header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt van wearable betaalapparaten zal tegen 2030 170,67 miljard dollar waard zijn

Sep 20, 2023 5:00 PM ET

Inzicht in de markt voor draagbare betaalapparaten

De markt voor draagbare betaalapparaten zal waarschijnlijk snel groeien. De beschikbaarheid van verschillende draagbare apparaten die digitale betalingen ondersteunen, zal de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de wereldwijde markt voor draagbare betaalapparaten zal escaleren van 42,41 miljard dollar in 2022 tot 170,67 miljard dollar in 2030, met een groei van 19,01% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2030).

Contactloze betaling is snel in opkomst als voorkeursbetaalmethode en wordt wereldwijd de belangrijkste toepassing waar consumenten vraag naar hebben bij wearable technologie. Slijtbare betaalapparaten zijn uitgerust met MULTOS-beveiligde elementen voor de zo belangrijke veilige opslag en verwerking van digitale betalingsgegevens. Technologische convergentie is een andere trend die gunstig is voor de sector van draagbare betaalapparaten.

De grote vraag naar de meest handige en consumentvriendelijke technologieën die geen opladen of batterijen vereisen en toch op dezelfde manier functioneren als de veelgebruikte contactloze kaarten, onderbouwt de omvang van de markt voor draagbare betaalapparaten. Bijkomende factoren die de marktwaarde ondersteunen, zijn onder andere het toenemende gebruik van smartwatches & fitnessbanden en de snelle economische groei.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10623

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt voor draagbare betaalapparatuur zijn

  • Microsoft Corporation (VS),
  • Huawei Technologies (China),
  • Sony Corporation (Japan),
  • Thales SA (Frankrijk),
  • Westpac (Australië),
  • Intelligent Venue Solutions (VK),
  • Caxia Bank (Spanje),
  • Intellix (VS),
  • Nymi (Canada),
  • Mclear Ltd (VK),
  • Jakcom Technology Co (Nederland),
  • Token (VK) en
  • Infineon Technologies AG (Duitsland), onder andere.

Markt voor draagbare betaalapparaten – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in typen, technologieën, toepassingen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in smartwatches, fitnesstrackers, betaalpolsbandjes en andere. Het technologiesegment is onderverdeeld in streepjescodes, contactloze verkooppuntterminals, radiofrequentie-identificatie (RFID), NFC (near field communication) en QR-codes (quick response).

Het toepassingssegment is onderverdeeld in fitness, gezondheidszorg, detailhandel, transport, bars & restaurants, amusementscentra en andere. Per regio is de markt voor draagbare betaalapparaten onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika.

Wereldwijde markt voor draagbare betaalapparaten – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt van draagbare betaalapparaten. Het wijdverspreide bewustzijn en overheidsinitiatieven om cashloze betalingsmethoden te versterken, stimuleren de vraag op de markt. Bovendien stimuleren de aanwezigheid van verschillende grote spelers in de sector en het hoge besteedbare inkomen van de bevolking de groei van de markt. Organisaties in de VS en Canada implementeren digitale betaaloplossingen.

Daarnaast dragen de uitbreiding van de mobiele handel, de stijgende trend van mobiele app-aankopen en innovaties op het gebied van draagbare apparaten bij aan de groei. De Noord-Amerikaanse markt voor draagbare betaalapparaten zal domineren tijdens de geschatte periode.

Wereldwijde markt voor draagbare betaalapparaten – Concurrentielandschap

Gekenmerkt door verschillende grote spelers zoals Sony, Thales, Westpac, Mclear Ltd., Token, Infineon, Huawei en Microsoft, lijkt de wereldwijde markt voor draagbare betaalapparaten zeer competitief. Om een groter concurrentievoordeel te behalen en hun marktpositie te behouden, nemen gevestigde spelers strategische initiatieven zoals fusies & overnames, samenwerkingen, uitbreiding en productlanceringen.

Koop eersteklas onderzoeksrapport@ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10623

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

18 juli 2023 – Fidesmo, een toonaangevende leverancier van contactloze oplossingen, heeft een samenwerking aangekondigd met Wearonize, een aanbieder van betaaldiensten, om een schaalbare oplossing voor draagbare betalingen uit te rollen. De bedrijven streven ernaar een nieuwe standaard voor contactloze betalingen in te stellen door een efficiëntere en kosteneffectievere oplossing te bieden waarbij contactloze betalingen worden geïntegreerd in draagbare apparaten. Deze strategische en commerciële samenwerking zal Fidesmo’s expertise in betalingstokenisatie combineren met Wearonize’s expertise in technologie & wearable netwerken.

Lees meer artikelen-

Markt voor Vessel Traffic Management System

Markt voor digitale IC’s

Markt voor elektronische tolheffing

Markt voor radiozenders

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt van diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Wearable Payment Device Market,Wearable Payment Device Market Share,Wearable Payment Device Market Size