header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van menselijke augmentatie zal tegen 2030 789,73 miljard dollar overschrijden als gevolg van de toegenomen toepassingen in de gezondheidszorg en de grote technologische vooruitgang

Sep 20, 2023 9:00 AM ET

Menselijke Augmentatie Markt Scope & Overzicht

Volgens het onderzoek van SNS Insider is de markt voor menselijke augmentatie klaar voor substantiële groei als gevolg van technologische vooruitgang, toenemende toepassingen in verschillende sectoren en de wens om menselijke capaciteiten te verbeteren.

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de markt voor menselijke augmentatie in 2022 een waarde had van 160,91 miljard dollar, en dat verwacht wordt dat deze in 2030 789,73 miljard dollar zal bedragen, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 22% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

Mensvergroting verwijst naar het gebruik van technologie en andere methoden om de mogelijkheden van het menselijk lichaam en de menselijke geest te vergroten of te verbeteren. Op het gebied van geneeskunde kan menselijke vergroting het gebruik van prothetische ledematen, cochleaire implantaten en andere apparaten omvatten om lichamelijke vermogens te herstellen of te verbeteren. Het kan ook gaan om genetische manipulatie om ziekten te voorkomen of te behandelen, of om het gebruik van nanotechnologie voor het gericht toedienen van medicijnen. Cosmetische ingrepen en verbeteringen, zoals plastische chirurgie of tatoeage, kunnen worden beschouwd als vormen van menselijke vergroting wanneer ze het uiterlijk van een individu naar eigen voorkeur veranderen.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport van de menselijke augmentatiemarkt @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1865

De belangrijkste spelers in het Human Augmentation marktrapport zijn:

Samsung Electronics
Google LLC
Ekso Bionics
Vuzix Corporation
Garmin Ltd
Fossil Group, Inc.
B-Temia Inc
Casio
Magic Leap
ReWalk Robotics
Cyberdyne Inc.

Marktanalyse

De markt voor menselijke augmentatie is klaar voor een aanzienlijke groei in de komende jaren, gedreven door verschillende sleutelfactoren die de industrieën hervormen en een revolutie veroorzaken in de manier waarop we menselijke capaciteiten verbeteren. Snelle ontwikkelingen op gebieden als biotechnologie, nanotechnologie, robotica en kunstmatige intelligentie hebben de weg vrijgemaakt voor geavanceerde oplossingen voor menselijke augmentatie. Doorbraken op deze gebieden maken de ontwikkeling van geavanceerdere en effectievere augmentatietechnologieën mogelijk. In industrieën zoals productie, bouw en logistiek is er een groeiende vraag naar draagbare exoskeletten en robotassistentie om de fysieke belasting te verminderen en de productiviteit van werknemers te verbeteren. Augmentatietechnologieën kunnen de capaciteiten van werknemers vergroten, wat leidt tot een grotere efficiëntie en minder verwondingen op de werkplek. De militaire sector investeert veel in menselijke augmentatietechnologieën om de fysieke en cognitieve vaardigheden van soldaten te verbeteren. Dit omvat geavanceerde exoskeletten, augmented reality schermen en neurale verbeteringen, die naar verwachting allemaal zullen bijdragen aan de groei van de markt.

De segmentatie van de markt voor menselijke augmentatie is als volgt:

NAAR PRODUCT
Draagbare apparaten
Virtual Reality-apparaten
Augmented Reality Apparaten
Exoskeletten
Intelligente virtuele assistenten

NAAR FUNCTIONALITEIT
Niet op het lichaam gedragen
Op het lichaam gedragen

NAAR TOEPASSING
Consument
Medisch
Industrieel
Commercieel
Ruimtevaart & Defensie
Overige

Gesegmenteerd per regio/land:
Noord-Amerika
Europa
China
Japan
Azië Overige

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1865

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de markt voor menselijke augmentatie is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de ernst en duur van de economische neergang, het overheidsbeleid en de specifieke toepassingen binnen de markt. Hoewel er op korte termijn uitdagingen kunnen ontstaan, blijven de langetermijnvooruitzichten voor de human augmentation industrie positief, gedreven door de voortdurende behoefte aan technologiegedreven oplossingen om de menselijke capaciteiten en productiviteit te verbeteren. Het is echter cruciaal voor bedrijven in deze sector om zich aan te passen aan de veranderende economische omstandigheden en marktdynamiek om de uitdagingen van recessies effectief het hoofd te kunnen bieden.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft indirect invloed gehad op de markt voor human augmentation door verstoringen in toeleveringsketens, geopolitieke spanningen, de toewijzing van middelen, het wegvloeien van menselijk kapitaal, zorgen over cyberbeveiliging en economische onzekerheid. Hoewel de volledige omvang van deze effecten in de loop van de tijd kan variëren en afhangt van de evolutie van het conflict, illustreren ze de onderlinge verbondenheid van wereldwijde gebeurtenissen en opkomende technologieën. Aanpassing, veerkracht en internationale samenwerking zijn essentieel als de markt ondanks deze uitdagingen wil blijven groeien.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, is een broeinest voor technologische innovatie en onderzoek. Silicon Valley en tal van technische centra stimuleren de ontwikkeling van geavanceerde technologieën voor menselijke augmentatie, waaronder draagbare apparaten, exoskeletten en brein-computer interfaces. Verschillende Europese landen, waaronder Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, hebben geïnvesteerd in onderzoek naar en ontwikkeling van technologieën voor menselijke verbetering. Azië-Pacific is de thuisbasis van verschillende opkomende economieën, waaronder China en India. Deze landen investeren steeds meer in onderzoek en ontwikkeling, waardoor groeikansen ontstaan voor technologieën voor menselijke verbetering.

Belangrijkste resultaten van de studie naar de menselijke augmentatiemarkt

– Het segment van draagbare apparaten heeft een centrale rol gespeeld in het op de voorgrond brengen van menselijke augmentatie. Deze apparaten, waaronder smartwatches, fitnesstrackers en augmented reality-brillen, zijn geëvolueerd van eenvoudige gadgets tot integrale onderdelen van ons dagelijks leven. Ze dienen als kanalen voor het verzamelen, verwerken en verzenden van gegevens die cruciaal zijn voor het verbeteren van menselijke vermogens.

– Het consumentensegment staat centraal in de menselijke augmentatiebeweging. Hun vraag naar gepersonaliseerde, toegankelijke en betaalbare augmentatietechnologieën stimuleert innovatie in verschillende sectoren. Augmented reality mode-apps stellen gebruikers in staat om virtuele kleding en accessoires te passen voordat ze tot aankoop overgaan. Deze samensmelting van mode en technologie geeft de detailhandel een nieuwe vorm.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de menselijke augmentatiemarkt

– CIONIC, een baanbrekend bedrijf op het gebied van bionische kleding, heeft onlangs het nieuws gehaald door een substantiële $12,5 miljoen aan Series A-financiering binnen te halen. Deze aanzienlijke financiële injectie zal CIONIC naar verwachting katapulteren naar de voorhoede van de industrie voor draagbare technologie, met als doel een revolutie teweeg te brengen in de menselijke mobiliteit zoals we die kennen.

– KYOCERA, een baanbrekend technologiebedrijf, heeft baanbrekende prototypes van Human Augmentation Technology onthuld in Japan. Deze baanbrekende ontwikkelingen integreren geavanceerde kunstmatige intelligentie (AI) om menselijke capaciteiten op verschillende manieren uit te breiden en te verbeteren.

Inhoudsopgave – Analyse van de belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 krachten model
7. PEST-analyse
8. Menselijke augmentatie marktsegmentatie, per product
9. Menselijke augmentatie marktsegmentatie, naar functionaliteit
10. Menselijke augmentatie marktsegmentatie, naar toepassing
11. Regionale analyse
12. Bedrijfsprofielen
13. Concurrentielandschap
14. Conclusie

Koop PDF voor één gebruiker @ https://www.snsinsider.com/checkout/1865

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Human Augmentation Market,Human Augmentation Market Size,Human Augmentation Market Share,Human Augmentation Market Growth,Human Augmentation Market Trends,Human Augmentation Market Analysis,Human Augmentation Industry