header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor kwantumcomputers zal tegen 2030 7587,28 miljoen dollar bereiken als gevolg van de toenemende vraag naar complexe berekeningen en de vooruitgang in kwantumhardware

Sep 20, 2023 9:00 AM ET

Overzicht Quantum Computing-markt:

Volgens het onderzoek van SNS Insider wordt de groei van de Quantum Computing-markt gestimuleerd door een combinatie van technologische vooruitgang, toenemende vraag naar rekenkracht, aanzienlijke investeringen en een wereldwijde samenwerking.

Volgens het rapport van SNS Insider zal de markt voor kwantumcomputing, die in 2022 een waarde had van 725,53 miljoen dollar, in 2030 een waarde hebben bereikt van 7587,28 miljoen dollar, met een robuust samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 34,1% gedurende de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Ontvang een gratis monster van Quantum Computing Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2740

Belangrijke spelers in het rapport zijn:

– Microsoft Corporation
– IBM Corporation
– Intel
– D-Wave Systems Inc
– Amazon Web Services
– Quantinuum
– Huawei
– Rigetti & Co Inc
– Accenture
– Alpine Quantum Technologieën
– IonQ
– QC Ware
– Google LLC
– Zapata Computer
– Anderen

Marktbereik

Quantum computing is een revolutionair computerparadigma dat gebruik maakt van de principes van de kwantummechanica om berekeningen veel efficiënter uit te voeren dan klassieke computers. Quantum computing houdt een immense belofte in voor verschillende gebieden, waaronder cryptografie, het ontdekken van medicijnen en optimalisatieproblemen, kunstmatige intelligentie en materiaalkunde. Het heeft het potentieel om een revolutie in de industrie teweeg te brengen door complexe problemen op te lossen die momenteel rekenkundig niet haalbaar zijn.

Marktanalyse

De markt voor kwantumcomputing heeft de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt, gedreven door verschillende sleutelfactoren die het landschap van informatieverwerking en rekenkracht opnieuw vormgeven. De ontwikkeling van stabielere en schaalbare kwantumhardware is een belangrijke drijvende kracht achter de marktgroei. Bedrijven zoals IBM, Google en Rigetti boeken aanzienlijke vooruitgang in het bouwen van kwantumprocessoren met een groeiend aantal qubits en lagere foutpercentages. Deze vooruitgang maakt quantumcomputing toegankelijker en praktischer voor bedrijven en onderzoekers. Overheden, durfkapitalisten en grote technologiebedrijven investeren fors in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van kwantumcomputing. Deze investeringen stimuleren innovatie en versnellen de commercialisering van kwantumtechnologieën. Sectoren zoals financiën, gezondheidszorg, logistiek en ruimtevaart onderzoeken het potentieel van quantum computing om activiteiten te optimaliseren en complexe uitdagingen op te lossen. Naarmate er meer succesvolle gebruikssituaties ontstaan, zullen waarschijnlijk meer sectoren quantumcomputing-oplossingen gaan gebruiken.

De marktsegmentatie en subsegmentatie omvatten:

Op inzet:

– Ter plaatse
– Cloud

Op toepassing:

– Machine Leren
– Optimalisatie
– Biomedische simulaties
– Financiële diensten
– Ontdekking van elektronisch materiaal
– Overige

Per onderdeel:

– Hardware
– Software
– Diensten

Naar eindgebruiker:

– Gezondheidszorg
– Chemische industrie
– Banken, financiële diensten en verzekeringen (BFSI)
– Automobiel
– Lucht- en ruimtevaart & Defensie
– Energie- en nutsbedrijven
– Productie
– Overige

Impact van recessie

Een recessie kan een uitdaging vormen voor de markt van kwantumcomputing en invloed hebben op de financiering, het behoud van talent en de commercialiseringstermijnen. Het potentieel van quantum computing om innovatie en efficiëntie te stimuleren kan het echter ook een aantrekkelijk gebied maken voor investeringen en onderzoek, zelfs tijdens economische recessies. De langetermijnvooruitzichten voor kwantumcomputing blijven veelbelovend, waarbij de impact waarschijnlijk sterker zal worden naarmate de technologie volwassener wordt en op grotere schaal wordt toegepast, ongeacht economische schommelingen op de korte termijn.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Sommige onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen op het gebied van kwantumcomputing zijn mogelijk beïnvloed door de geopolitieke instabiliteit. Onderzoekers en bedrijven hebben mogelijk hun samenwerking met instellingen of partners in Rusland of Oekraïne moeten heroverwegen, wat het innovatietempo op dit gebied mogelijk heeft beïnvloed. Het is belangrijk op te merken dat de markt voor kwantumcomputing wordt beïnvloed door tal van factoren, waaronder technologische vooruitgang, onderzoeksdoorbraken en de marktvraag. Hoewel geopolitieke gebeurtenissen zoals het conflict tussen Rusland en Oekraïne een domino-effect kunnen hebben, zijn ze slechts één stukje van de puzzel.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2740

Belangrijke regionale ontwikkeling

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten en Canada, is het epicentrum van kwantuminnovatie. Deze regio is de thuisbasis van enkele van ‘s werelds toonaangevende kwantumhardware- en softwarebedrijven, onderzoeksinstellingen en durfkapitaalbedrijven die zwaar investeren in kwantumtechnologie. Europa ontwikkelt zich snel tot een belangrijke speler op de markt voor kwantumcomputing. Landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk investeren zwaar in kwantumonderzoek en -ontwikkeling. De regio Azië-Pacific, aangevoerd door China en Australië, maakt ook grote stappen op het gebied van kwantumcomputing. Vooral China heeft veel geïnvesteerd in kwantumtechnologie en is de thuisbasis van verschillende kwantumstartups en onderzoekscentra.

Belangrijkste resultaten van de studie over de markt voor kwantumcomputing

– Machine Learning (ML) is ongetwijfeld naar voren gekomen als een van de meest veelbelovende domeinen op het gebied van kwantumcomputing. Kwantumcomputers kunnen enorme datasets verwerken en complexe berekeningen exponentieel sneller uitvoeren dan klassieke computers. Dit voordeel is met name cruciaal in ML, waar taken zoals het trainen van diepe neurale netwerken extreem tijdrovend kunnen zijn.
– Het BFSI-segment is klaar om een centrale rol te spelen in het vormgeven van het kwantumcomputerlandschap. Kwantumcomputers hebben het potentieel om veel bestaande encryptiemethoden te breken. Als gevolg hiervan is de BFSI-sector actief op zoek naar post-kwantum cryptografische oplossingen om financiële transacties en klantinformatie te beschermen.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor kwantumcomputers

– Q-CTRL, een toonaangevend bedrijf op het gebied van kwantumtechnologie, heeft een baanbrekend partnerschap aangekondigd met Diraq, een gerenommeerde speler in de kwantumcomputingsector, met als doel substantiële financiering veilig te stellen voor drie cruciale kwantumprojecten binnen de publieke sector.
– Quantum Computing Inc (QCI), een baanbrekende speler op het gebied van kwantumcomputing, heeft een baanbrekende verkoop- en samenwerkingsovereenkomst aangekondigd met het in Europa gevestigde Assured Cyber Protection Ltd (ACPL). Dit is een belangrijke ontwikkeling op het gebied van cyberbeveiliging en kwantumtechnologie.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1. COVID-19 impactanalyse
4.2. Gevolgen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 Krachten Model
7. PEST-analyse
8. Quantum Computing marktsegmentatie, per toepassing
9. Quantum Computing-marktsegmentatie, per toepassing
10. 10. Quantum Computing-marktsegmentatie, per component
11. Segmentatie van de Quantum Computing-markt, per eindgebruiker
12. Regionale analyse
13. Bedrijfsprofielen
14. Concurrentielandschap
15. Gebruikersgevallen en best practices
16. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Koop Volledige PDF van Quantum Computing Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/2740

Lees meer ICT-gerelateerde rapporten

Akash Anand | Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie | Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | E-mail: [email protected]


Keywords:  Quantum Computing Market,Quantum Computing Market Size,Quantum Computing Market Share,Quantum Computing Market Growth,Quantum Computing Market Trends,Quantum Computing Market Analysis,Quantum Computing Market Forecast,Quantum Computing Market Report