header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor diepvriesverpakkingen voor voedingsmiddelen vertoont een bewonderenswaardige groei door de grote afhankelijkheid van kant-en-klaarmaaltijden

Sep 20, 2023 6:00 PM ET

Hetrapport van Market Research Future (MRFR) over de wereldwijde markt voor diepvriesverpakkingen voor voedingsmiddelen (2023-2027) evalueert COVID-19 op belangrijke factoren die de bedrijfsgroei bepalen. Het rapport gaat in op de concurrentie in de sector en wereldwijde markttrends en biedt een holistische analyse van zowel groeifactoren als beperkingen die een aanzienlijk effect kunnen hebben op de marktvooruitzichten tijdens de prognoseperiode. De markt voor diepvriesverpakkingen voor voedingsmiddelen zal naar verwachting tegen het jaar 2027 45,6 miljard USD bereiken en een CAGR van 5,8% registreren tijdens de prognoseperiode van 2027.

Consumenten vertrouwen tegenwoordig op diepvriesproducten vanwege het gemak, de vele keuzemogelijkheden, het gemak bij het bereiden van voedsel en nog veel meer. De groeiende vraag naar diepvriesproducten heeft geleid tot de behoefte aan diepvriesverpakkingen. Diepvriesverpakkingen behouden de vitamines en mineralen in voedsel, zonder het gebruik van conserveringsmiddelen, waardoor ze tegemoet komen aan het toenemende verlangen van consumenten naar nieuwe en uitgebalanceerde ingrediënten. De verpakking voorkomt ook dat bevroren voedsel bederft dan veel vers voedsel.

Gratis voorbeeld PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1249

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers in het rapport over de wereldwijde markt voor diepvriesverpakkingen voor levensmiddelen zijn.

Graphic Packaging International Inc.
WestRock Company
Ball Corporation Printpack Inc.
Packaging Corporation of America
Sealed Air Corporation Amcor Ltd.
Anchor Packaging
AEP Industries Inc.
Crown Holdings
Leucadia National
Genpack LLC
en Graham Packaging Company.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1249

Marktdynamiek

Diepvriesproducten zijn goed gepositioneerd om aan verschillende behoeften van klanten te voldoen. Verschillende groeiende factoren stimuleren de groei van de diepvriesindustrie, zoals de toenemende voorkeur van klanten voor gemak en veilige kant-en-klare levensmiddelen. Stijgende besteedbare inkomens en veranderende voorkeuren van klanten resulteren in gemakkelijke voedselkeuzes die ideaal zijn voor drukke agenda’s. Met het nieuwe online retail- en voedselbezorgsysteem is er een toename in voedselaankopen. Omdat klanten ervoor kiezen om voedingsmiddelen te bestellen via online platforms, groeit de vraag naar diepvriesverpakkingen in de voedingsmiddelenindustrie voor tamperproof en temperatuurgecontroleerde verpakkingen.

De markt voor diepvriesverpakkingen voor voedingsmiddelen is snel gegroeid door de toegenomen vraag naar verpakte voedingsmiddelen en een uitgebreid distributienetwerk in de groeiende economieën van APAC. Er is een grote afhankelijkheid van verpakte kant-en-klare gemaksartikelen om tijd te besparen. Dit wordt gestimuleerd door de toenemende verstedelijking, een verlenging van de houdbaarheid van anders bederfelijke producten en een toename van de investeringen door verpakkingsbedrijven in innovatieve vriestechnieken, wat heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de industrie voor diepvriesverpakkingen voor voedingsmiddelen.

Marktspelers houden zich bezig met de ontwikkeling van innovatieve verpakkingsoplossingen voor diepvriesproducten. Draagbare verpakkingsoplossingen zijn in opkomst, evenals vacuümzakjes, verpakkingen die gemakkelijk te openen zijn en verpakkingen die opnieuw kunnen worden verkocht. Vooruitgang op het gebied van verpakkingsmaterialen en aanverwante ontwikkelingen zullen blijven leiden tot diepvriesverpakkingen met een langere houdbaarheid en minder verpakkingsafval, wat toekomstige kansen genereert voor marktspelers in de prognoseperiode.

Marktsegmentatie

Het MRFR-rapport geeft een uitgebreide segmentanalyse van de wereldwijde markt voor diepvriesverpakkingen voor levensmiddelen op basis van toepassing en producttype.

Per producttype is de wereldwijde markt voor diepvriesverpakkingen onderverdeeld in gebakken producten, groenten en fruit, vlees, gevogelte en zeevruchten, en overige. Hiervan zal het segment vlees, gevogelte en zeevruchten de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Naar toepassing is de wereldwijde markt voor diepvriesverpakkingen onderverdeeld in kuipjes en bakjes, zakken, dozen en andere. Hiervan zal het zakkensegment de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Ontvang de volledige rapportgegevens @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/frozen-food-packaging-market-1249

Regionale analyse

Per regio beschrijft de wereldwijde markt voor diepvriesverpakkingen voor levensmiddelen de recente trends en groeimogelijkheden in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en de rest van de wereld (RoW). De APAC-regio zal tijdens de prognoseperiode de markt beheersen. Snelgroeiende economieën, de groeiende voedingsmiddelen- en drankensector, de groeiende bevolking, het stijgende besteedbare inkomen, de aanwezigheid van verschillende grote economieën zoals India en China, de toenemende voorkeur voor kant-en-klare maaltijden, de vraag naar kwaliteitsproducten en de toenemende verstedelijking dragen bij aan de groei van de wereldwijde markt voor diepvriesverpakkingen voor voedingsmiddelen in de regio.

In Europa en Noord-Amerika zal de wereldwijde markt voor diepvriesverpakkingen naar verwachting een gezonde groei doormaken tijdens de prognoseperiode. De toenemende verkoop van diepvriesproducten via verschillende winkelketens, zoals buurtwinkels en supermarkten, de aanwezigheid van een gevestigde detailhandelsector, vooral in ontwikkelde landen, en de toename van kleine huishoudens dragen bij aan de groei van de wereldwijde markt voor diepvriesverpakkingen voor levensmiddelen in deze regio’s gedurende de prognoseperiode.

In rij zal de wereldwijde markt voor diepvriesverpakkingen naar verwachting een gezonde groei vertonen tijdens de prognoseperiode.

Lees meer artikel-

Beschermende verpakking marktonderzoeksrapport

Krimpkous Etiketten Marktonderzoek Analyse

Verpakkingsmarkt voor gebotteld water

Markt voor biologisch afbreekbare kunststofverpakkingen

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Frozen Food Packaging Market,Frozen Food Packaging Market Size,Frozen Food Packaging Market Trends