header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor test- en meetapparatuur huren & Leasing bereikt USD 10,0 BN in 2032

Sep 20, 2023 6:00 PM ET

Huren & Leasen van Test- en Meetapparatuur Marktinzichten

De markt voor het huren en leasen van test- en meetapparatuur zal waarschijnlijk aanzienlijk groeien. De opkomst van de halfgeleidersector en de consumentenelektronica zijn belangrijke drijvende krachten. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor het huren en leasen van test- en meetapparatuur zal escaleren van USD 6,2 miljard in 2022 tot USD 10,0 miljard in 2032, met een groei van 5,40% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2023-2032).

De snelle vooruitgang in netwerk- en telecomtechnologieën en de wijdverspreide commercialisering van talrijke diensten zijn de belangrijkste drijfveren voor de markt. Gemak is de belangrijkste groeidrijfveer, waardoor de voorkeur voor het huren & van test- en meetapparatuur wereldwijd toeneemt, waardoor de markt zich verder kan onderbouwen. De stijging in eindgebruikerssectoren, waaronder telecommunicatie, elektronica & halfgeleiders en andere, vergroot de marktomvang.

Daarnaast stimuleren de toenemende complexiteit in de ontwikkeling van elektronische apparaten, naast de toenemende automatisering en verhoogde budgetten in de defensiesector, de groei van de markt. Vooruitgang in de automatisering en IoT-apparaten bevorderen de groei van de markt. De toenemende vraag naar efficiënt energiebeheer en de proliferatie van slimme en aangesloten apparaten vergroten de omvang van de markt.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10469

Grote spelers

Toonaangevende verhurende & test- en meetapparatuur marktspelers zijn

  • Transcat Inc,
  • Keysight Technologies,
  • Advantest Corporation,
  • Fortive,
  • VIAVI Solutions Inc,
  • National Instruments Corp,
  • B & K Precision Corporation,
  • Teledyne Technologies Incorporated,
  • TEKTRONIX Inc,
  • Texas Instruments Incorporated,
  • AMETEK Inc,
  • McGrath RentCorp Inc,
  • Rhode & Schwarz,
  • Vogel, en
  • Yokogawa India Ltd., onder andere.

Markt voor test- en meetapparatuur huren en leasen – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in producten, componenten, toepassingen en regio’s. Het productsegment is onderverdeeld in testapparatuur voor algemene doeleinden, halfgeleidertestapparatuur, draadloze testapparatuur en RF-testkamers. Het componentensegment is onderverdeeld in connectoren, kabelassemblages en accessoires met toegevoegde waarde.

Het toepassingssegment is onderverdeeld in lucht- en ruimtevaart & defensie, gezondheidszorg & medische apparatuur, telecommunicatie, elektronica & halfgeleiders, industriële & fabricage, auto’s en andere. Per regio is de huurmarkt voor & leasing test- en meetapparatuur onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, APAC, MEA Europa en de rest van de wereld.

Koop eersteklas onderzoeksrapport@ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10469

Markt voor het huren & van test- en meetapparatuur – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor het huren & van test- en meetapparatuur. De aanwezigheid van verschillende toonaangevende spelers en hun gemakkelijke verhuurplannen stimuleren de marktgrootte. Bovendien zorgen de groeiende ontwikkelingen in de IT- en telecomindustrie in de regio voor een aanzienlijke vraag op de markt. Technologische vooruitgang en een toegenomen gebruik van test- en meetapparatuur voor verhuurdoeleinden versnellen het marktaandeel van de regio. De Noord-Amerikaanse markt voor verhuur & van test- en meetapparatuur zal waarschijnlijk zijn dominante positie behouden gedurende de beoordelingsperiode.

Markt voor test- en meetapparatuur huren & -Competitief landschap

De markt voor het verhuren van test- en meetapparatuur is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Deze spelers nemen strategische initiatieven zoals overnames, partnerschappen, samenwerking, expansie en de lancering van technologie om een concurrentievoordeel op de markt te behalen. Dergelijke initiatieven ondersteunen de groei- en expansieplannen van de spelers en helpen hen hun marktpositie te behouden.

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws:

Feb. 21, 2023 — Electro Rent, een toonaangevende wereldwijde leverancier van verhuur van test & meetapparatuur oplossingen en diensten, kondigde een strategische distributieovereenkomst aan met EXFO, de test-, monitoring- en analytics-experts van de communicatie-industrie. Deze nieuwe overeenkomst zal waarschijnlijk de bestaande relatie tussen EXFO en Electro Rent versterken, waarbij het robuuste verhuur- en gecertificeerde tweedehands (CPO) portfolio van Electro Rent in de Verenigde Staten zal worden gedistribueerd.

Lees meer artikelen-

Wi-Fi Chipset Markt

Markt voor barcode-etikettenprinters

Markt voor Vessel Traffic Management System

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Renting Leasing Test Measurement Equipment Market,Renting Leasing Test Measurement Equipment Market Size,Renting Leasing Test Measurement Equipment Market Share