header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor tuingereedschap groeit met USD 112,09 miljard Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel van 44,58%.

Sep 20, 2023 11:00 AM ET

Marktoverzicht tuingereedschap

Verwacht wordt dat de markt voor tuingereedschap tegen 2027 zal groeien met een CAGR van 4,51% en een waarde van USD 112,09 miljard zal bereiken. Handgereedschap en elektrisch gereedschap zijn twee categorieën tuingereedschap. Tot de meest gebruikte tuingereedschappen behoren grasmaaiers, gras- en terreinmachines, trimmers en edgers, scharen, snoeischaren, hamers, spades en wiedmachines. De groei van de markt voor tuingereedschap wordt gestimuleerd door het toenemende gebruik van tuingereedschap en -materiaal voor zowel huishoudelijke als commerciële doeleinden. De behoefte aan tuingereedschap in woningen wordt ondersteund door het feit dat oudere mensen tuinieren of gazononderhoud leuk vinden als vrijetijdsbesteding.

Snelle verstedelijking heeft sedentair gedrag bevorderd, wat in verband wordt gebracht met ernstige gezondheidsproblemen zoals hart- en vaatziekten en obesitas. Verstedelijking stimuleert ook het gebruik van auto’s, vaak die op fossiele brandstoffen rijden, wat een negatieve invloed heeft op het milieu door geluidsoverlast en luchtvervuiling. Volgens rapporten heeft luchtvervuiling bijgedragen aan 4,4 miljoen doden wereldwijd in 2019. Elk jaar sterven 10.000 mensen vroegtijdig als gevolg van geluidsoverlast, waardoor het risico op hart- en vaatziekten met 17% toeneemt. Groene ruimten zijn daarom een effectieve strategie om gezondheidsproblemen in steden aan te pakken. Zowel de gezondheid van de bevolking als het tegengaan van klimaatverandering wordt bevorderd door groen. Naarmate meer mensen zich hiervan bewust worden, neemt het aantal groene ruimten in steden toe.

Download een voorbeeld van de PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8509

Gardening Tools Market

Prominente spelers op de wereldmarkt voor tuingereedschap zijn onder andere

Fiskars Group (Finland),

Husqvarna AB (Zweden),

Falcon Garden Tools Pvt Ltd. (India),

Ribe Energy Machinery SL (Spanje),

ILAGA Supplies (Spanje),

Stanley Black & Decker, Inc. (VS),

Ingersoll Tillage Group, Inc. (Canada),

Bully Tools, Inc. (VS),

Zenport Industries (VS),

Griffon Corporation Inc. (VS)

Segmentatie

Grasmaaiers, blazers, stofzuigers & veegmachines, snoeigereedschap, opvallend & graafgereedschap, kettingzagen en andere vormen de verschillende productcategorieën van de wereldwijde markt voor tuingereedschap.

De markt voor tuingereedschap is onderverdeeld in motorgereedschap en handgereedschap op basis van de gereedschapshouder. Het marktaandeel voor motorgereedschap was groter in 2019 en zal naar verwachting sneller groeien met een CAGR van 4,06% tijdens de prognoseperiode.

De markt voor tuingereedschap is verdeeld in twee categorieën op basis van eindgebruik: commercieel en residentieel. De commerciële sector had een groter marktaandeel in termen van waarde in 2019 en zal naar verwachting de hoogste CAGR van 4,06% doormaken in de loop van de prognoseperiode.

De wereldwijde markt voor tuingereedschap is onderverdeeld in distributiekanalen via winkels en distributiekanalen zonder winkels. In 2019 had de winkelcategorie een groter marktaandeel (62,32%).

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/gardening-tools-market-8509

Regionaal inzicht

De regio’s Noord-Amerika, Europa, Azië-Stille Oceaan, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika vormen het grootste deel van de wereldwijde markt voor tuingereedschap. In 2019 had Noord-Amerika het grootste marktaandeel (44,58%). De op een na grootste markt in 2019 was Europa, en er wordt verwacht dat deze markt tijdens de evaluatieperiode zal groeien met een CAGR van 4,02%. Tijdens de prognoseperiode zal de markt in Azië-Pacific naar verwachting groeien met de hoogste CAGR van 4,26%.

In 2019 werd de markt voor tuingereedschap gedomineerd door Noord-Amerika, dat 44,58% van de wereldmarkt in handen had. Gedurende de prognoseperiode zal de regionale markt naar verwachting een CAGR van 4,10% laten zien. Door de stijgende vraag naar apparatuur voor landschapsarchitectuur heeft Noord-Amerika een onevenredig groot deel van de markt in handen. Spelers in de sector worden overgenomen om hun productaanbod te verbeteren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie door Market Research Future:

Home Decor Market Research Report Information By Product Type (Home Furniture, Home Textiles, Flooring, Wall Décor, Lighting and Others), By Distribution Channel (Home Décor Stores, Supermarkets and Hypermarkets, Online Store, Gift Shops and Others), and By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032

Artificial Plants Market Research Report Information Per Product Type (Stam Bloemen, Hele Planten & Bomen, Hout & Takken, Gras, en Anderen), Per Materiaalsoort (Zijde, Plastic, Rubber, Papier, en Anderen), Per Eindgebruik (Commercieel, en Residentieel), Per Distributiekanaal (Winkel-Based, en Niet-Shop-Based), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) -Marktvoorspelling Tot 2030

Marktvooruitzichten Israël Versierde Kleding (2018 tot 2032)

Vooruitzichten voor demarkt van luxehotels in Zuid-Afrika (2018 tot 2032)

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende verticale industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Gardening Tools,Gardening Tools Market,Gardening Tools Industry,Gardening Tools Market Size,Gardening Tools Market Share,Gardening Tools Market Analysis,Gardening Tools Market Growth,Gardening Tools Market Trends,Gardening Tools Market Forecast,Gardening Tools Market Demand,Gardening Tools Market Statistics,Gardening Tools Market Drivers