header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De yogamat marktwaarde zal groeien met USD 11,78 miljard | Grote groeikansen in Azië-Pacific

Sep 20, 2023 10:00 AM ET

Overzicht yogamatten markt

Met een CAGR van 5,40% van 2022 tot 2030 zal de markt voor yogamatten naar verwachting USD 11,78 miljard bereiken in 2030. Het mooiste aan yogamatten is dat ze worden gebruikt om handen en voeten stil te houden en blessures tijdens het oefenen te voorkomen. De marktgroei zal naar verwachting worden gestimuleerd door de groeiende vraag naar wellnessaccessoires en -apparatuur. De markt voor wellnessapparatuur werd in 2021 geschat op ongeveer USD 10 miljard. Vanwege de hevige concurrentie door de aanwezigheid van zoveel regionale en lokale concurrenten, richten fabrikanten zich op productontwikkeling en -verbetering. Yogamatten worden door fabrikanten aangeboden met verschillende labels, waaronder natuurlijk, niet-giftig, ftalaatvrij en milieuvriendelijk.

Door de groeiende populariteit van yoga over de hele wereld worden yogamatten veel gebruikt. Veel overheidsorganisaties promoten ook de voordelen van het samen beoefenen van Ayurveda en yoga. Een belangrijk element dat de yogamat markt stimuleert is het toenemende bewustzijn en welzijn van mensen over de hele wereld.

Een groeiend aantal yogastudio’s, een toegenomen acceptatie van yoga door het publiek vanwege de beperkte medicinale voordelen en initiatieven van overheidsinstanties in bepaalde sectoren van de marktopbrengsten zijn andere ontwikkelingen. In de hypothetische toekomst zullen de ontwikkeling van nieuwe producten en de trend naar matten van traditionele materialen ook nieuwe kansen creëren voor de yogamat markt.

Daarnaast hebben fabrikanten zich gericht op het bieden van beter comfort, meer ruimte en verschillende materiaalopties voor hun yogamatten om een concurrentievoordeel te behalen in de wereldwijde yogamattenmarkt.

Download een voorbeeld van de PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8490

yoga mat market

De belangrijkste spelers op de markt worden hieronder genoemd:

Lululemon Athletica Inc (Canada)

Adidas AG (Duitsland)

Sequential Brands Group Inc (VS)

Airex AG (Zwitserland)

Fabrication Enterprises, Inc (VS)

Under Armour, Inc (VS)

Columbia Sportswear Company (VS)

La Vie Boheme Yoga (VS)

Manduka LLC (VS)

Jade Yoga (VS)

Hugger Mugger Yoga Producten (VS)

Liforme Ltd. (UK)

Barefoot Yoga Co (VS)

Regionale analyse

Azië-Pacific zal naar verwachting de grootste yogamat markt zijn in 2022, met het meest extreme aanbod, volgens het regionale analyse rapport. Dit wordt toegeschreven aan een toename van het aantal yogabeoefenaars en een stijging van de import van yogamatten uit landen als India, China, Japan en Australië. De markt voor yoga-accessoires in de regio zal naar verwachting groeien als gevolg van de toegenomen inspanningen van de overheid en welzijnsorganisaties om yoga te promoten. Dit zal uiteindelijk de groei van de markt aanwakkeren.

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/yoga-mat-market-8490

Segmentatie

De markt voor yogamatten is onderverdeeld in segmenten op basis van materiaal, eindgebruik, distributiemethode en geografische locatie.

De markt is onderverdeeld in PVC yogamatten, Rubberen yogamatten, TPE yogamatten, katoenen yogamatten en andere op basis van materiaal. In 2022 had het segment polyvinylchloride (PVC) het grootste aandeel in de yogamattenmarkt.

De markt is onderverdeeld in de segmenten Volwassenen en Kinderen op basis van eindgebruik. Voorspeld wordt dat de marktcategorie voor volwassenen het grootste marktaandeel zal hebben.

Op basis van het distributiekanaal vormde het webgebaseerde bedrijfssegment het grootste percentage van de markt in 2022.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie door Market Research Future:

Licensed Sports Merchandise Market Research Report Information By Product Type (Sports Apparel, Sports Footwear, Sports Accessories & Toys And Others), By Price Range (Premium, Economic And Others), By Distribution Channel (Store And Non-Store) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2030.

Athleisure Market Research Report Information Per Product Type (Leggings, Panty’s & Joggers, Hoodies & Sweatshirts, Sneakers, Shorts, Sportjassen, Sportbeha’s, Yoga Broeken, en anderen), Per Eindgebruiker (Mannen, Vrouwen, en Unisex), Per Distributiekanaal (Winkelgebaseerd en Niet Winkelgebaseerd), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

Marktvooruitzichten sportschoenen V.K. (2018 tot 2032)

Marktvooruitzichten Turkse sportschoenen (2018 tot 2032)

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Yoga Mat Market,Yoga Mat Industry,Yoga Mat,Global Yoga Mat Market,Yoga Mat Market Size,Yoga Mat Market Share,Yoga Mat Market Demand,Yoga Mat Market Trends,Yoga Mat Market Analysis,Yoga Mat Market Growth,Yoga Mat Market Overview,Yoga Mat Market Forecast