header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor betalingsbeveiliging zal tegen 2030 66,01 miljard dollar bereiken als gevolg van toenemende cyberbeveiligingsbedreigingen en een enorme toename van mobiele betalingen

Sep 20, 2023 9:00 AM ET

Overzicht van de markt voor betalingsbeveiliging:

Volgens het onderzoek van SNS Insider is de Payment Security Market klaar voor voortdurende groei als gevolg van het veranderende bedreigingslandschap, wettelijke vereisten en de uitbreiding van digitale betaalmethoden.

Het rapport van SNS Insider onthult dat de markt voor betalingsbeveiliging in 2022 een waarde van 22,82 miljard dollar heeft bereikt en in 2030 naar verwachting 66,01 miljard dollar zal bedragen, met een robuust samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,2% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Ontvang een gratis sample van het Payment Security Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2739

Belangrijke spelers in het rapport zijn:

– Mastercard
– Paypal Holdings Inc
– Visa Inc
– Elavon Inc
– Thales
– Outseer
– Bluefin betalingssystemen
– Cybersource
– TNS Inc
– TokenEx LLC
– Shift4 Betalingen Inc
– UL LLC
– Utimaco Management GmbH
– PayU
– Intelligent Payment Solutions Pvt Ltd
– Ingenico
– Andere

Reikwijdte van het marktrapport

Betalingsbeveiliging verwijst naar het geheel van maatregelen en technologieën die worden geïmplementeerd om gevoelige financiële informatie tijdens transacties te beschermen en ervoor te zorgen dat betalingen veilig en vertrouwelijk worden verwerkt. In een tijdperk van digitale handel en online transacties is betalingsbeveiliging van het grootste belang om fraude, identiteitsdiefstal en onbevoegde toegang tot gevoelige gegevens te voorkomen. Het omvat verschillende beschermingslagen om de integriteit van betalingsprocessen te garanderen.

Marktanalyse

De markt voor betalingsbeveiliging maakt een aanzienlijke groei door onder invloed van verschillende factoren die het landschap van veilige financiële transacties vormgeven. De voortdurende ontwikkeling van cyberbedreigingen, waaronder datalekken, ransomware-aanvallen en identiteitsdiefstal, heeft bedrijven en financiële instellingen gedwongen om zwaar te investeren in oplossingen voor betalingsbeveiliging. De noodzaak om klantgegevens te beschermen en het vertrouwen te behouden is een primaire drijfveer. De snelle uitbreiding van e-commerce heeft geleid tot een toename van het aantal online transacties. Nu meer consumenten digitale betalingen doen, is er een groeiende behoefte aan veilige betalingsgateways, fraudedetectie en verificatiemechanismen om gevoelige financiële informatie te beschermen. Het gebruik van contactloze betaalmethoden, zoals kaarten met NFC en mobiele portemonnees, heeft aan populariteit gewonnen vanwege het gemak. Dit heeft geleid tot meer aandacht voor veilige NFC-technologie en tokenisatie om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Markt Segmentatie en Sub-Segmentatie zijn inbegrepen:

Naar platform:
– Webgebaseerd
– POS mobiel

Op oplossing:
– Encryptie
– Token
– Fraudedetectie & Preventie

Op bedrijfsgrootte:
– Kleine & middelgrote ondernemingen (MKB)
– Grote ondernemingen

Op industrie:
– Detailhandel & E-commerce
– Reizen & Horeca
– Gezondheidszorg
– Telecom & IT
– Onderwijs
– Media & Amusement
– Overige

Impact van de recessie

Economische recessies kunnen leiden tot een toename van cybercriminaliteit als wanhopige individuen en organisaties op zoek gaan naar illegaal financieel gewin. Hoewel een recessie uitdagingen kan vormen voor de betalingsbeveiligingsmarkt, biedt het ook kansen voor groei en aanpassing. Bedrijven die kosteneffectieve, innovatieve en betrouwbare oplossingen voor betalingsbeveiliging kunnen bieden, zullen waarschijnlijk floreren, omdat zowel bedrijven als consumenten financiële zekerheid als prioriteit zien in onzekere economische tijden.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een veelzijdige impact gehad op de betalingsbeveiligingsmarkt. De oorlog heeft nieuwe uitdagingen en onzekerheden met zich meegebracht, maar heeft ook kansen gecreëerd voor innovatie en groei op het gebied van cyberbeveiliging. Bedrijven en overheden moeten waakzaam blijven, zich aanpassen aan het veranderende landschap en investeren in betalingsbeveiligingsmaatregelen om financiële transacties veilig te stellen in een wereld die steeds complexer wordt en steeds meer onderling verbonden is.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2739

Belangrijkste regionale ontwikkeling

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, is wereldwijd marktleider op het gebied van betalingsbeveiliging. De regio wordt gekenmerkt door een sterke focus op gegevensbescherming en privacyregelgeving zoals GDPR, wat de toepassing van geavanceerde oplossingen voor betalingsbeveiliging heeft gestimuleerd. De EU heeft strenge voorschriften voor gegevensbescherming, waaronder GDPR, die organisaties ertoe hebben aangezet om zwaar te investeren in betalingsbeveiligingsmaatregelen. Het streven van de EU naar een eengemaakte digitale interne markt stimuleert de inspanningen op het gebied van betalingsbeveiliging nog verder. Het ecosysteem voor digitale betalingen in India groeit snel, dankzij initiatieven zoals de Unified Payments Interface (UPI). Zowel de overheid als de privésector investeren in de beveiliging van betalingen om cyberdreigingen tegen te gaan.

Belangrijkste resultaten van de studie naar de markt voor betalingsbeveiliging

– Een segment dat klaar is om de markt te domineren is encryptie. Encryptie speelt een cruciale rol in de beveiliging van gevoelige financiële gegevens, en het belang ervan neemt alleen maar toe naarmate de wereld steeds afhankelijker wordt van digitale betalingen.
– De detailhandel en de e-commerce sector bevinden zich in de voorhoede van de markt. Naarmate meer transacties online plaatsvinden, wordt de behoefte aan robuuste betalingsbeveiliging van het grootste belang, waardoor de retail- en e-commercesector zich positioneert als een belangrijke aanjager van oplossingen voor betalingsbeveiliging.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor betalingsbeveiliging

– Meta Platforms (voorheen Facebook) heeft de krachten gebundeld met nsKnox, een toonaangevende leverancier van innovatieve oplossingen voor betalingsbeveiliging, om de beveiliging van B2B-betalingen in een steeds veranderend digitaal landschap te verbeteren. Dit strategische partnerschap markeert een belangrijke stap in het versterken van de veiligheid en integriteit van financiële transacties tussen bedrijven.
– Mastercard heeft opnieuw een belangrijke stap gezet op het gebied van online betalingsbeveiliging met de lancering van hun innovatieve ALT ID-oplossing. Deze baanbrekende technologie is gericht op het verbeteren van de veiligheid en privacy van online transacties en biedt een antwoord op de steeds groeiende bezorgdheid over cyberdreigingen en fraude in het digitale betalingslandschap.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1. COVID-19 impactanalyse
4.2. Gevolgen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 Krachten Model
7. PEST-analyse
8. Marktsegmentatie betalingsbeveiliging, per platform
9. Marktsegmentatie betalingsbeveiliging, naar oplossing
10. Marktsegmentatie betalingsbeveiliging, per bedrijfsomvang
11. Marktsegmentatie betalingsbeveiliging, per sector
12. Regionale analyse
13. Bedrijfsprofielen
14. Concurrentielandschap
15. Gebruikersgevallen en best practices
16. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Koop de volledige PDF van het Payment Security Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/2739

Lees meer ICT-gerelateerde rapporten

Akash Anand | Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie | Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | E-mail: [email protected]


Keywords:  Payment Security Market,Payment Security Market Size,Payment Security Market Share,Payment Security Market Growth,Payment Security Market Trends,Payment Security Market Analysis,Payment Security Market Forecast,Payment Security Market Report