header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Robuuste bouwactiviteit stimuleert vraag in wereldwijde modulaire bouwmarkt

Sep 20, 2023 8:00 PM ET

Market Research Future Insights:

De Modulaire Bouwmarkt zal groeien van USD 91862,08 miljoen in 2022 tot USD 35865,44 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,55% in de loop van de voorspellingsperiode (2022 – 2030).

Overal, maar vooral in zich ontwikkelende economieën, is er een enorme toename in de vraag naar investeringen in infrastructuur. Naar verwachting zal de wereld tussen 2014 en 2025 bijna 78 biljoen dollar uitgeven aan de bouw van infrastructuur. Bovendien hebben de uitgaven aan infrastructuur zich hersteld van de financiële crisis en wordt verwacht dat ze tegen 2025 met meer dan USD 5 biljoen zullen stijgen. Naarmate meer mensen verhuizen naar steden zoals die in India, Japan, Indonesië, Nigeria, Mexico en China, zullen ze naar verwachting meer geld uitgeven aan huizen en bedrijven.

Modulair bouwen wordt ook steeds populairder vanwege de vele voordelen, waaronder een grotere structurele integriteit, sneller en beter bouwen, grotere flexibiliteit, minder afval en minder arbeidsvereisten. Met al deze voordelen beproeven veel nieuwkomers hun geluk in deze markt in een poging om te profiteren van de groei en veel geld te verdienen. Het resultaat is dat meer professionals en zelfs nieuwe bedrijven zich op de markt voor modulaire gebouwen begeven in een poging om bekend te worden.

Inspanningen van de overheid om bouwafval te verminderen en groene gebouwen te promoten, stuwen de modulaire bouwsector vooruit. De Singaporese overheid heeft bijvoorbeeld het gebruik van PPVC-materialen (geprefabriceerde, voorbewerkte, volumetrische bouw) verplicht gesteld voor een aantal projecten op staatseigendom. Daarnaast biedt de overheid bedrijven stimulansen om moderne bouwmethoden te helpen standaardiseren. Op 15 maart 2021 verklaarden de Canadese minister van Gezinszaken en andere wetgevers dat het Rapid Housing Initiative 16,4 miljoen CAD zou investeren in het Surrey Center om 44 nieuwe, betaalbare woningen te bouwen. Er wordt verwacht dat de stijgende R & D uitgaven voor geavanceerde bouwoplossingen de prefab bouwsector snel zullen stimuleren.

De gezondheidszorgsector zoekt naar oplossingen om het bouwproces te versnellen en de kosten te verlagen met behoud van hoogwaardige medische faciliteiten. Exploitanten van ziekenhuizen en andere zorginstellingen zijn meer dan ooit afhankelijk van modulaire bouw om aan hun uitbreidingsbehoeften te voldoen. Een modulaire constructie is een andere milieuvriendelijke productietechniek die de laatste tijd aan populariteit heeft gewonnen. Zowel kennis van de potentiële milieueffecten van alleen bouwen als duurzame alternatieven zijn noodzakelijk. Als gevolg hiervan hebben recente overheidsinitiatieven en de snelle verstedelijking de CAGR van de modulaire bouwmarkt verhoogd.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-brochure :
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1682

Markt segmentatie

De wereldwijde modulaire bouwmarkt is onderverdeeld in typen en toepassingen

Op basis van type is de wereldwijde modulaire bouwmarkt onderverdeeld in permanente (PMC) en verplaatsbare modulaire bouw (RMC). PMC heeft het grootste marktaandeel en is het snelst groeiende segment. De PMC-module kan achteraf worden ingebouwd in het huidige gebouw of worden geleverd als een kant-en-klare oplossing met tijd- en kostenefficiëntie.

Op basis van toepassing De wereldwijde modulaire bouwmarkt is onderverdeeld in commercieel, gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, horeca en andere. Het toenemende aantal startende bedrijven in zich ontwikkelende economieën zorgt voor de groei van de commerciële sector met het grootste marktaandeel.

Bekijk korting: https: //www.marketresearchfuture.com/check-discount/1682

Modulaire Bouwproducten Inzichten

De statistieken van de modulaire bouwmarkt omvatten informatie over muren, daken en vloeren, kolommen en balken en andere goederen. In 2021 werd de markt geleid door producten voor dak- en vloerconstructies, die meer dan 43,90% van de totale verkoop genereerden. Er wordt ook verwacht dat de markt zich het snelst zal ontwikkelen tussen 2022 en 2030. Modulaire gebouwen, die naar behoefte kunnen worden verplaatst en hergebruikt, combineren moderne bouwtechnologie en duurzaamheid. Het bedrijf was vóór de pandemie bezig met de bouw van een complex voor geïntegreerde arbeidershuisvesting voor 4000 personen in Qatar. In Iran worden nog steeds verplaatsbare, gemakkelijk demonteerbare en demonteerbare modulaire wooneenheden gebruikt voor studentenhuisvesting.

Regionale analyse:

In de analyse wordt de markt voor modulaire bouw opgesplitst per regio: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De markt voor modulaire bouw in Azië-Pacific, met een omzet van 35,8 miljard USD in 2021, zal naar verwachting stijgen met een aanzienlijke CAGR gedurende de onderzoeksperiode. De groei van de bouwsector is de oorzaak van de stijgende vraag vanuit zowel de residentiële als de commerciële sector. Bovendien stimuleren krachtige overheidsinitiatieven om milieuvriendelijk bouwen te stimuleren de vraag naar modulaire woningen. De snelste CAGR zal te zien zijn in India vanwege de groeiende commerciële bouwmarkt.

Blader door het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/modular-construction-market-1682

De belangrijkste bedrijven in de modulaire bouwmarkt zijn

  • Lendlease Corporation
  • Guerdon modulair bouwen
  • Laing O’Rourke
  • Katerra
  • Rode Zee Huisvesting
  • Bechtel Corporation
  • Kleusberg

Lees meer artikel-

Houten Dekvloeren Marktomvang & Aandeel

Oppervlaktemijnbouw markttrends en omvang

Behang industrie

Terrazzo vloeren marktonderzoeksrapport

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Modular Construction Market,Modular Construction Market Size,Modular Construction Market Demands,Modular Construction Market Trends