header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van UV-uithardende harsen en geformuleerde producten zal 13,03 miljard dollar overschrijden tegen 2030, gedreven door een toenemend bewustzijn van ecologische duurzaamheid en snelle technologische vooruitgang.

Sep 20, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider zal de markt voor UV-uithardende harsen en geformuleerde producten naar verwachting een cruciale rol spelen bij het vormgeven van de toekomst van verschillende sectoren, omdat industrieën prioriteit blijven geven aan duurzaamheid, efficiëntie en hoogwaardige materialen.

Ontvang een voorbeeldrapport van de markt voor UV-uithardende harsen en geformuleerde producten @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2016

De belangrijkste bedrijfsprofielen in de marktstudie naar UV-uithardende harsen en geformuleerde producten zijn:

  • Hitachi Chemical.
  • Jiangsu Litian Technology Co, Ltd.
  • TOAGOSEI CO., LTD.
  • BASF SE
  • Arkema Groep
  • Allnex België N.V.
  • DSM-AGI
  • Eeuwige Materialen
  • Dymax Corporation
  • Jiangsu Sanmu Group Co.

Volgens het rapport van SNS Insider zal de markt voor UV-uithardende harsen en geformuleerde producten tegen 2030 naar verwachting een waarde bereiken van ongeveer 13,03 miljard USD, met een initiële waardering van 5,26 miljard USD in 2022, en zal de markt naar verwachting een CAGR van 12% vertonen tijdens de prognoseperiode die loopt van 2023 tot 2030.

Marktbereik

UV-uithardende harsen en geformuleerde producten zijn een klasse van materialen die door hun unieke eigenschappen en toepassingen sterk aan populariteit hebben gewonnen in verschillende industrieën. Deze harsen en producten zijn ontworpen om snel uit te harden wanneer ze worden blootgesteld aan ultraviolet (UV) licht, wat resulteert in een geharde en duurzame afwerking. Deze technologie heeft een revolutie teweeggebracht in processen op het gebied van productie, elektronica, auto’s en zelfs tandheelkunde. UV-uithardende harsen zijn vloeibare of halfvloeibare polymeren die fotoinitiatoren bevatten. Bij blootstelling aan UV-licht ondergaan deze fotoinitiatoren een chemische reactie die de polymerisatie van de hars in gang zet.

Marktanalyse

De markt voor UV-uithardende harsen en geformuleerde producten heeft de afgelopen jaren een robuuste groei doorgemaakt, gedreven door verschillende factoren die de veelzijdigheid en wijdverspreide toepassingen in tal van industrieën weerspiegelen. De groeiende zorg om een duurzaam milieu en de noodzaak om schadelijke emissies te verminderen, hebben geleid tot een verschuiving van coatings en lijmen op basis van oplosmiddelen naar UV-uithardende harsen. Deze harsen bevatten geen oplosmiddelen en stoten minimale VOC’s (vluchtige organische stoffen) uit, waardoor ze de voorkeur genieten van milieubewuste industrieën. Voortdurende onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen hebben geleid tot aanzienlijke vooruitgang in UV-uithardingstechnologie. Deze innovaties hebben geleid tot snellere uithardingstijden, verbeterde prestatiekenmerken en een grotere veelzijdigheid van UV-uithardende harsen. Deze vooruitgang trekt nieuwe toepassingen aan in een breed scala van industrieën.

Heeft u vragen over dit onderzoek? Stel uw vraag @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2016

De marktsegmenten en subsegmenten van UV-uithardende harsen en geformuleerde producten zijn hieronder weergegeven:

Op Type Samenstelling:

  • Oligomeren
  • Monomeren
  • Fotoinitiatoren
  • Additieven

Per chemie:

  • Niet-geacryleerde Oligoamines
  • Acrylaat-oligomeren

Op technologie:

  • UV-harsen op basis van oplosmiddelen
  • 120% vaste UV harsen
  • Watergedragen UV harsen
  • Poeder UV harsen

Naar toepassing:

  • Coatings
  • Overdrukvernissen
  • Drukinkten
  • Kleefstoffen
  • Overige

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de markt van UV-uithardende harsen en geformuleerde producten hangt af van verschillende factoren, waaronder de ernst en de duur van de recessie, de afhankelijkheid van de industrie van de consumentenvraag en het vermogen van bedrijven om zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden. Hoewel een recessie uitdagingen met zich mee kan brengen, kan het ook kansen creëren voor bedrijven die kunnen innoveren, hun activiteiten kunnen optimaliseren en kosteneffectieve oplossingen kunnen bieden om aan de veranderende vraag van de markt te voldoen.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft de markt voor UV-uithardende harsen en geformuleerde producten voor heel wat uitdagingen en onzekerheden gesteld. Hoewel het enige tijd kan duren voordat de volledige omvang van de impact duidelijk wordt, is het essentieel voor bedrijven in deze sector om zich aan te passen en vooruit te denken in hun strategieën, waaronder het diversifiëren van de toeleveringsketens en het onderzoeken van alternatieve materialen en markten om veerkracht op de lange termijn te garanderen.

Belangrijke regionale ontwikkeling

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, fungeert als innovatiecentrum voor UV-uithardende harsen en geformuleerde producten. Toonaangevende onderzoeksinstellingen en een sterke focus op technologische vooruitgang dragen bij aan de groei van de markt voor UV-uithardende harsen en geformuleerde producten. Europese landen lopen voorop met inspanningen op het gebied van duurzaamheid. UV-uithardende harsen sluiten aan bij deze initiatieven vanwege hun milieuvriendelijke eigenschappen, waardoor ze steeds meer worden toegepast. Azië-Pacific, geleid door China, is een industriële grootmacht. De bloeiende verwerkende industrie in de regio, waaronder de elektronica- en auto-industrie, stimuleert de vraag naar UV-uithardende producten.

Belangrijkste resultaten van de marktstudie naar UV-uithardende harsen en geformuleerde producten

  • Oligomeren vormen de ruggengraat van UV-uithardende formules en leveren de essentiële chemische structuur voor het uithardingsproces. Hun belang ligt in hun vermogen om de uiteindelijke eigenschappen van de uitgeharde coating te bepalen, zoals flexibiliteit, hardheid en chemische weerstand.
  • Coatings, met name UV-uithardende coatings, zijn sterk in opkomst omdat ze superieure bescherming en esthetiek bieden. UV-geharde coatings harden snel uit wanneer ze worden blootgesteld aan UV-licht, wat leidt tot een grotere efficiëntie in productieprocessen. Deze snelle uithardingstijd vertaalt zich in kortere productiecycli en een lager energieverbruik.

Recente ontwikkelingen in de markt van UV-uithardende harsen en geformuleerde producten

  • Om haar positie als toonaangevende leverancier in de Europese coatingindustrie te versterken, bereidt Arkema zich voor op een aanzienlijke uitbreiding van haar productie van UV-uithardende harsen. Deze strategische beslissing is een antwoord op de stijgende vraag naar milieuvriendelijke, hoogwaardige coatings in verschillende sectoren, waaronder de auto-industrie, de verpakkingsindustrie en de meubelindustrie.
  • Vortex Companies, een erkend leider in oplossingen voor sleufloze infrastructuur, heeft zijn innovatieve UV Cured-in-Place Pipe (CIPP) technologiepakket uitgebreid met UV Curing van buizen met een kleine diameter. Deze toevoeging bevestigt opnieuw de toewijding van Vortex Companies aan het leveren van geavanceerde oplossingen voor het herstel en de reparatie van ondergrondse pijpleidingen en infrastructuur.

Koop PDF van UV Geneesbare Harsen en Geformuleerde Producten Markt @ https://www.snsinsider.com/checkout/2016

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

  1. Inleiding
  2. Methodologie van het onderzoek
  3. Markt Dynamiek
  4. Impactanalyse

4.1 COVID-19 impactanalyse

4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland

4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën

  1. Analyse van de waardeketen
  2. Porter’s 5 krachten model
  3. PEST-analyse
  4. UV-uithardende harsen en geformuleerde producten marktsegment, per samenstellingstype
  5. UV-uithardende harsen en geformuleerde producten marktsegment, per chemie
  6. UV-uithardende harsen en geformuleerde producten marktsegment, per technologie
  7. UV-uithardende harsen en geformuleerde producten marktsegment, per toepassing
  8. Regionale analyse
  9. Bedrijfsprofiel
  10. Landschap van concurrenten
  11. Conclusie

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analyse. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methoden en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op:
Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  UV Curable Resins and Formulated Products,UV Curable Resins and Formulated Products Market,UV Curable Resins and Formulated Products Market Size,UV Curable Resins and Formulated Products Market Share,UV Curable Resins and Formulated Products Market Analysis