header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Harde verpakking voor voeding en dranken: Marktstrategieën voor 2022-2030

Sep 20, 2023 2:00 PM ET

De markt voor harde verpakkingen zal groeien van 271.682,7 miljoen dollar in 2022 tot 430586,9 miljoen dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,8% in de loop van de voorspellingsperiode (2022 – 2030).

Market Research Future Insights:

Volgens marktonderzoek heeft het recyclen en hergebruiken van verpakkingsmaterialen de afgelopen jaren wereldwijd veel aandacht gekregen. Recycling is het proces waarbij afval wordt omgezet in een product dat opnieuw kan worden gebruikt. Het recyclen van harde plastic verpakkingen verlaagt de behoefte aan grondstoffen en vermindert de uitstoot van broeikasgassen en lucht- en watervervuiling. Van de 40 miljoen ton plastic afval die in 2021 in de VS werd geproduceerd, werd slechts 5% tot 6%, of ongeveer twee miljoen ton, gerecycled. Tal van overheden en zakelijke belanghebbenden hebben plannen ontwikkeld om plastic afval te verminderen door middel van recycling. Als gevolg hiervan is de CAGR van de wereldwijde markt voor harde verpakkingen de afgelopen jaren gestegen door de trend om plastic te recyclen.

Trends zoals een groei in het percentage werkende vrouwen en het overwicht van kerngezinnen en tweeverdienersgezinnen, vooral in stedelijke gebieden, hebben invloed op hoe de meeste consumenten in opkomende economieën hun leven leiden. Volgens marktstatistieken bereikte de arbeidsparticipatie van vrouwen in 2021 een piek van 57,8%, het hoogste niveau sinds maart 2020, de eerste maand van de epidemie. De markt voor harde verpakkingen is gegroeid, wat een impact heeft op de markt voor harde kunststofverpakkingen. Drukkere levensstijlen hebben de vraag naar kant-en-klare producten die de bereidingstijd verkorten, doen toenemen. Een hoger besteedbaar inkomen en een stijgende consumptie van verpakte goederen zou ook de vraag naar harde verpakkingen in opkomende economieën doen toenemen.

Regeringen financieren gezondheidszorgsystemen in ontwikkelingslanden op verschillende continenten om de uitbraak te bestrijden, aldus een marktanalyse. Er wordt voorspeld dat de wereldwijde behoefte aan harde kunststofverpakkingen zal toenemen naarmate de gezondheidszorg zich verder ontwikkelt. Tegen 2030 zou de Chinese gezondheidszorgindustrie bijvoorbeeld 16 biljoen RMB (2,3 miljoen USD) waard zijn, volgens het onderzoeksrapport van de “US-China Economic and Security Review Commission”. Een andere factor die de inkomsten van de markt voor harde verpakkingen stimuleert, is de zich ontwikkelende gezondheidszorg.

Een proefexemplaar van het rapport is te vinden op: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/1772

Regionale analyse:

De analyse biedt inzicht in de markt voor harde verpakkingen in elk van de volgende regio’s: Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld. De markt voor harde verpakkingen in Azië-Pacific, met een omzet van 106.587,14 miljoen USD in 2021, zal naar verwachting stijgen met een aanzienlijke CAGR tijdens de onderzoeksperiode. Omdat harde verpakkingen worden gebruikt in de voedingsmiddelen-, dranken- en gezondheidszorgindustrie, zal de markt naar verwachting snel groeien. Bovendien groeide de markt voor harde verpakkingen in India het snelst in de regio Azië-Stille Oceaan, terwijl de harde verpakkingsindustrie in China het grootste marktaandeel had.

Daarnaast behoren de VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië tot de belangrijke landen die in het verslag over de markt voor harde verpakkingen worden behandeld.

Praat met analist: https: //www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/1772

Marktsegmentatie:

Metalen, kunststoffen, glas en karton behoren tot de materialen die zijn opgenomen in de wereldwijde marktsegmentatie. In termen van inkomsten nam de kunststofsector in 2021 het leeuwendeel van de wereldwijde markt voor stijve verpakkingen voor zijn rekening. Plastic is een favoriet materiaal voor de productie van stijve verpakkingsproducten vanwege de ongelooflijke sterkte en duurzaamheid. Papier was een van de meest gebruikte materialen. Er kunnen zowel harde als flexibele verpakkingen mee worden gemaakt. Omdat ze kunnen worden gerecycled, worden papier en karton veel gebruikt in de industrie.

De wereldwijde markt voor harde verpakkingen is onderverdeeld in segmenten voor flessen en potten, trays, dozen, containers en blikjes op basis van product. De categorie flessen en potten domineerde de wereldwijde markt voor harde verpakkingen in termen van waarde. Sap, frisdrank, bruisend water, gerechten, persoonlijke verzorging, cosmetica en geneesmiddelen zijn enkele voorbeelden van producten die in stijve plastic flessen worden geleverd. Ook de dozen kenden een aanzienlijke groei. De markt voor stijve verpakkingen is in omvang gegroeid en de vraag is toegenomen naarmate de e-commerce in opkomende landen is gegroeid. Daarom hebben de groeiende e-commercetoepassingen een gunstig effect op de groei van de industrie voor harde verpakkingen.

Blader door het volledige rapport: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/rigid-packaging-market-1772

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de markt voor harde verpakkingen zijn: Vetropack Holding, Brambles, IPL Plastics, Schoeller Allibert, Schutz GmbH Menasha Corporation and Co, DS Smith en Myers Industries.

Blader door meer rapporten:

Beauty and Personal Care Packaging Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2032

Truck Mounted Crane-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voorflexibele verpakkingslijm – Wereldwijde prognose tot 2032

Transit Packaging markt onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor roestvrijstalen IBC’ s – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Rigid Packaging,Rigid Packaging Market,Rigid Packaging Industry