header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor magnetoresistief RAM (MRAM) zal van 2023 tot 2032 1,85 miljard dollar bereiken met een groeipercentage van 18,58%.

Sep 20, 2023 3:23 PM ET

De wereldwijde Magneto Resistive RAM Market is getuige van een snelle stijging van de inkomsten. De toenemende beschikbaarheid van commerciële MRAM-oplossingen voor grote en diverse toepassingen zou de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de wereldwijde magnetoweerstand RAM-markt zal escaleren van USD 0,4 miljard in 2022 tot USD 1,85 miljard in 2032, met een groei van 18,58% CAGR in de beoordelingsperiode (2023-2032).

Magnetoweerstand RAM-producten (MRAM) zijn klaar om de traditionele geheugenmarkten te verstoren. MRAM levert het meest robuuste, krachtige, niet-vluchtige geheugen in de industrie voor missiekritische toepassingen, zoals industriële IoT en datacenters. MRAM wordt vooral gebruikt vanwege het lage energieverbruik in microcontrollers en systemen op chips.

Bijkomende factoren, zoals de groeiende behoefte aan cloud computing als gevolg van het wereldwijde aantal datacenters, beïnvloeden de omvang van de MRAM-markt. Ook de toegenomen productie van nieuwe mobiele computerapparaten stimuleert de MRAM-marktwaarde, waardoor het gebruik van datacenters door verschillende organisaties toeneemt. Bovendien creëert de groeiende vraag naar wearables en flexibele elektronische producten enorme kansen in de MRAM-markt.

Ontvang een PDF proefexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10659

Grote spelers

Spelers die actief zijn op de MRAM-markt zijn onder andere

  • NVE Corporation (VS)
  • Toshiba Corporation (Japan)
  • Everspin Technologies Inc. (VS)
  • Spin Memory, Inc. (VS)
  • Avalanche Technology Inc. (VS)
  • Honeywell International Inc. (VS)
  • Numem Inc. (VS)
  • Samsung Electronics Co. Ltd (Zuid-Korea)
  • Taiwan Semiconductor Manufacturing Company Limited (Taiwan)

Magnetoweerstand RAM-markt – segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in producten, toepassingen en regio’s. Het productsegment is onderverdeeld in STT, Toggle en andere. Het toepassingssegment is onderverdeeld in lucht- en ruimtevaart, defensie, automobielindustrie, robotica, consumentenelektronica, bedrijfsopslag en andere. Per regio is de MRAM-markt onderverdeeld in Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten & Afrika, Europa en de rest van de wereld.

Magneto Resistive RAM (MRAM) Markt – Geografische Analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde magnetoweerstand RAM-markt. De aanwezigheid van gevestigde technologische ontwikkelingscentra en verschillende grote spelers die technische expertise leveren, stimuleren de groei van de markt. Daarnaast zorgen de toenemende toepassing van consumentenelektronica en robotica, de auto-industrie en de stijgende vraag naar MRAM in verschillende eindgebruikerstoepassingen voor schaalbaarheid en geheugencapaciteit voor een groter marktaandeel in deze regio.

Wereldwijde Magneto Resistive RAM-markt – Concurrentielandschap

De MRAM-markt lijkt zeer concurrerend en gefragmenteerd doordat verschillende gevestigde spelers een concurrerend landschap vormen. Spelers maken gebruik van fusies & overnames, samenwerking, innovatie en expansie om een aanzienlijk groter marktaandeel te verwerven. Ze investeren aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling om geavanceerde technologieën en producten te ontwikkelen en hun wereldwijde aanwezigheid te vergroten.

Koop nu een premium onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10659

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

19 oktober 2022 — Everspin Technologies, Inc., een toonaangevende wereldwijde ontwikkelaar en fabrikant van MRAM persistente geheugenoplossingen, kondigde aan een contract te hebben getekend met QuickLogic Corporation (QUIK) voor het leveren van MRAM-technologie, ontwerp en back-end-of-line productiediensten voor de nieuwe Strategic Radiation Hardened FPGA Technology.

De bedrijven zullen Strategic Radiation Hardened (SRH) hoogbetrouwbare Field Programmable Gate Array (FPGA) technologie ontwikkelen en demonstreren om vastgestelde en toekomstige DoD strategische en ruimtesysteemeisen te ondersteunen. Het Trusted and Assured Microelectronics (T & AM) programma van het DoD (Department of Défense) sponsort het project.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor storingsanalyse

Lasertracker Markt

Waterdichte cameramarkt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt van diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Magneto Resistive RAM (MRAM) Market,Magneto Resistive RAM (MRAM) Market Size,Magneto Resistive RAM (MRAM) Market Share,Magneto Resistive RAM (MRAM) Market Trends,Magneto Resistive RAM (MRAM) Market Scope