header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor onafhankelijke softwareleveranciers (ISV’s) zal tot 2032 groeien met een CAGR van 13,6%, verwacht MRFR

Sep 20, 2023 9:00 PM ET

Overzicht van de markt voor onafhankelijke softwareleveranciers:

De marktomvang voor onafhankelijke softwareleveranciers (ISV’s) werd in 2022 geschat op 265,6 miljard dollar. Tijdens de projectieperiode (2023 – 2032) zal de markt voor onafhankelijke softwareleveranciers naar verwachting toenemen van 289,8 miljard dollar in 2023 tot 910,7 miljard dollar. Dit vertegenwoordigt een CAGR van 13,6%. Een bedrijf of individu dat bedrijfs- of consumentensoftware creëert, ontwikkelt en verkoopt aan eindgebruikers staat bekend als een onafhankelijke softwareleverancier (ISV). Deze softwareprogramma’s zijn compatibel met veel computerhardwareplatforms en besturingssystemen (OS). Zelfs wanneer eindgebruikers door ISV geleverde software gebruiken, wordt het nog steeds beschouwd als eigendom van de leverancier.

Gratis voorbeeld PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10305

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven op de markt van onafhankelijke softwareleveranciers zijn

  • Hewlett Packard Enterprise Development LP
  • IBM Corporation
  • Oracle
  • Cisco Systems, Inc.
  • Com, Inc.
  • Apple Inc.
  • SAP SE
  • Carbonite, Inc.
  • Microfocus
  • Servicenow
  • Mocana
  • Google LLC
  • Microsoft
  • Compuware
  • Symantec Corporation
  • Dell Inc.

Bedrijven zullen zich waarschijnlijk concentreren op een aantal gebieden om de klantervaring te verbeteren, waaronder verbeteringen in de digitale infrastructuur en snel veranderend consumentengedrag. Webapplicaties moeten actief toegankelijk zijn voor gebruikers om te kunnen functioneren in overheids- en bedrijfssectoren, zoals de detailhandel, banken, financiële diensten en verzekeringen (BFSI), IT en telecom, gezondheidszorg en de auto-industrie. Als gevolg hiervan zijn onafhankelijke softwareleveranciers essentieel voor het leveren van een hogere kwaliteit van diensten (QoS) aan eindgebruikers, omdat dit hen in staat stelt hun huidige klantenbestand te behouden, hun klantenbestand uit te breiden en de algehele ervaring van hun klanten te verbeteren. Hieronder worden enkele van de belangrijkste thema’s besproken die ISV’s in staat stellen te overleven in een moordende markt.

Een van de meest gebruikte componenten voor bedrijven om hun activiteiten uit te voeren is cloud computing. Volgens een analyse van MRFR was de markt voor cloud computing in 2018 naar schatting 121,4 miljard dollar waard en zal deze naar verwachting groeien tot 340,5 miljard dollar in 2024, met een CAGR van 19,4% in de prognoseperiode (2014-2026). Experts op dit gebied voorspellen dat in 2020 83% van de workloads in bedrijven naar de cloud zullen zijn verhuisd. Dit stelt bedrijven in staat om verschillende werklasten te verwerken en mobiele en websiteapplicaties te maken die goed presteren. Bovendien worden cloud-gebaseerde workloads in hoog tempo aangeboden door leveranciers als SAP SE en Microsoft Corporation. Het wijdverbreide gebruik van multi-cloudomgevingen heeft het voor bedrijven mogelijk gemaakt om een verscheidenheid aan mobiele toepassingen te creëren, waaronder Uber, Swiggy en Amazon.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – Krijg uitgebreid inzicht in de markt.

Als gevolg van de verbeterde toegankelijkheid van het internet, de toegenomen bandbreedte van frequenties en de toegenomen vraag naar QoS, krijgen deze cloud-gebaseerde apps geleidelijk een aanzienlijke impuls in alle verticale sectoren. Bedrijven in alle sectoren worden echter geconfronteerd met problemen, waaronder zorgen over cloudbeveiliging en privacy.

Marktsegmentatie:

De markt is onderverdeeld in cloud-gebaseerde en on-premises segmenten op basis van type. Bedrijven zullen zich waarschijnlijk concentreren op het verbeteren van de klantervaring als reactie op veranderingen in consumentengedrag en vooruitgang in digitale infrastructuur.

De markt is onderverdeeld in de sectoren e-commerce, logistiek, detailhandel, gezondheidszorg, financiën, onderwijs en overige op basis van sector. Er wordt verwacht dat de e-commercemarkt snel zal groeien tijdens de projectieperiode.

Geografisch gezien wordt verwacht dat Noord-Amerika een aanzienlijk deel van de wereldmarkt voor onafhankelijke softwareleveranciers in handen zal hebben tijdens de verwachte periode. Verscheidene kleine en middelgrote distributeurs van technologie/oplossingen vormen de extreem gefragmenteerde wereldwijde ISV-markt. Deze ISV’s leveren industrie- en applicatiespecifieke softwareoplossingen en ze ontwerpen en updaten elke oplossing in overeenstemming met de eisen van hun klanten en eindgebruikers. Een van de belangrijkste drijfveren voor de expansie van de wereldwijde ISV-markt is de ontwikkeling van snellere en meer betaalbare cloud-technologie.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (103 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over onafhankelijke softwareleveranciers (ISV’s) –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/independent-software-vendors-market-10305

Bovendien hebben veel van deze ISV’s 10 of minder mensen in dienst, wat het wereldwijde succes van kleine ISV-bedrijven aantoont. De belangrijkste interessegebieden van ISV’s zijn, maar zijn niet beperkt tot: automatische gegevensverwerving.

Gerelateerde artikelen:

Testen, Inspectie en Certificering (TIC) markt zal groeien met een CAGR van 5,60% tot 2032

Demarkt voor digitaal forensisch onderzoek zal tegen 2030 groeien met een CAGR van 11,40% tot een waarde van USD 22,3 miljard

De BIM-softwaremarkt zal tot 2030 groeien met een CAGR van 14,9% en een waarde vertegenwoordigen van USD 25,61 miljard

Toenemend gebruik van mobiele marketingtools zal de groei van de markt voor webhostingdiensten stimuleren

Toenemende behoefte aan geautomatiseerde systemen om de groei van de markt voor Self-Service Technologie te stimuleren

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Independent Software Vendors (ISVs) Market,Independent Software Vendors (ISVs) Market Size,Independent Software Vendors (ISVs) Market Share,Independent Software Vendors (ISVs) Market Growth,Independent Software Vendors (ISVs) Market Analysis,Independent Software Vendors (ISVs) Market Industry,Independent Software Vendors (ISVs) Market Trends,Independent Software Vendors (ISVs) Market Region,Independent Software Vendors (ISVs) Market Research,Independent Software Vendors (ISVs) Market Report,Independent Software Vendors (ISVs) Market Forecast,Independent Software Vendors (ISVs) Market Type