header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor snelheidssensoren bereikt USD 8,9 miljard met een CAGR van 4,73% van 2023 tot 2032

Sep 20, 2023 3:26 PM ET

De markt voor snelheidssensoren zal in de komende periode naar verwachting een aanzienlijke stijging van de inkomsten te zien geven. De stijgende vraag vanuit de auto-elektronica-industrie zou de groei van de markt stimuleren. In dit verband stelt Market Research Future (MRFR) dat de wereldwijde markt voor snelheidssensoren zal escaleren van USD 5,9 miljard in 2022 tot USD 8,9 miljard in 2032, met een groei van 4,73% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2023-2032).

Snelheidssensoren worden gebruikt voor een bredere detectiehoek, een groter detectiebereik en een verbeterde snelheidsresolutie. Er zijn veel toepassingen waarbij snelheidsmeting van belang is. Ruimtevaartwetenschappers hebben snelheidssensoren nodig om de snelheid in verschillende stadia van de vlucht te kennen. De auto-elektronica is echter de grootste eindgebruikersindustrie en heeft snelheidssensoren nodig voor elektronische componenten die worden gebruikt voor netwerken en telematica in voertuigen, ADAS, displays en infotainment, aandrijflijn, carrosserie-elektronica en telematica-regeleenheden.

Statistieken tonen aan dat de proliferatie van consumentenelektronica en de introductie van een reeks functies naar verwachting goed zullen zijn voor de markt van auto-elektronica. Deze markt zal de komende jaren waarschijnlijk groeien, gestimuleerd door robuuste ontwikkelingen op het gebied van infotainment, connectiviteit, autonoom rijden en HMI. Bovendien zal de overstap naar hybride auto’s waarschijnlijk lucratieve perspectieven openen voor de markt van snelheidssensoren.

Technische innovaties en vooruitgang in elektrische voertuigen, auto-elektronica en kunstmatige intelligentie zijn belangrijke drijvende krachten die de prestaties van deze snelheidssensoren verbeteren. Bovendien zorgt de stijgende vraag naar betere machinebesturing, veiligheid en efficiëntie ervoor dat de markt aanzienlijke winsten kan boeken.

Download een PDF proefexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10765

Grote spelers

De spelers op de markt voor leasesnelheidsensoren zijn

  • Petasense,
  • SICK AG,
  • Allegro MicroSystems, Inc,
  • NXP Halfgeleiders NV,
  • Robert Bosch GmbH,
  • Infineon Technologies AG,
  • Sensoronix, Inc,
  • SPECTEC, Sensor Solutions Corporation,
  • TE Connectivity, Inc.
  • ABB, Rockwell Automation, Inc.
  • Pepperl Fuchs,
  • STMicro-elektronica
  • Schneider Electric

Snelheidssensor markt – segmenten

De marktanalyse is onderverdeeld in technologieën, toepassingen en regio’s. Het technologiesegment is onderverdeeld in magnetoweerstand, halleffect en variabele reluctantie. Het toepassingssegment is onderverdeeld in automotive, industrie, lucht- en ruimtevaart, defensie en consumentenelektronica. Per regio is de markt voor snelheidssensoren onderverdeeld in Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Markt voor snelheidssensoren – Regionale analyse

Noord-Amerika is wereldwijd de grootste markt voor snelheidssensoren. De toenemende toepassing van snelheidssensoren in voertuigen, consumentenelektronica en de defensiesector ondersteunt de omvang van de markt in de regio. Daarnaast stimuleert de toenemende toepassing van IoT-apparaten en communicatienetwerken in belangrijke industrieën in de regio de vraag op de markt.

Tegelijkertijd stimuleert de toenemende vraag naar geautomatiseerde systemen de groei van de regionale markt. Ook de toenemende investeringen in productontwikkelingen en automobieltechnologieën stimuleren de marktinkomsten. Bovendien zorgen de aanzienlijke groei in de auto-industrie en de toenemende toepassing van IoT, AI, data-analyse en andere technologieën & oplossingen in autobedrijven in de hele regio voor een enorme vraag op de markt.

Koop nu een premium onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10765

Snelheidssensor markt – Analyse van de concurrentie

De markt lijkt zeer concurrerend, met veel spelers die wereldwijd actief zijn. Marktspelers richten zich op geoptimaliseerd situationeel bewustzijn om hun missiesucces te garanderen. Gevestigde spelers boren opkomende markten aan voor expansie en streven ernaar producten te ontwikkelen met geavanceerde technologie.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

14 jun. 2023 — MSO GmbH (Duitsland), een toonaangevende leverancier van radarsensoren, lanceerde een productfamilie van echte grondsnelheidssensoren, bestaande uit Speed Wedge (Doppler radar, robuust voor de zware off-highway omgeving), AccoSat (sensorfusie van GPS en 3D versnellingsmeter), en OptoSpeed (optische sensor voor nauwkeurige hoge-resolutie meting van lage snelheid). MSO Speed Wedge Radar Sensor biedt nauwkeurige plug-and-play contactloze meting van de ware grondsnelheid.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapportkoptelefoon- en hoofdtelefoonmarkt: per type per toepassing en per regio – voorspelling tot 2030

Marktonderzoek Toegangscontrole, Per Technologie, Per Toepassing – Prognose tot 2030

Spraakherkenningsmarkt, per type, technologie, marktsegmenten – voorspelling tot 2030

Robotic Process Automation (RPA) Markt, Per Proces, Per Operatie, Per Type, Per Industrie – Prognose 2030

Industrie 4.0-markt, per technologie, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Speed Sensor Market,Speed Sensor Market Size,Speed Sensor Market Share,Speed Sensor Market Trends,Speed Sensor Market Scope