header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor cannabisverpakkingen zal een CAGR van 17,30% registreren tijdens 2023-2032 | Market Research Future

Sep 20, 2023 6:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Cannabis Packaging Market By Type, Packaging Materials, and Region – Forecast till 2032” zal de markt voor cannabisverpakkingen stijgen van USD 0,70 miljard in 2023 tot USD 2,52 miljard in 2032, met een snelheid van 17,30% tussen 2023 en 2032.

Cannabisverpakkingen omvatten de vele vormen van verpakkingen en materialen die worden gebruikt om cannabisproducten op te slaan en te vervoeren. De verpakking van cannabisproducten is om een aantal redenen cruciaal, zoals het garanderen van de kwaliteit en versheid van het product, het naleven van wettelijke voorschriften en het bieden van toegang tot cruciale informatie aan klanten. Plastic containers, die vaak worden gebruikt om marihuanabloemen, pre-rolls en andere producten in op te slaan, zijn een van de meest gebruikte cannabisverpakkingen. Om het product te beschermen tegen licht, worden ze vaak gemaakt van ondoorzichtig plastic.

Daarnaast worden cannabisbloemen en andere items bewaard in glazen potten. Vanwege de milieuvriendelijkheid en herbruikbaarheid geven consumenten vaak de voorkeur aan glazen potten. Kinderveilige verpakkingen zijn in verschillende rechtsgebieden verplicht voor de verkoop van cannabisproducten.

Cannabisverpakkingen moeten voldoen aan een aantal wettelijke criteria, waaronder die voor kindveilige verpakkingen, etiketteringsnormen en verpakkingsmaterialen. Belangrijke details over de stof, zoals de werkzaamheid, aanbevolen dosering en mogelijke bijwerkingen, moeten ook op de verpakking staan. Consumenten kunnen deze informatie gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen over welke producten te kopen en hoe ze veilig te gebruiken.

Download een voorbeeld van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12051

Concurrentielandschap van de markt:

  • KushCo Holdings Inc.
  • JL Clarks Inc.
  • Kaya Verpakking
  • Cannaline Cannabis Verpakkingsoplossingen
  • Dymapak
  • Diamant Verpakking
  • Greenlane Holdings Inc.
  • N2 Verpakkingssystemen LLC
  • Green Rush Verpakking
  • Elevate Packaging Inc.
  • Berry Inc.

Drijfveren voor de markt:

Voorspeld wordt dat de markt voor cannabisverpakkingen de komende jaren aanzienlijk zal groeien, grotendeels als gevolg van de toenemende vraag van consumenten naar medicinale en recreatieve cannabisproducten. De toekomstige markt zal waarschijnlijk worden gedreven door de toenemende legalisatie van cannabis in verschillende landen.

Gezien de recente recordgroei wordt verwacht dat de recreatieve cannabisindustrie de markt zal domineren. Het populairste type cannabis dat in de Verenigde Staten wordt verkocht, zijn volgens The Marijuana Business Daily bloemen. Potten of flexibele verpakkingszakken worden gebruikt om de bloei te verpakken.

De op handen zijnde legalisatie van cannabisgebruik in de Verenigde Staten en de al bestaande vrije markt in Canada zullen naar verwachting de vraag naar cannabisverpakkingen aanwakkeren. Patiënten met een geldig recept mogen in 36 van de 50 staten van het land medicinale cannabis gebruiken. De Noord-Amerikaanse cannabisindustrie breidt zich uit, wat suggereert dat de regio waarschijnlijk de snelle opkomst van de onderzochte markt zal meemaken.

De cannabisverpakkingsindustrie heeft een duidelijke trend waargenomen die te maken heeft met het inspelen op het groeiende gebruik van cannabis voor recreatieve doeleinden door de jongere bevolking. Verpakkingen spelen nu een grotere rol bij kleinere en opkomende bedrijven om het merkimago te versterken vanwege de aanzienlijke merkverzadiging onder cannabisspelers.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12051

De nadruk op duurzaamheid, wetgeving en branding heeft een grote invloed gehad op cannabisverpakkingen en versnelde de overgang van ruwe, arbeidsintensieve, handmatige manieren van verwerken en verpakken naar meer geavanceerde, geautomatiseerde machinale processen. Naarmate meer marktdeelnemers de voordelen van het automatiseren van verpakkingsprocessen leren kennen, wint automatisering geleidelijk aan terrein in de cannabis verpakkingssector. Met de legalisatie van cannabis wordt verwacht dat dit aan populariteit zal winnen.

Beperkingen in de markt:

De moeilijkheden die veel cannabis verpakkingsbedrijven ondervinden om te voldoen aan de kinderveilige (CR) verpakkingsvereisten zijn een belangrijke rem op de groei van de markt. De verpakking van cannabisproducten moet voldoen aan de regelgeving en ondoordringbaar zijn voor kinderen.

Markt Segmentatie

De belangrijkste soorten cannabisverpakkingen op de markt zijn harde verpakkingen en flexibele verpakkingen.

De markt voor cannabisverpakkingen is, afhankelijk van het verpakkingsmateriaal, onderverdeeld in glazen, metalen, plastic en kartonnen verpakkingen.

Regionaal inzicht

Sinds 2022 heeft Noord-Amerika een marktaandeel van 45,80% en is daarmee marktleider. Vooral in de staten en provincies waar recreatief gebruik legaal is, is de cannabissector in Noord-Amerika zeer concurrerend. Omdat bedrijven strijden om de aandacht van de consument, wordt de verpakking een cruciaal onderdeel van productdifferentiatie in de regio. De bedrijven komen met verpakkingsontwerpen die onderscheidend zijn, consistent met de merkidentiteit en die de doelgroep aanspreken om op te vallen in de schappen van de apotheken.

Gerelateerd Blog

https://kma.tribe.so/post/geotextiles-market-industry-analysis-size-share-growth-trend-and-forecast-2–650193559b1774c3b04d8791

https://freespacenetwork.tribe.so/post/glue-laminated-timber-market-outlook-and-opportunities-in-grooming-regions—6501a0a488592c663f9841cd

https://faithbook.me/read-blog/7914_vacuum-insulation-panel-market-impact-of-covid-19-historical-growth-and-forecast.html

https://find-friends-online.tribe.so/post/inorganic-salts-market-new-opportunities-segmentation-details-with-financia–65042c738d76007fe57cf062

https://followme.tribe.so/post/naphtha-market-size-scope-and-comprehensive-analysis-by-2032-65042e1da98f17068b4ce71d

http://organesh.com/se/classifieds/105266/110770/roof-coatings-market-2023-overall-industry-size-growth-trends

https://www.theseobacklink.com/detail/paint-additives-market-to-register-phenomenal-growth-due-to-inclination-towards-green-paints50867

https://social.kubo.chat/read-blog/31571

https://forum.leblogger.fr/post/oleochemicals-market-to-have-a-voluminous-growth-market-analysis-the-global–650ac4e79e38924193ce3caa

https://velog.io/@alexakelly989_/Frozen-Food-Packaging-Market-Is-Expected-To-Register-A-Positive-CAGR-Of-5.8-By-2027

https://www.tempeles.com/blog/global-base-oil-uses-projected-to-surge-41-15-billion-by-2032/

https://yournetwork.tribe.so/post/fluorspar-market-a-comprehensive-analysis-of-the-current-market-landscape-a–650436fdca6622b4aeea301e

https://www.freelistingindia.in/listings/polyarylsulfone-pas-market-revenue-know-the-latest-innovations-and-trends

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Cannabis Packaging,Cannabis Packaging Market,Cannabis Packaging Market Size