header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor hernieuwbare energie zal tegen 2030 meer dan USD 2760,5 miljard bedragen als gevolg van de toenemende bezorgdheid over het milieu en het toenemende overheidsbeleid en stimuleringsmaatregelen

Sep 20, 2023 9:00 AM ET

Volgens SNS Insider creëren mandaten voor de integratie van duurzame energie in nationale netwerken stabiele markten en stimuleren ze investeringen in projecten variërend van zonne- en windmolenparken tot waterkrachtinstallaties, waardoor de groei van de markt voor duurzame energie wordt gestimuleerd.

Volgens het rapport van SNS Insider heeft de markt voor hernieuwbare energie in het jaar 2022 een waarde van 759,8 miljard USD bereikt. Prognoses wijzen op een aanzienlijke toename tot 2760,5 miljard USD in 2030, met een verwachte samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 17,5% in de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

De belangrijkste spelers zijn:

  • ABB
  • Acconia Energía
  • Enel Spa
  • Algemeen Electric
  • Innergex
  • Invenergy
  • Schneider Electric
  • Siemens Gamesa Hernieuwbare energie
  • A.
  • Suzlon Energy Ltd.
  • Tata Energie
  • Xcel Energy Inc.
    Andere

Ontvang een voorbeeld van de markt voor hernieuwbare energie 2023 @

https://www.snsinsider.com/sample-request/2727

Reikwijdte van het marktrapport

Hernieuwbare energie, vaak groene energie of schone energie genoemd, is een vitale en duurzame energiebron die wordt gewonnen uit natuurlijke bronnen die voortdurend worden aangevuld. In tegenstelling tot fossiele brandstoffen zoals kolen, olie en aardgas, die eindig zijn en bij verbranding schadelijke broeikasgassen uitstoten, bieden hernieuwbare energiebronnen een milieuvriendelijk alternatief dat de hulpbronnen van onze planeet niet uitput en niet bijdraagt aan de achteruitgang van het milieu. Het streven naar hernieuwbare energie heeft geleid tot innovatieve technologische vooruitgang, waardoor schone energiebronnen efficiënter en toegankelijker zijn geworden.

Marktanalyse

Een van de belangrijkste drijfveren achter de opmerkelijke groei van de markt voor hernieuwbare energie is de voortdurende vooruitgang in technologie. Doorbraken in de efficiëntie van zonnepanelen, het ontwerp van windturbines en oplossingen voor energieopslag hebben de haalbaarheid en concurrentiekracht van hernieuwbare energiebronnen aanzienlijk vergroot. Innovaties zoals perovskiet zonnecellen, efficiëntere windbladen en batterijopslagsystemen op netwerkschaal maken hernieuwbare energietechnologieën kosteneffectiever en betrouwbaarder en stimuleren hun wereldwijde toepassing. Gunstige beleidskaders en regelgevende stimulansen hebben een cruciale rol gespeeld in de groei van de markt. Overheden over de hele wereld implementeren subsidies, belastingkredieten en teruglevertarieven om de toepassing van hernieuwbare energietechnologieën te stimuleren. Daarnaast creëren mandaten voor de integratie van hernieuwbare energie in nationale netwerken stabiele markten en moedigen ze investeringen aan in projecten variërend van zonne- en windmolenparken tot waterkrachtinstallaties.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:

Naar product

  • Waterkracht
  • Wind
  • Zonne-energie
  • Bio-energie

Per toepassing

  • Industrieel
  • Huishoudelijk
  • Commercieel

Impact van Recessie

De markt voor hernieuwbare energie wordt ongetwijfeld beïnvloed door economische recessies, met mogelijke effecten variërend van verminderde investeringen tot beleidsonzekerheid en schommelingen in de vraag. De onderliggende drang om klimaatverandering tegen te gaan en over te schakelen op duurzamere energiebronnen blijft echter een krachtige motivator. Regeringen, investeerders en spelers uit de sector spelen een centrale rol om ervoor te zorgen dat de hernieuwbare energiesector de uitdagingen van recessies doorstaat en blijft bijdragen aan een groenere en duurzamere toekomst.

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie:

https://www.snsinsider.com/enquiry/2727

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Het conflict tussen Rusland en Oekraïne heeft een schaduw van onzekerheid geworpen over de markt voor hernieuwbare energie. Hoewel het langetermijnpotentieel van de sector sterk blijft, zijn de uitdagingen op korte tot middellange termijn, waaronder verstoringen van de toeleveringsketen, onzekerheid over investeringen en beleidsveranderingen, gebieden waarop belanghebbenden in de sector zorgvuldig zullen moeten navigeren. Terwijl landen streven naar een evenwicht tussen energiezekerheid, klimaatdoelstellingen en geopolitieke realiteiten, zullen strategische planning en aanpassingsvermogen essentieel zijn om de voortdurende groei van de markt te garanderen.

Volledige rapportgegevens @ https://www.snsinsider.com/reports/renewable-energy-market-2727

Belangrijkste regionale ontwikkeling

In Noord-Amerika is de markt voor hernieuwbare energie een mix van lokaal beleid en diverse energiebronnen. De Verenigde Staten en Canada hebben aanzienlijke vooruitgang geboekt in de opwekking van wind- en zonne-energie. Het Aziatische landschap voor hernieuwbare energie biedt een mix van kansen en uitdagingen vanwege de enorme omvang en diversiteit. China is koploper in de productie van zonnepanelen en breidt zijn hernieuwbare capaciteit snel uit. India wil afgelegen regio’s van elektriciteit voorzien met behulp van microgrids op zonne-energie, waarmee het een voorbeeld is van decentrale energieoplossingen.

Belangrijkste resultaten van het onderzoek naar de markt voor hernieuwbare energie

  • Het waterkrachtsegment is een van de meest gevestigde en betrouwbare vormen van hernieuwbare energieopwekking. Door gebruik te maken van de kracht van stromend water om turbines te laten draaien en elektriciteit te produceren, biedt waterkracht een ongeëvenaard voordeel in termen van schaalbaarheid en consistentie.
  • Het industriële segment, een relatief nieuwe speler in de arena van hernieuwbare energie, houdt een immense belofte in voor het hervormen van het energielandschap in geïndustrialiseerde economieën. Dit segment draait om het concept van hergebruik van afvalwarmte die door industriële processen wordt gegenereerd in bruikbare energie.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor hernieuwbare energie

  • In een gedurfde en ambitieuze stap in de richting van duurzaamheid heeft Reliance Industries, een conglomeraat dat bekend staat om zijn gediversifieerde zakelijke belangen, plannen aangekondigd om een verbazingwekkende 100 gigawatt (GW) aan hernieuwbare energiecapaciteit op te zetten tegen het begin van het nieuwe decennium in 2030.
  • Tata Power Renewable Energy Limited (TPREL) is een innovatieve samenwerking aangegaan en heeft een strategisch partnerschap gesloten met Sanyo Special Steel Manufacturing India Pvt. Ltd.. In deze visionaire alliantie zullen TPREL en Sanyo Special Steel Manufacturing India hun kerncompetenties bundelen om een nieuw tijdperk van energieproductie en technologische innovatie in te luiden.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten:

  1. Inleiding
  2. Methodologie van het onderzoek
  3. Markt Dynamiek
  4. Impactanalyse
    • COVID-19 Impactanalyse
    • Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
    • Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
  5. Waardeketenanalyse
  6. Porter’s 5 Krachten Model
  7. PEST-analyse
  8. Segmentatie van de markt voor waterstofopslagtanks en -transport, per modulaire opslag
  9. Segmentatie van de markt voor hernieuwbare energie, per product
  10. Segmentatie van de markt voor hernieuwbare energie, per toepassing
  11. Regionale analyse
  12. Bedrijfsprofiel
  13. Concurrentielandschap
  14. Gebruikersgevallen en beste praktijken
  15. Conclusie

Koop PDF voor één gebruiker van Renewable Energy Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/2727

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoeks- en adviesbureaus die de marktonderzoeksindustrie wereldwijd domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te functioneren in veranderende omstandigheden. Om u actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen te geven zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van een verscheidenheid aan technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND) Website: https://www.snsinsider.com


Keywords:  Renewable Energy,Renewable Energy Market,Renewable Energy Market Size,Renewable Energy Market Share,Renewable Energy Market Growth,Renewable Energy Market Trends,SNS Insider