header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor postautomatiseringssystemen zal tegen 2032 naar verwachting USD 1,276 miljard bereiken, met een CAGR van 6,90% tijdens de prognoseperiode 2023-2032.

Sep 20, 2023 5:00 PM ET

In 2022 werd de markt voor postautomatiseringssystemen geschat op USD 0,7 miljard. Er wordt verwacht dat de markt voor postautomatiseringssystemen zal groeien van USD 0,7483 miljard in 2023 tot USD 1,276 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,90% over de voorspellingsperiode van vijf jaar (2023-2022). De belangrijkste factoren die de expansie van de markt stimuleren, zijn de toenemende acceptatie van geautomatiseerde oplossingen in verschillende eindgebruikerssectoren en aanzienlijke technologische doorbraken.

Als gevolg van belangrijke technische doorbraken zoals Industrie 4.0 en digitalisering en de toegenomen acceptatie van geautomatiseerde oplossingen in verschillende eindgebruikerssectoren, moet de postsector nu zijn sorteer- en bezorgprocessen automatiseren. Er wordt ook voorspeld dat de markt voor postautomatisering zal profiteren van de toenemende arbeidskosten.

De implementatie van Industrie 4.0 maakt gebruik van talrijke technologieën, zoals RFID, barcodelezers, scanners, enz. om geautomatiseerde postoperaties te bouwen die slim, verbonden en efficiënt zijn. Verwacht wordt dat de markt hierdoor drastisch zal groeien.

De enorme uitbreiding van e-commerce heeft geleid tot een opmerkelijke toename van het aantal zendingen en pakketten. Shopify voorspelt bijvoorbeeld dat in 2019 wereldwijd 1,92 miljard mensen digitale apparaten zullen gebruiken en dat 13,7 procent van alle retailverkopen online zal plaatsvinden. Door de vraag naar geautomatiseerde oplossingen in de postsector wordt verwacht dat de logistieke sector van e-commerce zal groeien. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat de automatisering in de postsector tijdens de prognoseperiode enorm zal groeien.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4103

De belangrijkste bedrijven op de markt voor postautomatiseringssystemen zijn

  • Toshiba Corporation (Japan)
  • Mitsubishi Logistics (Japan)
  • Escher Group (VS)
  • NEC Corporation (Japan)
  • Accenture PLC (Ierland)
  • Siemens AG (Duitsland)
  • Fujitsu (Tokio)
  • Vanderlande (Nederland)
  • Falcon Autotech (India)
  • Solystic SAS (Frankrijk)

Koop nu een eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4103

Segmentatie

Hardware, software en diensten maken deel uit van de segmentatie van de markt voor postautomatiseringssystemen op basis van componenten. De markt werd beheerst door de hardware-industrie.

De op technologie gebaseerde marktsegmentatie voor postautomatiseringssystemen omvat sorteerders voor bestellingsbarcodes en afstempelsystemen. De categorie met de hoogste omzet was de bezorgingsbarcodesorter.

Op basis van toepassing wordt de markt voor postautomatiseringssystemen gesegmenteerd in openbare en overheidsposten. De categorie voor overheidsposten leverde de hoogste omzet op.

De analyse biedt per regio marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Deze sector zal worden gedomineerd door de Noord-Amerikaanse markt voor postautomatiseringssystemen. Belangrijke elementen, waaronder de aanwezigheid van omvangrijke post- en CEP-bedrijven in dit gebied, zijn de drijvende kracht achter de marktexpansie in dit gebied.

De markt in de regio is ook gegroeid als gevolg van de installatie van deze systemen of de capaciteitsuitbreiding van bestaande postautomatiseringssystemen in Noord-Amerika.

De vraag naar geautomatiseerde oplossingen in de post- en pakketsector is ook toegenomen als gevolg van de snelle ontwikkeling van e-commerce in de regio. Het Amerikaanse ministerie van Handel zegt bijvoorbeeld dat het aandeel van e-commerce in de totale Amerikaanse detailhandelsverkopen is gestegen van 9,8% in het eerste kwartaal van 2018 naar 10,7% in het eerste kwartaal van 2019. De e-commerceverkoop in de VS bedroeg in dat kwartaal ongeveer 146,2 miljard dollar.

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-4103

Gerelateerde rapporten:

Wereldwijd marktonderzoeksrapport voor draagbare spelconsoles – voorspelling voor 2027

Verslag van het onderzoek naarde markt voor draagbare elektronica – wereldwijde prognose 2030

Walkie Talkie-marktonderzoeksrapport – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Postal Automation System Market,Postal Automation System Market Analysis,Postal Automation System Market Trends