header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de omvang van de markt voor autonome multifunctionele landbouwrobots tegen 2030 USD 1,3 miljard zal bedragen met een CAGR van 16,70%.

Sep 20, 2023 3:30 PM ET

In 2022 werd de markt voor autonome multifunctionele landbouwrobots geschat op USD 0,35 miljard. Er wordt verwacht dat de markt voor autonome multifunctionele landbouwrobots zal groeien van USD 0,40 miljard in 2023 tot USD 1,03 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 16,70% over de voorspellingsperiode van vijf jaar (2023 – 2030). De belangrijkste marktfactoren die de groei van de markt van autonome multifunctionele landbouwrobots stimuleren, zijn een tekort aan arbeidskrachten, stijgende arbeidsprijzen en het bewustzijn van de consument over robots.

Door de groeiende vraag naar verse producten en het dalende aantal landarbeiders staan boeren onder druk om de productie op peil te houden. Daarnaast is het stijgende loon een gevolg van de stijging van de arbeidskosten. Bovendien is de landbouwsector in veel geïndustrialiseerde landen, waaronder de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, vaak afhankelijk van arbeiders. Gegevens van de Wereldbank laten zien dat in de afgelopen tien jaar de werkgelegenheid in de landbouw internationaal met 15% is gedaald. Het aanbod van fysieke arbeid is verder afgenomen door een vergrijzende boerenbevolking, wat bijdraagt aan het tekort aan arbeidskrachten dat nu een wereldwijd probleem is. Daarom kunnen de problemen die het gebrek aan arbeidskrachten in de landbouw met zich meebrengt, worden verminderd door het gebruik van geautomatiseerde landbouwtechnologieën. Agtech kan de productiviteit en efficiëntie van landbouwsystemen verhogen. Stakeholders kijken naar methoden om de boerderijen te moderniseren als gevolg van het tekort aan arbeidskrachten.

Uit onderzoek van de American Farm Bureau Federation (AFBF) blijkt bijvoorbeeld dat 56% van de boerderijen in de VS momenteel agritech gebruikt, waarbij meer dan de helft het tekort aan arbeidskrachten als reden opgeeft. Draadloze sensoren, robotica, voorspellende prognosemodellen en gegevensanalyse zijn enkele geavanceerde agrotech-toepassingen. Als gevolg hiervan groeit de vraag naar autonome multifunctionele landbouwrobots door de stijgende lonen en het tekort aan arbeidskrachten. Dit aspect stimuleert dan ook de CAGR van de markt voor autonome multifunctionele landbouwrobots.

Download een PDF proefexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11029

Belangrijkste spelers

De belangrijkste bedrijven op de markt van autonome multifunctionele landbouwrobots zijn

  • AgEagle Aerial Systems
  • Yanmar Holdings CO LTD
  • Harvest Automation
  • CNH Industriële NV
  • Ecorobotix SA

Segmentatie

Hardware, software en diensten maken deel uit van de segmentatie van de markt voor autonome multifunctionele landbouwrobots op basis van componenten. Met een omzetbijdrage van ongeveer 65-67% aan de markt voor autonome multifunctionele landbouwrobots in 2022, had de hardwaresector het leeuwendeel van de markt in handen.

De analyse biedt per regio marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De markt voor autonome multifunctionele landbouwrobots in Noord-Amerika, met een omzet van USD 0,2 miljard in 2022, zal zich tijdens de onderzoeksperiode naar verwachting ontwikkelen met een aanzienlijke CAGR. De opkomst van de markt voor autonome multifunctionele landbouwrobots en landbouwgerelateerde sectoren en landbouwpraktijken, zoals verticale en binnenlandbouw, wordt beïnvloed door de toenemende automatisering en digitalisering. Het toenemende gebruik van moderne landbouwtechnieken zoals smart farming, precisielandbouw en andere heeft ook een aanzienlijke marktbehoefte gecreëerd. Daarnaast bevorderen de aanzienlijke concentratie van belangrijke industriële deelnemers in de regio en de gemakkelijke toegang tot hoogopgeleide technische talenten de marktexpansie van autonome multifunctionele landbouwrobots.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11029

De Europese markt voor autonome multifunctionele landbouwrobots groeit het snelst van alle grote Europese landen als gevolg van de aanzienlijke technologische doorbraken. Robotica en landbouwbedrijven worden op grote schaal gebruikt, wat de marktinkomsten stimuleert. De verbeterde, uiterst betrouwbare internettoegang in deze regio vergroot de marktaandelen. Bovendien groeide de markt voor autonome multifunctionele landbouwrobots in het VK het snelst in de Europese regio, terwijl de Duitse markt voor deze machines het grootste marktaandeel had.

Gerelateerde rapporten:

DRAM-markt: Per Type, Per Technologie en Per Toepassing – Prognose tot 2030

Spatial Light Modulator-marktonderzoeksrapport, per type, overig, per toepassing, per industrie, per regio’s – voorspelling voor 2027

Microprinting-marktonderzoeksrapport: per type inkt, substraattype, toepassing – voorspelling tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Autonomous multifunctional agriculture robots market,Autonomous multifunctional agriculture robots market Size,Autonomous multifunctional agriculture robots market Share,Autonomous multifunctional agriculture robots market Trends,Autonomous multifunctional agriculture robots market Scope