header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Metaverse in Gaming Market groeit met een CAGR van 43% tegen 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Sep 19, 2023 4:00 AM ET

Market Research Future Insights:

Volgens de analyse van MRFR zal de Metaverse in Gaming Market naar verwachting 40 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 43% tijdens de voorspellingsperiode 2021-2030. Een digitaal platform dat virtual reality en de echte wereld combineert, wordt de metaverse genoemd. Uiteindelijk zal een vorm van technologie die bekend staat als blockchain individuen en gameontwikkelingsbedrijven met elkaar verbinden. Het gebruik van blockchaintechnologie om de groei van de game-industrie op veel platforms te ondersteunen wordt steeds populairder. Daarnaast is de metaverse een bekende virtual reality open wereld die het online gameplatform een verscheidenheid aan keuzes biedt voor het maken van VR- en AR-gerelateerde games. Bedrijven als Apple zijn idealiter begonnen met onderzoek en ontwikkeling van metaverse-projecten die virtual reality en augmented reality combineren om een headset op de markt te brengen.

Daarnaast heeft Meta verklaard de komende jaren tien miljard dollar uit te trekken voor het creëren van metaverse technologieën. In de nabije toekomst zullen deze investeringen de online gaming sector een boost geven.

De game-industrie heeft sinds de komst van VR en AR een dramatische toename van gameplatforms gezien. De ontwikkeling van virtual reality projectietechnologie, die consumenten een consistente ervaring geeft in de virtuele wereld, zorgt voor nieuwe trends voor de uitbreiding van de game-industrie. Oculus, de virtual reality-divisie van Meta, heeft bijvoorbeeld baanbrekende technologische prestaties geleverd. Sinds oktober 2020 verwacht het bedrijf wereldwijd 10 miljoen Quest 2 headsets te hebben verkocht.

Daarom is Meta bereid om nieuwe gaming en non-gaming functies toe te voegen aan de metaverse. Om het potentieel van de Metaverse in de gamingmarkt te benutten, werkt Meta ook samen met enkele van de bekendste makers van Virtual Reality-games, waaronder Downpour Interactive, BigBox en Beat Games.

De persoonlijke gebruikersgegevens van gebruikers zullen waarschijnlijk worden verzameld door draagbare metaverse-technologie. Eye tracking-apparaten, die inbreuk kunnen maken op iemands privacy, kunnen worden gebruikt met zowel AR- als VR-technologie om gegevens te verzamelen. Bovendien kan draagbare technologie biometrische informatie verzamelen uit de directe omgeving, wat de privacy van anderen in de directe omgeving in gevaar brengt. Gezien de omstandigheden wordt verwacht dat de ontwikkeling van AR- en VR-technologie de groei van de markt zal belemmeren.

Klik hier voor het Premiumrapport

Belangrijkste spelers:

Metaverse in Gaming Market Belangrijkste spelers:

  • Roblox Corporation
  • Tencent Ltd
  • Epic Games
  • Magic Leap, Inc.
  • Facebook Inc.

Omvang van het rapport – Metaverse in Gaming Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang tegen 2030

USD 40 miljard

CAGR in 2021-2030

43%

Basisjaar

2019

Prognose

2021-2030

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Segmentatie analyse:

De segmenten op basis van component, apparaattype, technologie, leeftijdsgroep en regio zijn gebruikt om de wereldwijde markt voor metaverse in gaming te verdelen.

De metaverse gamingmarkt is onderverdeeld in hardware en software op basis van component.

De segmenten pc, smartphone en VR-headset vormen samen de wereldwijde markt voor metaverse gaming.

Blockchain, NFT, virtual reality, augmented reality, mixed reality en extended reality zijn de verschillende op technologie gebaseerde marktsegmenten.

De wereldwijde markt voor metavers in games is onderverdeeld in de leeftijdsgroepen jonger dan 10 jaar, tussen 11 en 19 jaar, tussen 20 en 35 jaar en ouder dan 35 jaar.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (141 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) Metaverse in Gaming Market- https://www.marketresearchfuture.com/reports/metaverse-in-gaming-market-10753

Regionale analyse:

De regio’s Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika vormen samen de wereldwijde gamingmarkt voor de metaverse. Met het bestaan van grote IT-firma’s zoals Google, NVIDIA, Microsoft en anderen is de groei van de metaverse bevorderd. Daarnaast wordt gedacht dat de dominantie van Noord-Amerika grotendeels te danken is aan de toegenomen acceptatie van blockchaintechnologie. Daarnaast heeft de stijgende populariteit van op metavers gebaseerde videogames zoals Beat Sabre, Pistol Whip, Population: One en andere hebben een impact op de markt voor metavers in de Noord-Amerikaanse game-industrie.

Vanwege hun grote bevolking en de toepassing van blockchaintechnologie wordt voor de rest van de wereldregio’s, waaronder Europa en Azië-Pacific, een langzame maar gestage groei voorspeld.

Door het toenemende aantal spelers is de wereldwijde markt voor metavers in gaming in de verwachte periode aanzienlijk gegroeid. De metaverse-markt wordt bezet door verschillende lokale, regionale en internationale bedrijven die allemaal strijden om een groot deel van de hele markt in handen te krijgen. Om hun organische groei te stimuleren en hun marktaandeel te vergroten, investeren de grote marktspelers in O&O-activiteiten.

Gerelateerde rapporten:

ZigBee marktgroei analyse en onderzoeksrapport – voorspelling tot 2030

Unified Communication as a Service-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

OnderzoeksrapportFacility Management Services – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Metaverse in Gaming Market,Metaverse in Gaming Market Insights,Metaverse in Gaming Market Report,Metaverse in Gaming Market Forecast,Metaverse in Gaming Market Industry,Metaverse in Gaming Market Analysis,Metaverse in Gaming Market Trends,Metaverse in Gaming Market Demand