header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor 4K-technologie zal tegen 2032 naar verwachting 506,2 miljard dollar bedragen, met een CAGR van 22,60% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Sep 20, 2023 5:00 PM ET

In 2022 werd de markt voor 4K-technologie geschat op USD 80,9 miljard. De markt voor 4K-technologie zal naar verwachting stijgen van 99,1 miljard dollar in 2023 tot 506,2 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 22,60% tijdens de vijfjarige projectieperiode (2023-2022). Drie belangrijke marktfactoren die de expansie van de markt ondersteunen, zijn de toenemende beschikbaarheid van 4K-inhoud, de stijgende vraag naar een betere visuele ervaring en de verbeterde technologische efficiëntie.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor 4K-technologie zijn

  • Samsung Electronic Ltd.
  • Formovie Tech
  • Tata Groep
  • LG
  • Panasonic
  • Sony
  • Hisense Co Ltd.
  • Sharp Corporation
  • Blackmagic Design Pty Ltd.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2909

Gebruikers zijn steeds meer op zoek naar meeslepende en levensechte visuele ervaringen en er is steeds meer vraag naar 4K-apparaten en -content als gevolg van de behoefte van klanten aan high-definition beelden en gedetailleerde graphics. Projectoren en andere 4K-apparaten zijn nu beter betaalbaar, waardoor ze beschikbaar zijn voor een breder scala aan gebruikers.

Het belangrijkste element dat de overstap naar 4K-apparaten beïnvloedt, is de toenemende beschikbaarheid van 4K-content op veel platforms, waaronder streamingdiensten, Blu-ray-discs en spelconsoles. De vraag naar 4K-technologie wordt gestimuleerd door verbeteringen in resolutie en productiviteit. De term “4K” beschrijft een tv-scherm met een resolutie van 3840 pixels breed bij 21360 pixels hoog, of twee 1080p schermen naast elkaar. Bijna alle 4K-tv’s gebruiken deze quad HD-resolutie, die ook wel “4K” wordt genoemd. Het stijgende besteedbare inkomen van consumenten heeft een gunstige invloed op de expansie van de 4K-technologie-industrie omdat het hen in staat stelt om de apparatuur aan te schaffen.

De komst van 4K tv’s, 4K camera’s en 4K projectoren heeft ervoor gezorgd dat de markt voor digitale content is veranderd. Het aanbod van films, tv-series, video’s en documentaires die in 4K-kwaliteit zijn geproduceerd en onder het publiek worden verspreid, is enorm en breidt zich voortdurend uit dankzij de inhoud die door deze apparaten wordt opgenomen.

De markt wordt gestimuleerd door technologische vooruitgang omdat 4K-camera’s nu films kunnen opnemen met slechts één frame dankzij de beelden met hoge resolutie waarmee de video’s kunnen worden opgenomen zonder aan kwaliteit in te boeten. De hoge resolutie van de 4K-markt biedt gebruikers uitgebreide gamefuncties. Klanten die 4K-laptops kopen, krijgen een ton aan opslagruimte voor de software-interface. De belangrijkste drijfveren voor de ontwikkeling van 4K-technologie zijn de verbeterde beeldkwaliteit en heldere kleuren.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2909

Segmentatie

Op basis van product wordt de 4K-technologiemarkt onderverdeeld in settopboxen, tv-monitoren, digital signage, smartphones, tablets en laptops. De markt wordt gedomineerd door de categorie tv-monitoren.

Detailhandel, Entertainment & Media, Zakelijke & Media, en Andere zijn opgenomen in de segmentatie van de 4K-technologie markt per verticale. De markt wordt gedomineerd door het entertainment & media segment.

De analyse biedt inzicht in de markt voor elke regio afzonderlijk, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Als gevolg van technische verbeteringen en een groeiende afhankelijkheid van mobiele apparaten in deze regio, heeft het Noord-Amerikaanse 4K Technology marktsegment momenteel een monopolistische positie. Daarnaast wordt verwacht dat de ontwikkeling van geavanceerde beeldschermtechnologieën door fabrikanten, het toegenomen gebruik van beeldschermen en uitgaven voor productontwikkeling de groei van de markt zullen versnellen.

Door de aanwezigheid van grote spelers in de sector die baanbrekende beeldschermtechnologieën, betere resoluties en hogere O&O-uitgaven bieden, genereert de sector voor 4K-technologie in Azië en de Stille Oceaan de op een na grootste marktomzet. Daarnaast had de 4K-technologiemarkt in China de hoogste marktopbrengsten, terwijl de 4K-technologiemarkt in India de snelste expansie kende in de regio Azië-Stille Oceaan. Van 2023 tot 2032 zal de markt voor 4K-technologie in Europa naar verwachting de snelste groei in CAGR doormaken. Dit is het gevolg van de stijgende vraag naar hoogwaardige elektronische goederen, de herstellende economieën in de regio en verbeteringen in beeldschermtechnologie. Daarnaast had de Duitse markt voor 4K-technologie het grootste marktaandeel en groeide de Europese markt voor 4K-technologie in het Verenigd Koninkrijk snel.

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-2909

Gerelateerde rapporten:

LED Grow Light Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2030

AI-camera marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Near Field Communication (NFC) marktonderzoeksrapport voorspeld voor 2030

Zelflerende neuromorfische chip marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  4K technology market,4K technology market Demand,4K technology market Scope