header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor bedrijfssecretariële software zal tot 2032 groeien met een CAGR van 5,90%, voorspelt MRFR

Sep 20, 2023 9:00 PM ET

Overzicht van de markt voor bedrijfssecretariële software:

De markt voor bedrijfssecretariële software werd in 2022 geschat op een waarde van USD 5,1 miljard. Er wordt een samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 5,90% verwacht voor de bedrijfssecretariële softwaremarkt van 2023 tot 2032, van USD 5,4009 miljard tot USD 8,543 miljard. De belangrijkste factoren die de expansie van de markt versnellen, zijn naar verwachting de toenemende opkomst van grote organisaties en de toegenomen productiviteit van werknemers.

Ontvang gratis voorbeeldbrochure PDF –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8799

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven op de markt voor bedrijfssecretariële software zijn

  • Anglia Registrars Ltd (Verenigd Koninkrijk)
  • Axardigital (India)
  • Volody (India)
  • CimplyFive (India)
  • Corporatek Inc (Canada)
  • Diligent Corporation (VS)
  • Vistra (China)
  • GreatSoft (China)
  • Wolters Kluwer N.V. (Nederland)
  • Atlas Computer Systems Limited (Verenigd Koninkrijk)
  • BTCSoftware Limited (Verenigd Koninkrijk)
  • First Order (Verenigd Koninkrijk)
  • BOARDEFFECT (V.S.)
  • Nomisma Solution Ltd. (V.K.)

Bedrijfssecretariële software wordt veel gebruikt in verschillende bedrijfstakken, waaronder IT en telecommunicatie, banken, financiële diensten en verzekeringen. Het biedt vele voordelen, waaronder tijdsbesparing en de flexibiliteit en het gemak van het beheren van onbeperkte invoer en gegevens van een bedrijf.

Landen die hun dichtbevolkte stedelijke centra willen verbinden met landelijke gebieden kunnen aanzienlijke uitgaven doen voor spoorweginfrastructuur. De ontwikkeling en uitbreiding van spoorwegprojecten, die nodig zijn voor toeleverings- en logistieke ketens en dienen als betrouwbare back-up voor de handel, kan de belangrijkste drijfveer van de sector zijn. Door de overheid gesponsorde veilingen en offerteaanvragen kunnen een stimulans vormen voor de ontwikkelaars van bedrijfssecretariële software. Daarom zal de marktexpansie tijdens de prognoseperiode worden gestimuleerd door het stijgende aantal grote organisaties.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Verschillende werkplekken zijn vooruitgegaan als gevolg van een toename in slimme en verbonden gadgets, het gebruik van cloud computing en zich ontwikkelende technologieën zoals kunstmatige intelligentie en internet. De vraag naar top communicatiemiddelen voor effectieve communicatie groeit snel door de toename van web & mobiele applicaties en software as service-gebaseerde oplossingen in bedrijven, wat de groei van de bedrijfssecretariële softwaremarkt tijdens de prognoseperiode ondersteunt.

Marktsegmentatie:

Oplossingen en diensten maken deel uit van de segmentatie van de markt voor bedrijfssecretariële software op basis van componenten. Tijdens de voorspelde periode heeft de dienstencategorie de grootste omzet opgeleverd.

Op basis van inzet zijn er twee segmenten van de markt voor bedrijfssecretariële software: on-premises en cloud. Tijdens de prognoseperiode domineerde het cloudsegment de markt en genereerde het de meerderheid van de inkomsten.

Op basis van de grootte van de organisatie wordt de markt voor bedrijfssecretariële software onderverdeeld in grote en kleine & middelgrote bedrijven. Tijdens de projectieperiode genereerde de categorie van grote bedrijven de grootste inkomsten.

Oplossingen en diensten zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor bedrijfssecretariële software op basis van componenten. Gedurende de prognoseperiode leverde de categorie diensten de grootste omzet op.

Op basis van inzet zijn er twee segmenten van de markt voor bedrijfssecretariële software: on-premises en cloud. Tijdens de prognoseperiode domineerde het cloudsegment de markt en genereerde het de meerderheid van de inkomsten.

Op basis van de grootte van de organisatie wordt de markt voor bedrijfssecretariële software onderverdeeld in grote en kleine & middelgrote bedrijven. Tijdens de projectieperiode genereerde de categorie van grote bedrijven de grootste inkomsten.

Banken, verzekeringen, IT en telecom zijn allemaal opgenomen in de marktsegmentatie op basis van verticalen. In de geprojecteerde periode domineerde het IT- en telecommunicatiesegment de markt en genereerde het grootste deel van de inkomsten.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (141 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over de markt voor bedrijfssecretariële software –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/company-secretarial-software-market-8799

De analyse biedt inzicht in de markt voor elke regio afzonderlijk, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Als gevolg van de toegenomen investeringen en budgetten voor digitale en marketingkanalen bij bedrijven in deze regio, evenals de toegenomen digitale transformatie in veel sectoren, waaronder het bankwezen, de detailhandel en telecommunicatie, domineert Noord-Amerika momenteel de markt voor bedrijfssecretariële software in termen van inkomsten en marktaandeel. Daarnaast had de Amerikaanse markt voor secretariële software het grootste marktaandeel, terwijl de Noord-Amerikaanse markt voor secretariële software voor Canadese bedrijven het snelst groeide.

Gerelateerde artikelen:

Testen, Inspectie en Certificatie (TIC) markt zal groeien met een CAGR van 5,60% tot 2032

Demarkt voor digitaal forensisch onderzoek zal tegen 2030 groeien met een CAGR van 11,40% tot een waarde van USD 22,3 miljard

De BIM-softwaremarkt zal tot 2030 groeien met een CAGR van 14,9% en een waarde vertegenwoordigen van USD 25,61 miljard

Toenemend gebruik van mobiele marketingtools zal de groei van de markt voor webhostingdiensten stimuleren

Toenemende behoefte aan geautomatiseerde systemen om de groei van de markt voor Self-Service Technologie te stimuleren

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Company Secretarial Software Market,Company Secretarial Software Market Size,Company Secretarial Software Market Share,Company Secretarial Software Market growth,Company Secretarial Software Market trends,Company Secretarial Software Market Report,Company Secretarial Software Market Region,Company Secretarial Software Market Research,Company Secretarial Software Market Forecast,Company Secretarial Software Market Industry