header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor aardobservatiesatellieten zal tegen 2030 USD 0,5 miljard bereiken met een CAGR van 6,9%, Space Eye on Earth

Sep 20, 2023 1:00 PM ET

Overzicht van de markt vooraardobservatiesatellieten

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor aardobservatiesatellieten tegen 2030 USD 0,5 miljard bereiken met een CAGR van 6,90%.

Drivers

Groeiende behoefte aan Big Data voor nauwkeurige inzichten in aardobservatiegegevens om de marktgroei te stimuleren

Het volume van aardobservatiegegevens is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid, waardoor de behoefte aan Big Data-technologie is toegenomen om praktische inzichten te krijgen in verschillende wereldwijde problemen, waaronder klimaatverandering. Elke dag genereren aardobservatiesatellieten enorme hoeveelheden gegevens die voortdurend moeten worden opgeslagen, verwerkt en geanalyseerd. Vanwege de verschillende formaten, semantiek, modaliteiten en & resoluties van EO-gegevens zijn big data technologieën nodig om gecompliceerde gegevens sneller te verwerken en analyseren.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5968

Belangrijkste spelers

Prominente marktspelers die in het rapport over de wereldwijde markt voor aardobservatiesatellieten worden geprofileerd, zijn onder andere Airbus Defence and Space (VS), OHB SE (Duitsland), Boeing Defense Space & Security (VS), JSC Information Satellite Systems (Rusland), Lockheed Martin (VS), Orbital ATK (VS), Space Systems/Loral (VS), Thales Alenia Space (Frankrijk) en Space Exploration Technologies Corp. (VS).

Kansen

Toenemende vraag naar beeldvormingsdiensten met hoge resolutie biedt grote kansen

Voor het monitoren en verifiëren van doeleinden in een verscheidenheid aan industrieën, waaronder civiele techniek & bouw, overheid, defensie & inlichtingen, transport, landbouw & bosbouw, onroerend goed, & anderen, bieden satellieten hogeresolutiebeelden. Topografische kartering, het begrijpen van landtoepassingen zoals infrastructuurplanning en -bouw, het gebruik van nieuwe energiebronnen, het verminderen van de gevolgen van rampen, & het monitoren van booractiviteiten in de olie- en gasindustrie zijn allemaal mogelijk met behulp van satellietbeelden. Satellietbeeldvorming met hoge resolutie helpt ook bij verkeerscontrole, het volgen van wagenparken, het in kaart brengen van groengebieden, het monitoren van schade aan vegetatie door uitspoeling en andere taken. Satellietbeeldvorming zal de komende jaren naar verwachting intensief worden gebruikt in de vastgoedsector voor een beter beeld van gebouwen en eigendommen en in de verzekeringssector voor toegang tot milieurisico’s door middel van nauwkeurige en actuele geografische gegevens. Er wordt dus verwacht dat de markt gedurende de verwachte periode zal groeien door het wijdverspreide gebruik van satellietbeelden in tal van industrieën.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge kosten als marktbeperking

De hoge kosten van EO-satellieten, het gebrek aan opgeleid & geschoold personeel, interoperabiliteitsproblemen en tekortkomingen in de operationele prestaties kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren. Daarnaast kan de COVID-19 impact ook de marktgroei belemmeren.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/earth-observation-satellite-market-5968

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor aardobservatiesatellieten is onderverdeeld op basis van satellietbaan, producttype en eindgebruik.

Per producttype zullen diensten met toegevoegde waarde de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per satellietbaan is de markt onderverdeeld in geostationaire baan, middelhoge baan om de aarde en & lage baan om de aarde.

Per eindgebruik zal defensie de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de markt voor aardobservatiesatellieten

Vanwege grote investeringen in monitoring- en bewakingstechnologie zal de Noord-Amerikaanse regio naar verwachting de markt in de toekomst domineren. Om te helpen bij civiele operaties, zoals grenscontrole, tactische bijstand, natuurrampenbeheer, risicobeheer, milieumonitoring en piraterijbestrijding, hebben SpaceX en Airbus Defence bijvoorbeeld de eerste Spaanse aardobservatiesatelliet gemaakt.

Gerelateerde rapporten

Informatie over hetmarktonderzoek van nano- en microsatellieten per component (hardware, software, gegevensverwerking, service en lanceerdienst), massa (1 kg-10 kg en 11 kg-100 kg), toepassing (aardobservatie en teledetectie, wetenschappelijk onderzoek, communicatie, academische opleiding, cartografie en navigatie, biologische experimenten, technologiedemonstratie en -verificatie en verkenning), eindgebruiker (defensie, commercieel, civiel, overheid, maritiem transport en energie-infrastructuur) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Stille Oceaan, Midden-Oosten, marktvoorspelling tot 2030).

Onderzoeksrapportsatellietproductie en -lancering per toepassing (militair, commercieel en overheid), per eindgebruiker (weersvoorspelling, internetdiensten en navigatie) en per regio (Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Remote Sensing Satellite Market Research Report Informatie per systeem (SATCOM, radar, EO/IR, anderen), per toepassing (aardobservatie, telecommunicatie, meteorologie, cartografie & navigatie, anderen), per eindgebruiker (defensie, commercieel) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Earth Observation Satellite Market,Global Earth Observation Satellite Market,Earth Observation Satellite Industry