header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Omega 3-supplementen zal tegen 2030 USD 12,96 miljard bereiken als gevolg van de toenemende incidentie van chronische ziekten in combinatie met de snelgroeiende sport- en fitnessindustrie

Sep 20, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider wordt de wereldwijde Omega 3 supplementen markt gedreven door een combinatie van factoren, waaronder gezondheidsbewustzijn, vooruitgang in onderzoek, ondersteuning door regelgeving en veranderende consumentenvoorkeuren.

Volgens het rapport van SNS Insider had de markt voor Omega 3-supplementen in 2022 een waarde van 6,60 miljard dollar en zal deze in 2030 naar verwachting een marktwaarde van 12,96 miljard dollar hebben bereikt, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,8% van 2023 tot 2030.

Reikwijdte van het marktrapport

Omega-3 supplementen zijn voedingssupplementen die essentiële vetzuren bevatten, bekend als omega-3 vetzuren. Deze supplementen zijn populair vanwege hun potentiële voordelen voor de gezondheid en zijn op grote schaal verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder visoliecapsules, krilloliecapsules en supplementen op basis van algen. Omega-3 vetzuren kunnen het triglyceridengehalte helpen verlagen, de bloeddruk verlagen en de vorming van bloedstolsels voorkomen, waardoor het risico op hartaandoeningen afneemt. DHA is een belangrijk bestanddeel van het netvlies en omega-3 kan helpen beschermen tegen leeftijdsgebonden maculadegeneratie en droge-ogensyndroom.

Gratis PDF-voorbeeldrapport: https://www.snsinsider.com/sample-request/1067

Marktanalyse

De wereldwijde markt van omega-3 supplementen heeft de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt, gedreven door verschillende sleutelfactoren die de expansie blijven bepalen. Naarmate mensen gezondheidsbewuster worden, is er een groeiend bewustzijn van de voordelen van omega-3 vetzuren voor de algehele gezondheid. Omega-3 supplementen worden algemeen erkend voor hun potentieel om de gezondheid van het hart te ondersteunen, ontstekingen te verminderen en de cognitieve functie te verbeteren. Dit toegenomen bewustzijn heeft de vraag van de consument gestimuleerd. Chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten, artritis en cognitieve achteruitgang komen steeds vaker voor. Omega-3 supplementen zijn veelbelovend gebleken in het verminderen van de risicofactoren die geassocieerd worden met deze aandoeningen, wat leidt tot een hogere consumptie. De wereldbevolking vergrijst en oudere mensen zijn vaak meer geneigd om voedingssupplementen te gebruiken om hun gezondheid en welzijn op peil te houden. Omega-3 supplementen worden beschouwd als heilzaam voor het aanpakken van leeftijdgerelateerde gezondheidsproblemen, wat bijdraagt aan hun populariteit onder deze bevolkingsgroep.

Belangrijke spelers in het rapport zijn de volgende:

Nordic Naturals, Inc, NutriGold Inc, Reckitt Benckiser Group plc, Pharma Nord B.V, i-Health, Inc, Aker BioMarine AS, Luhua Biomarine (Shandong) Co, Ltd, Pharmavite LLC, KD Pharma Group, NOW Foods, GlaxoSmithKline plc, Natrol LLC, Carlson Laboratories, OmegaBrite, Optimum Nutrition, Inc, VAYA Pharma, Vital Choice Wild Seafood & Organics, SPC, Bionova, The Nature’s Bounty Co, Arkopharma en andere spelers.

Omega 3 Supplementen Markt Segmentatie als volgt:

Naar type bron

  • Visolie
  • Krill olie
  • Algenolie
  • Overige

Naar toepassingstype

  • Voedingsmiddelen & drank
  • Nutraceutisch supplement
  • Farmaceutisch
  • Zuigelingenvoeding
  • Andere

Per eindgebruiker

  • Volwassenen
  • Geriatrische
  • Zwangere vrouwen
  • Kinderen
  • Zuigelingen

Wilt u een rapport op maat voor uw bedrijf? Vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/1067

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de markt van omega 3-supplementen is complex en hangt af van verschillende factoren, waaronder consumentengedrag, marketingstrategieën en het vermogen van bedrijven om zich aan te passen aan veranderende economische omstandigheden. Hoewel de verkoop aanvankelijk kan dalen door lagere consumentenbestedingen, kunnen er ook groeikansen zijn bij kosteneffectieve en gezondheidsbewuste consumenten. Bedrijven in deze markt moeten markttrends zorgvuldig beoordelen en hun strategieën dienovereenkomstig aanpassen om de uitdagingen van een economische neergang het hoofd te kunnen bieden.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Hoewel de oorlog tussen Rusland en Oekraïne misschien geen directe en onmiddellijke impact heeft op de markt van omega 3-supplementen, kan hij de sector op verschillende manieren beïnvloeden. Verstoringen in de toeleveringsketen, valutaschommelingen, economische onzekerheid en veranderende percepties van consumenten spelen allemaal een rol bij het vormgeven van de dynamiek van de markt. Aanpassing en flexibiliteit zullen de sleutel zijn voor zowel fabrikanten als consumenten bij het navigeren door deze veranderingen.

Belangrijkste regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, is een prominente markt voor omega 3-supplementen. De toenemende bewustwording van de gezondheidsvoordelen van Omega-3 vetzuren, zoals een gezond hart en cognitieve functies, heeft de vraag gestimuleerd. De markt wordt hier gekenmerkt door een breed scala aan productaanbiedingen, waaronder capsules, zachte gels en verrijkte voedingsmiddelen. De markt in Azië-Pacific is snel gegroeid door de groeiende middenklasse en het toegenomen bewustzijn van de voordelen voor de gezondheid. De markt is niet beperkt tot visolie, maar omvat verschillende bronnen zoals krillolie en Omega-3 op basis van algen.

Belangrijkste resultaten van de marktstudie naar Omega 3 supplementen

  • De markt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, waarbij het visoliesegment naar voren is gekomen als een dominante speler in deze industrie. Het segment biedt een breed scala aan producten, waaronder capsules, vloeibare formules en zelfs gearomatiseerde opties, waardoor het toegankelijk en aantrekkelijk is voor een brede groep consumenten.
  • Het segment volwassenen vertegenwoordigt een aanzienlijk en groeiend deel van de markt. Omdat mensen zich steeds meer bewust worden van hun gezondheid en manieren zoeken om hun welzijn te ondersteunen, hebben omega-3-supplementen die speciaal voor volwassenen zijn ontwikkeld, aan belang gewonnen.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de Omega 3 supplementen markt

  • Nordic Naturals, een bekende leider op het gebied van omega-3 supplementen en nutritioneel welzijn, heeft onlangs een belangrijke stap gezet om zijn aanwezigheid in de detailhandel uit te breiden door samen te werken met Walmart, een van ‘s werelds grootste en meest erkende winkelgiganten.
  • M & M Labs, in samenwerking met Lyxia Corporation, kondigde de lancering aan van hun innovatieve veganistische algen omega-3 supplementen. Het biedt een duurzame en plantaardige bron van essentiële omega-3 vetzuren die tegemoet komt aan de groeiende vraag naar ethische en milieubewuste voedingskeuzes.

Inhoud

Hoofdstuk 1 Introductie

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Omega 3 Supplementen Markt Dynamiek

Hoofdstuk 4 Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie op grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketen Analyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Omega 3 Supplementen Markt Segmentatie, Naar Bron Type

Hoofdstuk 9 Omega 3 Supplementen Markt Segmentatie, Naar Type Toepassing

Hoofdstuk 10 Omega 3 Supplementen Markt Segmentatie, Naar Eindgebruiker

Hoofdstuk 11 Regionale Analyse

Hoofdstuk 12 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 13 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 14 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 15 Conclusie

Koop het volledige onderzoeksrapport: https://www.snsinsider.com/checkout/1067

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodes en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op:

Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  Omega 3 Supplements Market,Omega 3 Supplements Market Size,Omega 3 Supplements Market Share,Omega 3 Supplements Market Growth,Omega 3 Supplements Market Trends,Omega 3 Supplements Market Analysis