header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wire & Cable Compounds Market to Cross USD 28.92 Billion by 2030 due to Rising Infrastructure Development and Renewable Energy Revolution

Sep 19, 2023 8:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider floreert de markt voor draad& kabelverbindingen als gevolg van een combinatie van factoren zoals technologische vooruitgang, veranderende industriële landschappen en wereldwijde verschuivingen in de richting van duurzaamheid.

Krijg een voorbeeldrapport van Wire & kabelverbindingen markt @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2018

De belangrijkste bedrijfsprofielen in de marktstudie Wire & Cable Compounds zijn:

 • Hanwha Solutions Corporation (Zuid-Korea)
 • DuPont de Nemours Inc (VS)
 • Evonik Industries AG (Duitsland)
 • Siam Cement Public Company Limited (Thailand)
 • Borouge (VAE)
 • Avient Corporation (VS)
 • Eastman Chemical Company (VS)
 • Solvay nv (België)
 • Mitsubishi Chemical Corporation (Japan)
 • Trelleborg AB (Zweden)
 • Exxon Mobil Corporation (VS)

Volgens het rapport van SNS Insider had de markt voor draad& kabelverbindingen in 2022 een waarde van 14,30 miljard USD. Verwacht wordt dat de markt in 2030 een waarde van 28,92 miljard USD zal hebben bereikt, met een CAGR van 9,2% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Reikwijdte van het marktrapport

Draad- en kabelcompounds zijn gespecialiseerde materialen die ontworpen zijn om de prestaties, duurzaamheid en veiligheid van draden en kabels voor verschillende toepassingen te verbeteren. Deze verbindingen zijn zorgvuldig samengesteld om bestand te zijn tegen diverse omgevingsomstandigheden, mechanische spanningen, temperatuurschommelingen en chemische blootstelling. Of ze nu elektriciteit over elektriciteitsnetten transporteren of snelle gegevensoverdracht over continenten mogelijk maken, draad- en kabelcompounds zorgen voor betrouwbare en consistente prestaties.

Marktanalyse

De markt voor draad- en kabelverbindingen kent een robuuste groei als gevolg van een samenloop van factoren die de vraag en innovatie binnen de industrie hebben aangewakkerd. Het snelle tempo van verstedelijking en industrialisatie over de hele wereld heeft geleid tot aanzienlijke investeringen in infrastructuurprojecten. Deze projecten vereisen betrouwbare en efficiënte stroomtransmissie- en communicatiesystemen, waardoor de vraag naar draad- en kabelverbindingen van hoge kwaliteit die bestand zijn tegen diverse omgevingsomstandigheden, wordt aangewakkerd. Met de komst van het Internet of Things (IoT) en Industrie 4.0 is de behoefte aan geavanceerde bedradingsoplossingen exponentieel gegroeid. Slimme huizen, geautomatiseerde productieprocessen en geavanceerde communicatienetwerken zijn afhankelijk van ingewikkelde bedradingssystemen, waardoor de vraag naar draad- en kabelverbindingen met verbeterde duurzaamheid, flexibiliteit en connectiviteit toeneemt. De verschuiving van de auto-industrie naar elektrische voertuigen (EV’s) heeft de innovatie in draad- en kabelverbindingen gekatalyseerd.

Hebt u vragen over dit onderzoek? Stel uw vraag @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2018

De marktsegmenten en subsegmenten van Wire & Cable Compounds zijn hieronder weergegeven:

Naar type:

 • Gehalogeneerde Polymeren
 • Niet-gehalogeneerde polymeren

Naar eindgebruik:

 • Bouw Windenergie
 • Stroom
 • Communicatie
 • Auto-industrie
 • Overige

Impact van Recessie

De markt van kabelverbindingen voor draad& wordt ongetwijfeld beïnvloed door economische recessies. De verminderde vraag, verstoringen in de toeleveringsketen, prijsdruk en verschuivingen in de dynamiek van de industrie dragen samen bij aan de uitdagingen waarmee fabrikanten in deze sector worden geconfronteerd. Bedrijven die deze uitdagingen strategisch aanpakken en zich aanpassen aan veranderende marktomstandigheden zijn beter gepositioneerd om de storm te doorstaan en er sterker uit te komen zodra de economie zich herstelt.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft verstrekkende gevolgen gehad voor de markt van kabelverbindingen. Verstoringen in de toeleveringsketen, prijsvolatiliteit, handelsbeperkingen, geopolitieke onzekerheid, zorgen over de energiebevoorrading, schommelingen in de vraag en diversificatie-inspanningen zijn enkele van de factoren die het landschap van de markt bepalen. Omdat het conflict zich blijft ontwikkelen, moeten bedrijven in deze sector wendbaar blijven, zich aanpassen en voorbereid zijn om de uitdagingen van deze voortdurende crisis het hoofd te bieden.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

In Noord-Amerika, met name in de Verenigde Staten en Canada, wordt de markt voor kabelverbindingen sterk beïnvloed door technologische vooruitgang en innovatie. De nadruk in de regio op onderzoek en ontwikkeling, in combinatie met de vraag naar hoogwaardige en energiezuinige kabels, stimuleert de toepassing van geavanceerde compounds die superieure elektrische eigenschappen en weerstand tegen omgevingsfactoren bieden. De Europese markt voor draad- en kabelverbindingen wordt gekenmerkt door een focus op duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid. Strenge regelgeving met betrekking tot materialen die in kabels worden gebruikt, zoals de RoHS-richtlijn (Restriction of Hazardous Substances), stimuleren de vraag naar compounds die geen schadelijke stoffen bevatten. In de regio Azië-Pacific, waar zich grote productiecentra bevinden zoals China, Japan, Zuid-Korea en India, is de vraag naar draad- en kabelcompounds groot als gevolg van de snelle industrialisatie, verstedelijking en infrastructurele ontwikkeling.

Belangrijkste resultaten van de marktstudie voor draad& kabelverbindingen

 • Gehalogeneerde polymeren hebben een prominente plaats ingenomen als belangrijke spelers op de markt voor draad- en kabelverbindingen. Met hun uitzonderlijke vlamvertraging, uitstekende thermische stabiliteit en elektrische isolatiemogelijkheden vinden gehalogeneerde polymeren uitgebreide toepassingen in een breed scala aan sectoren.
 • Het segment windenergie voor de bouw is een andere krachtige drijfveer die de markt voor draad- en kabelverbindingen vormgeeft. De wereldwijde verschuiving naar hernieuwbare energiebronnen, met name windenergie, heeft geleid tot een toename van de bouwactiviteiten voor windmolenparken en -turbines.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor draad- en kabelverbindingen

 • TPC Wire & Cable, een gerenommeerde leider in de draad- en kabelindustrie, onthulde de nieuwste toevoegingen aan zijn innovatieve Thermo-Trex® lijn van draad- en kabeloplossingen. Omdat datacommunicatie steeds belangrijker wordt, bieden de IntelliGuard glasvezelkabels geavanceerde oplossingen voor datatransmissie met hoge snelheid en beveiligde communicatienetwerken.
 • Alphagary, een vooraanstaande dochteronderneming van Orbia, heeft onlangs een strategische stap gezet door een aanzienlijke meerderheid van de aandelen te verwerven in Shakun Polymers Private Limited, een toonaangevende speler in de polymeerindustrie gevestigd in India. De overname heeft het potentieel om innovatie op het gebied van polymeren te versnellen en bij te dragen aan vooruitgang in sectoren als de auto-industrie, gezondheidszorg en de bouw.

Koop PDF van Wire & Cable Compounds Market @ https://www.snsinsider.com/checkout/2018

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

 1. Inleiding
 2. Methodologie van het onderzoek
 3. Markt Dynamiek
 4. Impactanalyse

4.1 COVID-19 impactanalyse

4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland

4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën

 1. Analyse van de waardeketen
 2. Porter’s 5 krachten model
 3. PEST-analyse

8.Wire & kabelverbindingen marktsegment, per type

9.Wire & kabelverbindingen marktsegment, per eindgebruik industrie

 1. Regionale analyse
 2. Bedrijfsprofiel

12.Concurrentielandschap

 1. Conclusie

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methoden en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie info@snsinsider.com Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Wire & Cable Compounds,Wire & Cable Compounds Market,Wire & Cable Compounds Market Size,Wire & Cable Compounds Market Share,Wire & Cable Compounds Market Outlook