header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van SCARA robots zal een opmerkelijke groei vertonen vanwege de focus op veiligheid en ergonomie op de werkplek in combinatie met de toepassing in kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s)

Sep 20, 2023 9:00 AM ET

SCARA Robot Markt Toepassingsgebied & Overzicht

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de markt voor SCARA robots in 2022 een waarde had van 15,8 miljard dollar en naar verwachting in 2030 een waarde zal hebben bereikt van 36,6 miljard dollar, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 11,1% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

SCARA-robots zijn een type robotarm die specifiek ontworpen zijn voor assemblage, pick-and-place en andere nauwkeurige taken in de productie. SCARA-robots vinden wijdverspreide toepassingen in industrieën die taken met hoge snelheid en hoge precisie vereisen.

Marktanalyse

De vraag naar automatisering stijgt in alle industrieën omdat bedrijven hun productieprocessen willen stroomlijnen en hun operationele kosten willen verlagen. SCARA-robots blinken uit in assemblage-, pick-and-place-, verpakkings- en materiaalhanteringstoepassingen, waardoor ze ideale kandidaten zijn voor taken die snelheid en precisie vereisen. Naarmate de drang naar efficiëntie toeneemt, zal de markt voor SCARA-robots naar verwachting gestaag groeien. De vooruitgang in collaboratieve robotica heeft nieuwe mogelijkheden geopend voor mens-robotinteractie, wat de toepassing van SCARA-robots in productie- en assemblagelijnen verder stimuleert.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport van de SCARA Robot Markt @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2743

De belangrijkste spelers in het SCARA Robot marktrapport zijn:

ABB
Kawasaki Robotics (Kawasaki Heavy Industries, Ltd.)
Mitsubishi Electric Corporation
KUKA AG
Fanuc Corporation
DENSO Corporation (DENSO Robotics)
Yaskawa Electric Corporation
Seiko Epson Corporation
Stäubli International AG
OMRON Corporation.

Impact van de recessie

De markt van SCARA-robots wordt, net als veel andere industrieën, geconfronteerd met unieke uitdagingen tijdens recessies. Verminderde kapitaaluitgaven en een vertraagde invoering van technologie kunnen de groei tijdelijk belemmeren. De focus op kostenefficiëntie en de aanhoudende vraag in bepaalde industrieën kunnen echter kansen bieden voor belanghebbenden in de sector. Door zich aan te passen aan de marktomstandigheden, te investeren in innovatie en nieuwe groeimogelijkheden te verkennen, kunnen bedrijven zowel in moeilijke als in voorspoedige tijden succesvol zijn.

Segmentatie analyse

De SCARA-robotmarkt blijft aanzienlijk groeien, waarbij de segmenten Transport en Voedingsmiddelen en Dranken een centrale rol spelen in deze trend. Naarmate industriële automatisering steeds meer ingang vindt in verschillende sectoren, zullen de efficiëntie, precisie en veelzijdigheid van SCARA-robots hun blijvende dominantie in deze segmenten en daarbuiten garanderen. Bedrijven die deze transformatieve technologie omarmen, kunnen een hogere productiviteit, een betere kwaliteit en een groter concurrentievermogen op de wereldmarkt verwachten.

De marktsegmentatie van SCARA robots is als volgt:

Naar laadvermogen:
tot 5,00 kg
5,01-15,00 kg
meer dan 15,00 kg.

Op basis van toepassingen:
transport
verpakking
assemblage
inspectie
anderen.

Naar eindgebruiker:
voedsel en drank
automobiel
farmaceutisch
rubber en kunststof
industriële & productie
nucleair
andere.

Gesegmenteerd per regio/land:
Noord-Amerika
Europa
China
Japan
Azië Overige

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2743

Analyse regionale status &

Met zijn technologische kracht, sterke industriële basis en toewijding aan het stimuleren van vooruitgang in automatisering, is Noord-Amerika klaar om de SCARA robotmarkt te domineren. Het vermogen van de regio om innovatieve oplossingen op maat van industriespecifieke vereisten te leveren, heeft de wijdverspreide toepassing van SCARA-robots in diverse sectoren vergemakkelijkt. Omdat automatisering de toekomst van industrieën blijft bepalen, zal het leiderschap van Noord-Amerika in de markt waarschijnlijk verder versterken en een solide basis vormen voor voortdurende groei en innovatie op het gebied van robotica en automatisering.

Conclusie

De toekomstperspectieven voor de markt lijken veelbelovend, gedreven door toenemende industriële automatisering, technologische vooruitgang en een groeiende vraag vanuit verschillende industrieën zoals elektronica, auto’s, e-commerce en logistiek. Omdat automatisering een revolutie blijft teweegbrengen in het wereldwijde industriële landschap, zijn SCARA-robots klaar om een cruciale rol te spelen in het vormgeven van de toekomst van de productie en daarbuiten.

Inhoudsopgave – Analyse van de belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 krachten model
7. PEST-analyse
8. SCARA Robot marktsegmentatie, naar laadvermogen
9. SCARA Robot marktsegmentatie, per toepassing
10. SCARA Robot marktsegmentatie, per eindgebruiker
11. Regionale analyse
12. Bedrijfsprofiel
13. Concurrentielandschap
14. Conclusie

Koop PDF voor één gebruiker @ https://www.snsinsider.com/checkout/2743

Veelgestelde vragen over dit onderzoeksrapport

Q1. Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de SCARA-robotmarkt?

ANS: De markt zal tegen het jaar 2030 naar verwachting een waarde bereiken van meer dan 36,6 miljard USD.

Q2. Wat zijn de belangrijkste factoren die de markt voor SCARA-robots beïnvloeden?

ANS: Naarmate KMO’s zich meer bewust worden van de voordelen van automatisering, zal de markt naar verwachting aanzienlijk groeien.

Q3. Wie zijn de belangrijkste spelers op de markt van SCARA-robots?

ANS: Mitsubishi Electric Corporation, DENSO Corporation (DENSO Robotics), KUKA AG, Fanuc Corporation, Yaskawa Electric Corporation, Stäubli International AG, OMRON Corporation.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  SCARA Robot Market,SCARA Robot Market Size,SCARA Robot Market Share,SCARA Robot Market Growth,SCARA Robot Market Trends,SCARA Robot Market Analysis,SCARA Robot Industry