header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Healthcare Supply Chain Management markt zal tegen 2030 meer dan USD 4,67 miljard bedragen als gevolg van de stijgende wereldwijde uitgaven voor gezondheidszorg en de grote technologische vooruitgang.

Sep 20, 2023 9:00 AM ET

Op basis van onderzoek van SNS Insider ontwikkeltde Healthcare Supply Chain Management markt zich snel, gedreven door technologie, data analytics, duurzaamheidsdoelstellingen en de lessen die zijn geleerd van wereldwijde crises.

De markt voor supply chain management in de gezondheidszorg zal naar verwachting een waarde bereiken van 4,67 miljard dollar in 2030, na een waarde van 2,52 miljard dollar in 2022, en zal naar verwachting een samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) laten zien van 8,0% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030, zoals aangegeven in het rapport van SNS Insider.

Reikwijdte van het marktrapport

Het beheer van de toeleveringsketen in de gezondheidszorg is een essentieel onderdeel van de gezondheidszorgindustrie dat zich richt op de efficiënte en effectieve planning, inkoop, distributie en het beheer van medische benodigdheden, geneesmiddelen, apparatuur en andere middelen die nodig zijn voor het leveren van diensten in de gezondheidszorg. Dit veelzijdige proces zorgt ervoor dat zorgverleners op het juiste moment en in de juiste hoeveelheden toegang hebben tot de juiste materialen om aan de behoeften van patiënten te voldoen, terwijl kosten en verspilling tot een minimum worden beperkt. Het speelt een cruciale rol bij het verbeteren van de patiëntenzorg, het beheersen van de kosten en het handhaven van de algehele kwaliteit en veiligheid van de gezondheidszorg.

Gratis PDF-voorbeeldrapport: https://www.snsinsider.com/sample-request/1051

Marktanalyse

De markt voor supply chain management in de gezondheidszorg maakt een aanzienlijke groei door onder invloed van verschillende belangrijke factoren. Technologische vooruitgang, zoals blockchain, IoT (Internet of Things) en AI (Artificial Intelligence), zorgt voor een revolutie in de toeleveringsketen van de gezondheidszorg. Deze technologieën maken real-time tracering, gegevensanalyse en voorspellende modellering mogelijk, waardoor de transparantie, nauwkeurigheid en efficiëntie in de toeleveringsketen worden verbeterd. Zorgverleners staan onder constante druk om de zorgresultaten voor patiënten te verbeteren. Supply chain management speelt een cruciale rol in het tijdig beschikbaar stellen van medische apparatuur, geneesmiddelen en voorraden. Verbeterde supply chain-processen resulteren in betere patiëntenzorg en -tevredenheid. De groei van e-commerce en online apotheken heeft de toeleveringsketen in de gezondheidszorg complexer gemaakt. Deze platforms vereisen efficiënte en gestroomlijnde oplossingen voor de toeleveringsketen om te voldoen aan de vraag van de consument naar een snelle en betrouwbare levering van gezondheidszorgproducten.

Belangrijke spelers in het rapport zijn de volgende

AmerisourceBergen Corporation, SpendVu, Providence Health & Services, STERLING HEALTHCARE LOGISTICS, Intermountain Healthcare, SAP SE, Vizient Inc, McKesson Corporation, VUEMED en andere spelers.

Segmentatie van de Healthcare Supply Chain Management markt als volgt:

Per product

  • Software
  • Hardware
  • Barcodes
  • RFID-tags
  • Diensten

Per eindgebruiker

  • Fabrikanten in de gezondheidszorg
  • Aanbieders van gezondheidszorg
  • Distributeurs
  • Logistiek

Op Wijze van Levering

  • Op locatie
  • Cloud-gebaseerd

Impact van Recessie

Hoewel recessies aanzienlijke uitdagingen kunnen vormen voor de markt van supply chain management in de gezondheidszorg, bieden ze ook kansen voor innovatie, kostenverlaging en meer efficiëntie. Organisaties in de gezondheidszorg die investeren in geavanceerde supply chain-technologieën en zich aanpassen aan veranderende economische omstandigheden, bevinden zich in een betere positie om recessies succesvol te doorstaan en patiënten essentiële zorg te bieden.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een grote impact gehad op de markt voor supply chain management in de gezondheidszorg en heeft geleid tot verstoringen, een grotere vraag naar transparantie, een verschuiving in inkoopstrategieën en een focus op veerkracht, veranderingen in regelgeving en versnelde innovatie. Organisaties in de gezondheidszorg passen zich aan deze nieuwe realiteit aan door hun supply chain-strategieën opnieuw te evalueren om de beschikbaarheid van kritieke medische benodigdheden in tijden van crisis te garanderen. De langetermijneffecten van dit conflict op de sector zullen zich blijven ontvouwen naarmate de geopolitieke dynamiek zich verder ontwikkelt.

Hebtu een rapport op maat nodig volgens uw bedrijfsbehoeften? Vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/1051

Belangrijke regionale ontwikkeling

Noord-Amerika, voornamelijk de Verenigde Staten, heeft een goed gevestigd systeem voor het beheer van de toeleveringsketen in de gezondheidszorg. De dynamiek van de regio wordt gekenmerkt door een focus op kostenverlaging, naleving van strenge regelgeving en de toepassing van geavanceerde technologieën zoals RFID en blockchain voor het volgen en traceren van producten. In Europa wordt de markt voor supply chain management in de gezondheidszorg beïnvloed door de diversiteit van de gezondheidszorgsystemen in de verschillende landen. De regio Azië-Pacific kent een snelle groei in het beheer van de toeleveringsketen voor de gezondheidszorg als gevolg van de toenemende vraag naar gezondheidsdiensten, een groeiende vergrijzende bevolking en een groeiende infrastructuur voor de gezondheidszorg.

Belangrijkste resultaten van de marktstudie Healthcare Supply Chain Management

  • In de markt speelt het segment van de fabrikanten in de gezondheidszorg een centrale rol in het verzekeren van de vlotte doorstroming van medische producten van de productiefaciliteiten naar de eindgebruikers. Fabrikanten in de gezondheidszorg vormen het hart van de toeleveringsketen en zijn verantwoordelijk voor de productie van geneesmiddelen, medische apparatuur, apparatuur en benodigdheden.
  • De industrie ondergaat een transformatie en een segment dat klaar staat om deze ruimte te domineren zijn softwareoplossingen. Deze softwareoplossingen zorgen voor een revolutie in de manier waarop gezondheidszorgorganisaties hun toeleveringsketens beheren en zorgen voor efficiëntie, kosteneffectiviteit en verbeterde patiëntenzorg.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de Healthcare Supply Chain Management Markt

  • Global Healthcare Exchange (GHX), een toonaangevende leverancier van oplossingen voor de toeleveringsketen in de gezondheidszorg, heeft onlangs zijn strategisch plan bekendgemaakt voor de overname van Prodigo Solutions, een prominente speler in de software-industrie voor het beheer van de toeleveringsketen in de gezondheidszorg.
  • Advantus Health Partners en GE Healthcare hebben hun krachten gebundeld in een opwindende meerjarige overeenkomst gericht op het revolutioneren van de toegang tot gezondheidszorg. Dit strategische partnerschap betekent een belangrijke stap voorwaarts in de aanpak van het veranderende landschap van de gezondheidszorg.

Inhoud

Hoofdstuk 1 Inleiding

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Healthcare Supply Chain Management Marktdynamiek

Hoofdstuk 4 Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie op grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketen Analyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Segmentatie van de Healthcare Supply Chain Management markt, per product

Hoofdstuk 9 Healthcare Supply Chain Management marktsegmentatie, per eindgebruiker

Hoofdstuk 10 Healthcare Supply Chain Management marktsegmentatie, Naar leveringswijze

Hoofdstuk 11 Regionale Analyse

Hoofdstuk 12 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 13 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 14 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 15 Conclusie

Koop het volledige onderzoeksrapport: https://www.snsinsider.com/checkout/1051

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodologieën en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op:

Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND) Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  Healthcare Supply Chain Management,Healthcare Supply Chain Management Market,Healthcare Supply Chain Management Market Analysis,Healthcare Supply Chain Management Market Size,Healthcare Supply Chain Management Market Share,Healthcare Supply Chain Management Market Growth,Healthcare Supply Chain Management Market Trends