header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor draagbare elektronica zal naar verwachting 810 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 10% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2030.

Sep 20, 2023 5:00 PM ET

De markt voor draagbare elektronica werd in 2022 geschat op USD 605 miljard en zal naar verwachting stijgen tot USD 810 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,00% tijdens de prognoseperiode (2023-2030). De belangrijkste oorzaak is de snelle groei van draagbare elektronische apparaten zoals smartphones, tablets en andere mobiele telefoons. Daarnaast zijn de vele voordelen, waaronder bruikbaarheid, draagbaarheid, gemakkelijke toegang en verbinding met cloud-gebaseerde systemen, de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor draagbare elektronica zijn

  • Apple
  • Dell
  • Samsung Electronics Co.
  • Sony Corporation
  • Toshiba
  • HP
  • Nokia
  • Motorola
  • Eastman Kodak Company
  • Palm, Inc.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4126

Een van de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor draagbare elektronica stimuleren, is de stijgende vraag naar draagbare elektronica, waaronder smartphones, laptops, tablets en draagbare technologie. Door hun toegenomen gemak, mobiliteit en connectiviteit zijn deze apparaten een noodzakelijk onderdeel van het dagelijks leven geworden.

Oudere volwassenen gebruiken draagbare apparaten om verschillende redenen, zoals om in contact te blijven met vrienden en familie, om informatie over gezondheid en welzijn te krijgen en om deel te nemen aan online activiteiten. De vraag naar draagbare elektronica die exclusief voor ouderen is gemaakt, zal toenemen naarmate ze zich meer op hun gemak voelen bij het gebruik van technologie. Dit kunnen gadgets zijn met grotere schermen, betere audio en eenvoudigere gebruikersinterfaces. De vraag van de oudere generatie naar draagbare technologie zal naar verwachting ook toenemen als gevolg van een groeiend begrip van de gezondheidsvoordelen van het dragen van technologie.

Koop nu het beste onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4126

Segmentatie

Mobiele telefoons, persoonlijke digitale assistenten, laptops, mediaspelers, spelconsoles, digitale camera’s, powerbanks, flashdrives en navigatiesystemen behoren tot de producten die zijn opgenomen in de productgebaseerde segmentatie van de markt voor draagbare elektronica. In 2022 had de markt voor persoonlijke digitale assistenten het leeuwendeel in handen.

Huishoudelijke, industriële, medische en commerciële segmenten behoren tot de marktsegmenten van draagbare elektronica op basis van eindgebruikers. De medische sector domineerde de markt in 2022 en zal naar verwachting het snelst groeien van 2023 tot 2030.

De analyse biedt inzicht in de markt voor elke regio afzonderlijk, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De markt voor draagbare elektronica zal naar verwachting met de grootste CAGR groeien in de regio Azië-Pacific.

Dit komt door een aantal factoren, waaronder de snel groeiende economie van de regio, de stijgende koopkracht van consumenten en de grote vraag naar technologie. Bovendien is de regio Azië-Stille Oceaan een aantrekkelijke locatie voor investeringen in technologie vanwege de overvloed aan technologische topbedrijven, betaalbare arbeidskrachten en productiemogelijkheden in de regio. Bovendien groeit de industrie voor draagbare elektronica in de regio naarmate consumenten zich meer bewust worden van de voordelen van draagbare technologie en van de stijgende populariteit van draagbare gadgets zoals fitnesstrackers en smartwatches.

Het grootste marktaandeel in de sector is nu in handen van Noord-Amerika, een belangrijke markt voor draagbare elektronica. Dit is het resultaat van een aantal zaken, zoals het uitgebreide gebruik van technologie in het gebied, de aanwezigheid van technologische topbedrijven en de aanzienlijke koopkracht van klanten. Bovendien zijn de Verenigde Staten een belangrijk centrum voor technologische innovatie en onderzoek, wat de ontwikkeling van nieuwe en geavanceerde draagbare elektronische apparaten bevordert. Omdat consumenten op zoek blijven naar meer geavanceerde en gebruiksvriendelijke gadgets, is de sector gegroeid als gevolg van het toenemende gebruik van smartphones en andere draagbare apparaten in Noord-Amerika. Bovendien werd de Noord-Amerikaanse markt voor draagbare elektronica gedomineerd door de VS, dat ook het grootste marktaandeel had.

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-4126

Gerelateerde rapporten:

OnderzoeksrapportEnterprise Governance, Risico en Compliance markt- Prognose tot 2030

Wereldwijd Intelligent Platform Management Interface-marktonderzoeksrapport- Voorspelling 2023

Onderzoeksrapport overde markt voor verkeersbeheer – wereldwijde prognose 2030

Marktonderzoeksrapport Machine-to-Machine (M2M) verbindingen – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Portable electronics market,Portable electronics market Growth,Portable electronics market Scope