header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Details van de markt voor papieren wegwerpbekers: topbedrijven, trends en toekomstperspectieven (2020-2027)

Sep 20, 2023 11:00 AM ET

Marktoverzicht papieren wegwerpbekers

Tegen 2027 zal de markt voor papieren wegwerpbekers naar verwachting groeien met een CAGR van 4,94% en een totaal van USD 10.966,6 miljoen bereiken. Voor massaproductie worden papieren wegwerpbekers gevormd met behulp van een thermovormtechnologie. Er worden verschillende soorten papieren bekers gemaakt van verschillende materialen, waaronder waspapier, papier met polycoating en andere. De meerderheid van de overheidsfunctionarissen maakt zich momenteel grote zorgen over de veiligheid van het milieu en het verbieden van plastic is de eerste stap in het aanpakken van die zorg. Papieren wegwerpbekers domineren de markt sinds plastic bekers algemeen verboden zijn! De markt bevindt zich momenteel in een bloeiperiode en genereert voldoende inkomsten om de verwachte marktomvang in de huidige geprojecteerde jaren te halen. De omvang van de markt in deze sector zal naar verwachting de eerdere statistieken uit de vorige projectieperiode overtreffen.

De markt voor papieren wegwerpbekers is sterk in opkomst nu de foodservice-industrie zich aanzienlijk uitbreidt. Papieren wegwerpbekers hebben veel veranderingen ondergaan in de foodservicebranche, waardoor ze een van de belangrijkste marktdrijvers voor de sector zijn. Daarnaast is er een aanzienlijke toename in de consumptie van thee en koffie in opkomende landen. Als gevolg hiervan is de vraag naar de bekers opnieuw gestegen en hebben de belangrijkste spelers hun productiesnelheid verdubbeld.

Omdat ze duurder zijn dan plastic bekers, vormen papieren wegwerpbekers een van de grootste obstakels voor de markt. Zelfs als wegwerpbekers beter zijn voor het milieu, zijn consumenten nog steeds op zoek naar minder dure opties.

Download een voorbeeld van de PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8804

Disposable Paper Cups Market

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor wegwerpbekers van papier zijn

Huhtamaku

Dart Container Corporation

Reynolds consumentenproducten

Graphic Packaging International, LLC

Seda Groep Inc.

Eco-products, Inc.

Europese emballageonderneming Robert Schisler

F Bender Limited

DUNI AB

Stanpac Inc.

Geotegrity, Inc.

Konie Cups International, Inc.

YesPac

Lollicup USA Inc.

Segmentatie

Volgens de prognose voor de wereldwijde markt voor papieren wegwerpbekers is de sector onderverdeeld in verschillende soorten papieren bekers. De papiersoorten zijn papier met een polycoating, krantenpapier met een wascoating, geïsoleerd papier met luchtzak en vezelpapier na consumptie.

De wereldwijde markt voor papieren wegwerpbekers biedt goederen voor verschillende toepassingen, waaronder thee en koffie, gekoeld voedsel, dranken en andere, op basis van de segmentatie naar toepassing.

De wereldwijde markt voor papieren wegwerpbekers distribueert zijn producten via twee kanalen, volgens de segmentatie van distributiekanalen. De detailhandel in voedingsmiddelen en de foodservice behoren tot de kanalen.

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/disposable-paper-cups-market-8804

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor papieren wegwerpbekers is uitgebreid verdeeld over veel verschillende regio’s in de wereld, volgens de geografische indeling. Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika, Azië-Pacific en Zuid-Amerika zijn enkele van deze regio’s. Om te voldoen aan de verwachte marktinkomsten voor papieren wegwerpbekers in de huidige projectieperiode, versnellen alle grote bedrijven in deze regio’s hun productietempo.

Elk land zal zijn eigen deel van de markt voor papieren wegwerpbekers produceren. En de gecombineerde inkomsten uit deze aandelen zullen worden geregistreerd als de marktomvang voor de huidige prognoseperiode. In 2018 was Noord-Amerika goed voor 42,70 procent van de wereldwijde omzet. Noord-Amerika zal naar verwachting veel geld verdienen in de huidige prognoseperiode vanwege de grote vraag.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie, door Market Research Future:

Papieren rietjes marktonderzoek per soort (flexibel en niet-flexibel), per eindgebruik (huishoudelijk en commercieel) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

OnderzoeksrapportPapieren handdoeken per producttype (opgerold en gevouwen), eindgebruik (huishoudelijk en commercieel & institutioneel), distributiekanaal (winkelgebaseerd {Supermarkten & hypermarkten, buurtwinkels en andere} en niet-winkelgebaseerd) en regio – prognose tot 2030

VooruitzichtenZuid-Afrikaanse luxehotels markt (2018 tot 2032)

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende verticale industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Disposable Paper Cups,Disposable Paper Cups Industry,Disposable Paper Cups Market,Disposable Paper Cups Market Size,Disposable Paper Cups Market Share,Disposable Paper Cups Market Demand,Disposable Paper Cups Market Trends,Disposable Paper Cups Market Analysis,Disposable Paper Cups Market Growth,Global Disposable Paper Cups Market