header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Gedrukte signagemarkt: Opkomende technologieën, groeifactoren en belangrijkste spelers

Sep 20, 2023 1:55 PM ET

Gedrukte bewegwijzering is een van de meest gebruikte vormen van reclame en informatieve bewegwijzering over de hele wereld. Het wordt gebruikt in een verscheidenheid aan omgevingen, waaronder winkels, restaurants, hotels, ziekenhuizen, scholen, kantoren en openbare ruimtes. Gedrukte bewegwijzering kan worden gebruikt om producten en diensten te promoten, aanwijzingen te geven, locaties te identificeren en informatie te bieden over aankomende evenementen en promoties.

De wereldwijde markt voor gedrukte signage zal naar verwachting groeien van 42 miljard USD in 2023 tot 45,8 miljard USD in 2032, met een CAGR van 1,10% tijdens de voorspellingsperiode (2023-2032). De markt wordt gedreven door een aantal factoren, waaronder de groeiende vraag vanuit opkomende economieën, het toenemende gebruik van digitale printtechnologieën, de stijgende vraag naar duurzame gedrukte signageoplossingen en de toenemende toepassing van smart signage.

Opkomende economieën

Opkomende economieën zoals India, China en Brazilië kennen een snelle economische groei en verstedelijking. Dit leidt tot een groeiende vraag naar gedrukte signage in deze landen, omdat bedrijven en organisaties hun producten en diensten willen promoten bij een groeiende groep consumenten. Daarnaast investeren de overheden van deze landen veel in infrastructuur en retailontwikkeling, wat de vraag naar gedrukte bewegwijzering verder stimuleert.

Digitale printtechnologieën

Digitale printtechnologieën worden steeds populairder in de markt voor gedrukte signage. Digitaal printen biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele printmethoden, zoals snellere doorlooptijden, prints van hogere kwaliteit en de mogelijkheid om op een breder scala aan materialen te printen. Dit maakt digitaal printen de voorkeurskeuze voor veel bedrijven en organisaties als het gaat om gedrukte bewegwijzering.

Duurzame oplossingen voor gedrukte bewegwijzering

Bedrijven en organisaties richten zich steeds meer op een duurzaam milieu. Dit leidt tot een groeiende vraag naar duurzame oplossingen voor gedrukte signage. Duurzame oplossingen voor gedrukte bewegwijzering worden gemaakt van gerecyclede materialen en gebruiken inkten en printprocessen die minder schadelijk zijn voor het milieu.

Ontvang gratis voorbeeld PDF brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11782

Slimme bewegwijzering

Smart signage is een type gedrukte bewegwijzering dat digitale technologie bevat, zoals sensoren, displays en netwerkmogelijkheden. Smart signage wordt gebruikt om real-time informatie te verschaffen en te communiceren met gebruikers. Smart signage wordt steeds meer toegepast omdat het een aantal voordelen biedt, zoals een grotere betrokkenheid van klanten, verbeterde operationele efficiëntie en lagere kosten.

De belangrijkste bedrijven op de Printed Signage markt zijn

  • Avery Dennison Corporation
  • Spandex Ltd
  • IGEPA group GmbH & Co. KG
  • Orafol Europa GmbH
  • Identity Groep
  • Lintec Corporation
  • 3A Composites Holding AG
  • Signs Express
  • EhKo Sign Industries KFT
  • Mactac LLLC (Lintec)
  • Kelly Signs en Grafiek
  • L & H Sign Company Inc.

Markttrends

Enkele van de belangrijkste trends die de wereldwijde markt voor gedrukte signage vormgeven zijn:

  • De toenemende vraag naar gepersonaliseerde bewegwijzering: Bedrijven en organisaties maken steeds meer gebruik van gepersonaliseerde bewegwijzering om hun klanten en cliënten een meer aantrekkelijke en gedenkwaardige ervaring te bieden. Gepersonaliseerde bewegwijzering kan worden gebruikt om specifieke doelgroepen te bereiken met relevante boodschappen en promoties.
  • De groeiende populariteit van afdrukken op groot formaat: Grootformaat printen wordt steeds populairder, omdat het bedrijven en organisaties in staat stelt om visueel aantrekkelijke en impactvolle signageoplossingen te creëren. Grootformaat printen kan worden gebruikt om een verscheidenheid aan signageoplossingen te creëren, zoals billboards, banners en muurschilderingen.
  • Het toenemende gebruik van signage in digitale marketingcampagnes: Bedrijven en organisaties maken steeds meer gebruik van signage in hun digitale marketingcampagnes. Digitale bewegwijzering kan worden gebruikt om producten en diensten te promoten, real-time informatie weer te geven en te communiceren met klanten en cliënten.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11782

Drijfveren voor de markt

De belangrijkste drijfveren van de wereldwijde markt voor gedrukte signage zijn:

  • De toenemende vraag vanuit opkomende economieën: Opkomende economieën kennen een snelle economische groei en verstedelijking, wat de vraag naar gedrukte signage in deze landen stimuleert.
  • Het toenemende gebruik van digitale printtechnologieën: Digitale printtechnologieën bieden een aantal voordelen ten opzichte van traditionele printmethoden, zoals snellere doorlooptijden, prints van hogere kwaliteit en de mogelijkheid om op een breder scala aan materialen te printen. Dit maakt digitaal printen de voorkeurskeuze voor veel bedrijven en organisaties als het gaat om gedrukte bewegwijzering.
  • De stijgende vraag naar duurzame oplossingen voor gedrukte signage: Bedrijven en organisaties richten zich steeds meer op duurzaamheid voor het milieu. Dit leidt tot een groeiende vraag naar duurzame oplossingen voor gedrukte signage.
  • De toenemende adoptie van smart signage: Smart signage biedt een aantal voordelen, zoals een grotere betrokkenheid van klanten, verbeterde operationele efficiëntie en lagere kosten. Dit leidt tot een toenemende adoptie van smart signage door bedrijven en organisaties.

Lees meer @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/printed-signage-market-11782

Uitdagingen voor de markt

De belangrijkste uitdagingen voor de wereldwijde markt voor gedrukte signage zijn onder andere:

  • De toenemende concurrentie van digital signage: Digital signage wordt steeds populairder, omdat het een aantal voordelen biedt ten opzichte van gedrukte signage, zoals de mogelijkheid om real-time informatie weer te geven en interactie met gebruikers. Dit vormt een uitdaging voor de markt van gedrukte signage.
  • De stijgende kosten van grondstoffen: De kosten van grondstoffen die worden gebruikt bij de productie van gedrukte signage, zoals papier, inkt en vinyl, stijgen.

Blader door gerelateerde rapporten:

Vanadium Marktrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Automotive spuitgietmarkt Wereldwijde prognose tot 2032

Calciumnitraatmarkt per type, omvang, aandeel en wereldwijde prognose 2032 | MRFR

https://guffiz.com/blog/25309-aerospace-coating-market-2023-gross-margin-competitors-overview

https://jobhop.co.uk/blog/207374/biodegradable-mulch-films-market-size-revenue-and-share-study-analysis-to-2030

https://forum.leblogger.fr/post/what-is-the-size-of-the-global-glass-packaging-market-market-analysis-the-g–65004073e07e53444707c39d

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Printed Signage Market,Printed Signage Market Size,Printed Signage Market Share,Printed Signage Market Demand