header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cementmarkt zal naar verwachting stijgen met een CAGR van 5,27% in 2022 – 2030

Sep 20, 2023 7:00 PM ET

Inzichten van Future Market Research

De wereldwijde cementmarkt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 5,27% tijdens de voorspellingsperiode van 2022 tot 2030, volgens een nieuw rapport van Market Research Future (MRFR). De wereldwijde cementmarkt wordt voornamelijk gedreven door de groeiende vraag vanuit de bouwsector in ontwikkelingsregio’s, waar de infrastructuur de afgelopen jaren op grote schaal is ontwikkeld. De wereldwijde cementmarkt zal tijdens de prognoseperiode waarschijnlijk ook worden gedomineerd door spelers die op zoek zijn naar een technologisch voordeel ten opzichte van andere spelers, aangezien de wijdverspreide vraag de inzet van de concurrentie heeft verhoogd en heeft geleid tot een groeiende vraag naar technologische updates die de weerstand van het cement tegen milieu-elementen verhogen.

De groeiende wereldwijde bouwsector zal waarschijnlijk de belangrijkste aanjager zijn voor de wereldwijde cementmarkt tijdens de prognoseperiode. Door de groei van de bouwsector in de afgelopen decennia is cement naast water de meest verbruikte grondstof op aarde geworden. De groei van de bouwsector wordt gestimuleerd door de economische ontwikkeling en de daaruit voortvloeiende verstedelijking in landen als India, China, Japan, Korea, Indonesië, Maleisië en Australië, wat heeft geleid tot een groeiende vraag naar cement, beton en andere bouwmaterialen. Het groeiende besteedbare inkomen van consumenten in deze landen zal waarschijnlijk leiden tot een stijging van de vraag naar woningbouw, terwijl de aanleg en ontwikkeling van infrastructuur de afgelopen jaren een belangrijke agenda is geweest voor overheden in deze regio’s.

De groeiende vraag naar verbeterde versies van cement zal waarschijnlijk ook een belangrijke stimulans zijn voor de wereldwijde cementmarkt tijdens de prognoseperiode. Het technologische landschap van de wereldwijde bouwindustrie is de afgelopen decennia in hoog tempo veranderd, waarbij de vraag naar cement- en betonadditieven en verwerkingsprocessen om de algehele prestaties van het gebouw te verbeteren, is toegenomen. Dit zal waarschijnlijk een belangrijke factor zijn in het concurrentielandschap van de wereldwijde cementmarkt, aangezien spelers die erin slagen verbeterde en geavanceerde versies van cement te ontwikkelen waarschijnlijk een hoge groei zullen doormaken tijdens de prognoseperiode en daarna.

Download het voorbeeldrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/2047

Regionale analyse:

De regionale analyse van de markt bestaat uit regio’s zoals Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld. De cementmarkt is voor het grootste deel afhankelijk van de wereldwijde bouw- en constructieactiviteiten. De cementmarkt wordt sterk gedreven door toepassingen en systemen worden steeds populairder bij verschillende eindgebruikers. De regio Azië-Pacific zal waarschijnlijk verantwoordelijk zijn voor het grootste deel, in termen van waarde, van de wereldwijde cementmarkt. Dit kan grotendeels worden toegeschreven aan de bouw en uitbreiding van infrastructuur. Overheidsinitiatieven zoals de groei van slimme steden geven de sector een enorme impuls. De Noord-Amerikaanse en Europese regio worden gevolgd door de Azië-Pacific regio. Een toenemend aantal kalksteendetecties in het oosten en de eenvoud van het transportsysteem hebben geleid tot de snelle groei van de cementindustrie.

Marktsegmentatie:

Type en eindgebruiker zijn de primaire segmenten waarvoor de marktstudie is uitgevoerd door MRFR.

De cementsoorten op de markt zijn portlandcement en meer. Portlandcement is zeer gewild in verschillende industrieën, vanwege de hoge sterkte en duurzaamheid.

Verschillende eindgebruikers op de wereldmarkt zijn commerciële bouw, infrastructuur en woningbouw. Het commerciële segment neemt hiertussen de leiding, waarbij de snel groeiende verstedelijking wereldwijd als een van de belangrijkste redenen wordt genoemd.

Belangrijkste spelers:

MRFR heeft enkele prominente bedrijven die actief zijn in de cementmarkt genoemd: HeidelbergCement AG, Jidong Development Group Co. Ltd., Anhui Conch Cement Company Ltd, UltraTech Cement Limited, China National Building Material Company Ltd., Lafarge, Holcim Ltd, CEMEX S.A.B. de C.V. en Mitsubishi Materials Corporation, en Shanshui Cement Group Ltd.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2047

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerde rapporten:

Mangaan MarktOmvang en Aandeel In 2023 Trend zal Nieuwe Groeikansen Genereren (2023 – 2030)

StaalmarktOmvang en Aandeel In 2023 Trend zal Nieuwe Groeikansen Genereren (2022 – 2030)

SilicazandmarktGroei en Aandeel In 2023 Trend biedt nieuwe groeikansen (2022 – 2030)

Reactieve kleurstoffenmarktomvang en marktaandeel in2023: trend biedt nieuwe groeikansen (2023 – 2032)

Fluorelastomeren (FKM) marktOmvang en marktaandeel in 2023 – Trend biedt nieuwe groeikansen (2023 – 2030)

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Cement,Cement Market,Cement Market Share