header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor UV-stabilisatoren zal tegen 2030 meer dan USD 2,21 miljard bedragen als gevolg van de toenemende bewustwording van UV-schade en de snelgroeiende automobielsector.

Sep 19, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider is de markt voor UV-stabilisatoren klaar voor groei als gevolg van het toenemende bewustzijn van UV-schade, groeiende industrieën zoals de bouw, de auto-industrie en de verpakkingsindustrie, zorgen over het milieu en voortdurende technologische vooruitgang.

Ontvang een voorbeeld van de UV-stabilisatoren markt @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2017

De belangrijkste bedrijfsprofielen in de UV-stabilisatoren marktstudie zijn:

 • Clariant
 • altana ag
 • Lanxess
 • LYCUS
 • Akzo Nobel N.V.
 • Solvay
 • valtris specialty chemicals
 • everlights
 • Mayzo

Volgens het rapport van SNS Insider had de markt voor UV-stabilisatoren in 2022 een geschatte waarde van 1,44 miljard USD en zal deze in 2030 naar verwachting 2,21 miljard USD bedragen, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,5% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Marktbereik

UV-stabilisatoren zijn chemische verbindingen of additieven die in verschillende industrieën worden gebruikt, zoals kunststoffen, coatings en textiel, om materialen te beschermen tegen de schadelijke effecten van ultraviolette (UV) straling. UV-straling van de zon en andere bronnen kan na verloop van tijd degradatie en aantasting van materialen veroorzaken, wat leidt tot problemen zoals verkleuring, broosheid en een kortere levensduur. UV-stabilisatoren werken door de schadelijke effecten van UV-straling te absorberen, te verstrooien of op een andere manier te verminderen, waardoor het uiterlijk en de structurele integriteit van de behandelde materialen behouden blijven.

Marktanalyse

De markt voor UV-stabilisatoren is klaar voor een aanzienlijke groei in de komende jaren, gedreven door een reeks factoren die het toenemende belang van UV-bescherming in verschillende industrieën weerspiegelen. Het groeiende bewustzijn onder consumenten en industrieën over de schadelijke effecten van UV-straling op materialen en producten is een primaire drijfveer. Dit bewustzijn heeft geleid tot een grotere vraag naar UV-stabilisatoren in sectoren zoals kunststoffen, coatings en textiel. De bouwindustrie is een van de grootste verbruikers van UV-stabilisatoren. Omdat de verstedelijking wereldwijd blijft toenemen, is er een toename in bouwactiviteiten, waaronder de ontwikkeling van infrastructuur en residentiële en commerciële bouwprojecten. UV-stabilisatoren worden gebruikt om bouwmaterialen zoals verf, coatings en kunststoffen te beschermen tegen degradatie door UV-straling, wat bijdraagt aan de groei van de markt. De auto-industrie vertrouwt op UV-stabilisatoren om de duurzaamheid en lange levensduur van auto-onderdelen te verbeteren. Aangezien de automobielsector blijft groeien, gedreven door technologische vooruitgang en de vraag van consumenten naar duurzamere en esthetisch aantrekkelijkere voertuigen, zal de vraag naar UV-stabilisatoren naar verwachting toenemen.

Heeft u vragen over dit onderzoek? Stel uw vraag @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2017

De marktsegmenten en subsegmenten van UV-stabilisatoren zijn hieronder weergegeven:

Naar type

 • HALS
 • UV-absorbers
 • Doven

Per toepassing

 • Auto
 • Verpakking
 • Landbouw Films
 • Bouw & Constructie
 • Lijmen & Dichtingsproducten
 • Overige

Impact van de recessie

De impact van een recessie op de markt van UV-stabilisatoren is complex en hangt af van verschillende factoren, waaronder de ernst en de duur van de economische neergang, de sectoren die UV-stabilisatoren gebruiken en het vermogen van fabrikanten om zich aan te passen aan de veranderende marktdynamiek. Hoewel er uitdagingen kunnen zijn, kunnen er ook kansen zijn voor bedrijven die wendbaar en innovatief zijn in hun benadering van de markt.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Hoewel de oorlog tussen Rusland en Oekraïne misschien geen directe impact heeft op de UV-stabilisatorenmarkt, heeft hij wel een aantal uitdagingen en onzekerheden met zich meegebracht die door de hele industrie kunnen spelen. Verstoringen in de toeleveringsketen, hogere productiekosten en verschuivende vraagpatronen zijn allemaal factoren die fabrikanten en bedrijven van UV-stabilisatoren in de gaten moeten houden en waaraan ze zich moeten aanpassen om met succes door dit complexe geopolitieke landschap te kunnen navigeren.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten en Canada, heeft strenge regelgeving met betrekking tot milieubescherming en veiligheid. Dit heeft geleid tot een toegenomen vraag naar UV-stabilisatoren in verschillende industrieën, waaronder de kunststof-, auto- en landbouwindustrie. Europa legt sterk de nadruk op milieuduurzaamheid, wat leidt tot een toename van het gebruik van UV-stabilisatoren in producten zoals recyclebare kunststoffen, coatings en textiel. Deze focus op duurzaamheid heeft fabrikanten gestimuleerd om milieuvriendelijke stabilisatoren te ontwikkelen. Azië-Pacific is een belangrijk productiecentrum, vooral voor industrieën zoals de auto-industrie, elektronica en de bouw. De toenemende productie van deze goederen stimuleert de vraag naar UV-stabilisatoren voor toepassingen zoals coatings, kleefstoffen en kunststoffen.

Belangrijkste resultaten van de UV-stabilisatoren marktstudie

 • Het UV-absorbersegment is een kritisch onderdeel in verschillende industrieën, met name in kunststoffen, coatings en kleefstoffen. Deze verbindingen absorberen en verdrijven de schadelijke ultraviolette (UV) straling van de zon en voorkomen dat deze materialen aantast en verkleuring of structurele schade veroorzaakt.
 • De automobielsector, die gekenmerkt wordt door voortdurende innovatie en naleving van strenge veiligheidsnormen, heeft al snel UV-stabilisatoren gebruikt, vooral bij de productie van voertuigonderdelen. Fabrikanten en leveranciers in de sector moeten blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling om aan de veranderende eisen van de markt te voldoen en concurrerend te blijven.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor UV-stabilisatoren

 • In een opwindende ontwikkeling voor de Europese coatingindustrie is Songwon, een wereldleider in speciale chemicaliën, officieel een exclusief partnerschap aangegaan met Krahn Italia, een prominente distributeur van chemische en speciale grondstoffen.
 • Techmer PM, een toonaangevende vernieuwer in polymeeroplossingen, kondigt met trots de lancering aan van een baanbrekend PFAS-vrij polymeerverwerkingshulpmiddel. Dit baanbrekende product betekent een aanzienlijke vooruitgang op het gebied van polymeerverwerking en biedt een veiliger en duurzamer alternatief voor fabrikanten in verschillende industrieën.

Koop PDF van UV-stabilisatoren voor één gebruiker @ https://www.snsinsider.com/checkout/2017

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

 1. Inleiding
 2. Methodologie van het onderzoek
 3. Markt Dynamiek
 4. Impactanalyse

4.1 COVID-19 impactanalyse

4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland

4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën

 1. Analyse van de waardeketen
 2. Porter’s 5 krachten model
 3. PEST-analyse
 4. UV-stabilisatoren marktsegment, per type
 5. UV-stabilisatoren marktsegment, per toepassing
 6. Regionale analyse
 7. bedrijfsprofiel
 8. Concurrerend Landschap
 9. Conclusie

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methoden en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op:
Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  UV Stabilizers,UV Stabilizers Market,UV Stabilizers Market Size,UV Stabilizers Market Share,UV Stabilizers Market Outlook,UV Stabilizers Market Analysis