegmenteerd per regio/land:
Noord-Amerika
Europa
China
Japan
Azië Overige

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2602

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de markt voor energieopslagsystemen voor batterijen is een complex samenspel van economische, politieke en technologische factoren. Terwijl verminderde kapitaalinvesteringen en een lagere vraag naar energie uitdagingen kunnen vormen, kunnen overheidssteun, innovatie en een groeiende focus op efficiëntie en duurzaamheid groeikansen creëren. De langetermijnvooruitzichten voor de BESS-markt tijdens een recessie zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de ernst en duur van de economische neergang en de beleidsreacties van overheden. Bedrijven in deze sector moeten flexibel en veerkrachtig blijven om deze uitdagende tijden te doorstaan.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Hoewel de directe impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne op de markt van energieopslagsystemen voor batterijen misschien niet meteen duidelijk is, zijn er talrijke indirecte effecten die te maken hebben met verstoringen van de toeleveringsketen, zorgen over de energiezekerheid en geopolitieke onzekerheid. Deze factoren kunnen de BESS-markt de komende jaren zowel positief als negatief beïnvloeden, waardoor het essentieel is voor belanghebbenden in de sector om de situatie nauwlettend in de gaten te houden en hun strategieën dienovereenkomstig aan te passen.

Belangrijke regionale ontwikkeling

De Verenigde Staten leiden de Noord-Amerikaanse markt voor energieopslagsystemen op batterijen, met een focus op netstabilisatie en integratie van hernieuwbare energie. Regelgevende ondersteuning, zoals Order 841 van de Federal Energy Regulatory Commission (FERC), heeft het gebruik van BESS in de regio gestimuleerd. Europa is getuige van een aanzienlijke groei in de inzet van BESS, met landen als Duitsland en het Verenigd Koninkrijk in de voorhoede. China domineert de BESS markt in Azië-Pacific, gedreven door zijn ambitieuze doelstellingen voor hernieuwbare energie en inspanningen om de luchtvervuiling terug te dringen.

Belangrijkste resultaten van de marktstudie naar batterij-energieopslagsystemen

– De batterij- en nutssegmenten zijn gepositioneerd om de markt te domineren vanwege hun cruciale rol in het ondersteunen van de overgang naar hernieuwbare energie, het verbeteren van de betrouwbaarheid van het elektriciteitsnet, het waarborgen van energiezekerheid en het bijdragen aan een duurzaam milieu.

– Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen en schaalvoordelen worden gerealiseerd, zullen BESS een steeds centralere rol spelen bij het vormgeven van de toekomst van het energielandschap. Deze dominante rol zal niet alleen de energiesector ten goede komen, maar ook aanzienlijk bijdragen aan de wereldwijde inspanningen om klimaatverandering tegen te gaan en een duurzamere en veerkrachtigere wereld op te bouwen.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor Batterij Energie Opslagsystemen

– RWE, een toonaangevend wereldwijd energiebedrijf, heeft een belangrijke stap gezet in de richting van duurzame energieproductie door de inbedrijfstelling van zijn 31,5 megawattpiek (MWp) fotovoltaïsche (PV) projecten in een teruggewonnen dagbouwmijn in Duitsland.

– IndiaGrid, een baanbrekende speler in de sector voor hernieuwbare energie, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt met de lancering van het eerste batterijsysteem voor energieopslag in het land dat naadloos is geïntegreerd met zonnepanelen. Dit innovatieve project is klaar om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop India zonne-energie benut en de intermitterende aard van hernieuwbare energie aanpakt.

Inhoudsopgave – Analyse van de belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 krachten model
7. PEST-analyse
8. Segmentatie van de markt voor batterij-energieopslagsystemen, per opslag
9. Segmentatie van de markt voor batterij-energieopslagsystemen, per element
10. Segmentatie van de markt voor batterij-energieopslagsystemen, per batterij
11. Segmentatie van de markt voor batterij-energieopslagsystemen, per verbinding
12. Segmentatie van de markt voor batterij-energieopslagsystemen, per eigenaar
13. Segmentatie van de markt voor batterij-energieopslagsystemen, naar energiecapaciteit
14. Segmentatie van de markt voor batterij-energieopslagsystemen, naar toepassing
15. Regionale analyse
16. Bedrijfsprofielen
17. Concurrentielandschap
18. Conclusie

Koop PDF voor één gebruiker @ https://www.snsinsider.com/checkout/2602

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Battery Energy Storage System Market,Battery Energy Storage System Market Size,Battery Energy Storage System Market Share,Battery Energy Storage System Market Growth,Battery Energy Storage System Market Trends,Battery Energy Storage System Market Analysis,Battery Energy Storage System Industry