header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor elektrisch computerondersteund ontwerp zal tegen 2032 USD 6,05 miljard bereiken met een CAGR van 8,94% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Sep 19, 2023 3:00 AM ET

Marktanalyse:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor elektrisch computerondersteund ontwerp tegen 2032 USD 6,05 miljard bedragen met een CAGR van 8,94%.

Drijfveren voor de markt:

De bloeiende IoT-sector zal de marktgroei stimuleren

Het internet der dingen en gekoppelde apparaten zullen de markt voor software die elektrische apparaten automatiseert doen groeien. De procesautomatisering door het IoT versnelt de bedrijfsvoering en verlaagt de arbeidskosten en operationele uitgaven. Het IoT wil een ecosysteem opbouwen dat sensoren, ingebedde software en andere technologieën gebruikt om alles met elkaar te verbinden. Gegevens van IoT-apparaten worden geleverd aan de cloud gateway, die ze onderzoekt op mogelijke toekomstige ontwikkelingen en verbeteringen.

Belangrijkste spelers:

Eminente spelers uit de industrie die in het ECAD-marktrapport worden geprofileerd, zijn onder andere:

  • Dassault Systèmes SE
  • EPLAN Software & Service
  • Siemens PLM
  • Autodesk Inc.
  • Trimble Inc.
  • Bentley Systems, Inc.
  • Nemetschek SE

Klik hier voor het Premiumrapport

Omvang van het rapport – Elektrisch computerondersteund ontwerp (ECAD) markt:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2032

USD 6,05 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

8.94%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie:

De wereldwijde markt voor elektrisch computerondersteund ontwerp is onderverdeeld op basis van vertical, toepassing, industrietype en component.

Per component zal software de markt domineren gedurende de prognoseperiode.

Per industrietype zal de discrete industrie de markt leiden tijdens de prognoseperiode.

Wat de toepassing betreft, zal industriële machinebesturing de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Qua verticale markt zullen lucht- en ruimtevaart en defensie de markt aanvoeren tijdens de voorspellingsperiode.

COVID-19 Analyse:

Deze uitbraak maakte de weg vrij voor ontwikkelaars van ECAD-software, omdat ontwerpers van elektrische circuits & halfgeleiderontwerpers profiteerden van de thuiswerktrends. Toegang tot de cloud-gebaseerde ECAD tools & snel internet is beschikbaar gemaakt met behoud van de door de overheid vastgestelde criteria voor mobiliteitsbeperkingen, wat een bescheiden gunstig effect heeft op de productiviteit. De software wordt bijvoorbeeld gebruikt door Royal Circuit Solutions in de VS om de productie van ventilatorontwerpen van Medtronic te stimuleren. Daarnaast kunnen de beschikbaarheid van niet-omsloten printplaten ter bescherming tegen elektrische opladers en de introductie van nieuwe aanbevelingen voor coronavirussen om cleanrooms routinematig te besmetten een positieve invloed hebben op de uitbreiding van de elektrische ECAD-industrie.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (111 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) – Elektrisch computerondersteund ontwerp (ECAD) Markt- https://www.marketresearchfuture.com/reports/electrical-computer-aided-design-market-8235

Marktkansen:

Toenemend gebruik van mechanische CAD-software in de auto-industrie biedt grote kansen

De belangrijkste drijfveren voor de ECAD-markt zijn onder andere de groei in het gebruik van mechanische CAD-software in de auto-industrie en de toename in het gebruik van CAD-technologie voor de ontwikkeling van diverse instrumenten en infrastructuur.

Marktbeperkingen en uitdagingen:

Gebrek aan technische expertise blijft een beperking voor de markt

Het gebrek aan technische expertise, de stijgende kosten van O&O-activiteiten en piraterij/diefstal van technische software kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Regionale analyse:

APAC leidt ECAD-markt

Als gevolg van de toegenomen overheidsinvesteringen in de bouw van infrastructuur en de groeiende vraag van consumenten naar elektronica, zal de ECAD-sector in Azië-Pacific deze industrie domineren. De marktstijging wordt gedreven door de behoefte aan mobiele toepassingen voor grafisch ontwerp onderweg in slimme fabrieken & industriële productie. Bovendien hebben China, Japan en Zuid-Korea allemaal snelgroeiende voertuigsectoren die samen goed zijn voor ongeveer 30% van de wereldmarkt. Nu er meer elektrische auto’s worden getest en ontwikkeld, is de markt voor ECAD gegroeid.

Gerelateerde rapporten:

3D Animatie Markt Groei-analyse en Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

ERP Software Marktinzichten, Trends en Onderzoeksrapport – Wereldwijde Prognose tot 2030

Wereldwijd SMS Firewall Marktoverzicht, Groei en Onderzoeksrapport – Prognose 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Electrical Computer-Aided Design (ECAD) Market,Electrical Computer-Aided Design (ECAD) Market Share,Electrical Computer-Aided Design (ECAD) Market Size,Electrical Computer-Aided Design (ECAD) Market Insights,Electrical Computer-Aided Design (ECAD) Market Trends,Electrical Computer-Aided Design (ECAD) Market Growth