header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5G in de defensiemarkt zal tegen het jaar 2030 USD 11.969 miljoen bereiken onder invloed van de snelle uitrol van 5G en ondersteunende multidomeinoperaties

Sep 21, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider wordt de groei van 5G in de defensiemarkt gedreven door het vermogen om snellere, betrouwbaardere en veiligere communicatie te bieden, samen met de ondersteuning voor geavanceerde technologieën zoals IoT, edge computing en MEC.

Het rapport van SNS Insider voorspelt dat de 5G defensiemarkt, die in 2022 een waarde had van ongeveer 740,56 miljoen USD, een opmerkelijke groei zal doormaken met een verwachte samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 41,60%, tot een geschatte 11.969 miljoen USD in het jaar 2030.

Omvang van het rapport 5G in de defensiemarkt

De komst van 5G-technologie heeft een nieuw tijdperk ingeluid op het gebied van defensie en militaire operaties. Het betekent een enorme sprong voorwaarts op het gebied van connectiviteit, snelheid en gegevensverwerking, waardoor de strijdkrachten hun capaciteiten en paraatheid als nooit tevoren kunnen verbeteren. 5G biedt ongekende communicatiesnelheden, met gegevensoverdrachtsnelheden tot 100 keer sneller dan zijn voorganger, 4G. Dit zorgt ervoor dat militair personeel kritieke informatie in real-time kan verzenden en ontvangen, waardoor snelle besluitvorming op het slagveld mogelijk wordt.

Marktanalyse

De toepassing van 5G in de defensiemarkt wordt gedreven door verschillende factoren die elk bijdragen aan de snelle groei en transformatie. 5G vergemakkelijkt de naadloze integratie van een groot aantal Internet of Things (IoT)-apparaten. In de defensiesector betekent dit een betere bewaking en controle van apparatuur, voertuigen en personeel, wat leidt tot meer operationele efficiëntie en veiligheid. Veiligheid is van het grootste belang in de defensiesector en 5G-netwerken bieden geavanceerde encryptie en beveiligingsfuncties. Hierdoor blijft gevoelige militaire communicatie vertrouwelijk en beschermd tegen cyberbedreigingen. Nu 5G een wereldwijde standaard wordt, vergemakkelijkt het een betere interoperabiliteit tussen geallieerde defensiemachten, waardoor gezamenlijke operaties en het delen van informatie tussen naties soepeler verloopt. Veel defensieorganisaties investeren in 5G-infrastructuur om hun communicatienetwerken te moderniseren en ervoor te zorgen dat ze voorbereid zijn op toekomstige technologische ontwikkelingen en uitdagingen.

Ontvang een voorbeeldrapport van 5G in de defensiemarkt @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1089

Belangrijke spelers zijn
– Raytheon Technologies Corporation
– Ligado Netwerken
– Wind River Systems, Inc
– Thales Groep
– L3Harris Technologieën, Inc
– Telefonaktiebolaget LM Ericsson
– Huawei Investering & Holding Co, Ltd
– Nokia Corporation
– Samsung Electronics Co.
– NEC Corporation, en andere spelers.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:
Naar communicatie-infrastructuur
– Kleine cel
– Macro-cel

Op basis van kernnetwerktechnologie
– Softwaregedefinieerde netwerken (SDN)
– Mistcomputing (FC)
– Mobiel randverkeer (MEC)
– Virtualisatie van netwerkfuncties (NFV)

Per platform
– Land
– Maritiem
– In de lucht

Op eindgebruiker
– Militair
– Binnenlandse veiligheid

Per type netwerk
– Verbeterd Mobiel Breedband (EMBB)
– Ultrabetrouwbare communicatie met lage latentie (URLLC)
– Massale communicatie van het machinetype (MMTC)

Per chipset
– Toepassingsspecifieke geïntegreerde schakeling (ASIC) Chip-set
– Radiofrequentie geïntegreerde schakeling (RFIC) Chip-set
– Millimetergolf (mm-golf) Chip-set

Op operationele frequentie
– Laag
– Gemiddeld
– Hoog

Op installatie
– Nieuwe implementatie
– Upgrade

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de 5G defensiemarkt is sterk afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de ernst en duur van de economische neergang, overheidsprioriteiten en wereldwijde geopolitieke dynamiek. Hoewel budgettaire beperkingen en vertragingen in investeringen mogelijke gevolgen zijn, kan de inherente behoefte van de defensiesector aan veiligheid en veerkracht ook innovatie en aanpassing stimuleren, zelfs in moeilijke economische tijden. Publiek-private partnerschappen en internationale samenwerking kunnen een belangrijke rol spelen bij het verzachten van de negatieve effecten van recessies op 5G-technologie in defensietoepassingen.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1089

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een aanzienlijke impact gehad op de toepassing en ontwikkeling van 5G in de defensiemarkt. De oorlog heeft de vraag naar veilige en snelle communicatiesystemen versneld, maar ook de bezorgdheid over cyberveiligheid doen toenemen en de internationale samenwerking op het gebied van defensietechnologie doen toenemen. Naarmate het conflict zich verder ontwikkelt, zal de invloed op 5G in de defensiesector zich waarschijnlijk ook blijven ontwikkelen.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

De Verenigde Staten, een leider op het gebied van 5G-technologie, heeft deze technologie ingezet om zijn defensiecapaciteiten te versterken. Het Pentagon heeft verschillende projecten opgestart waarbij 5G wordt geïntegreerd voor militaire communicatie, het op afstand besturen van drones en autonome voertuigen. Europese landen onderzoeken actief 5G-toepassingen voor defensie en streven naar de ontwikkeling van een gemeenschappelijk kader voor de implementatie ervan. De NAVO bevordert actief de interoperabiliteit tussen de lidstaten, waardoor naadloze communicatie en coördinatie mogelijk worden. China uit Azië en de Stille Oceaan heeft zich ontpopt als wereldleider op het gebied van 5G in de defensiemarkt en heeft het op grote schaal geïntegreerd in de defensiesector.

Belangrijkste resultaten van 5G in Defense Market Study
– Het Airborne Segment van 5G-technologie heeft snel aan kracht gewonnen vanwege de ongeëvenaarde voordelen in militaire toepassingen. 5G-netwerken in de lucht kunnen snel worden ingezet om connectiviteit te bieden in afgelegen of snel veranderende omgevingen. Dit is cruciaal bij militaire operaties waar on-demand communicatie van vitaal belang is.
– Het macrocelsegment, aan de andere kant, maakt gebruik van traditionele celtoreninfrastructuur, maar met een 5G-upgrade. 5G macrocellen leveren ultralage latentie, waardoor real-time communicatie mogelijk is voor toepassingen zoals op afstand bestuurde wapens, autonome voertuigen en missiekritische gegevensoverdracht.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot 5G in de defensiemarkt
– Fairbanks Morse, een gerenommeerde leider in defensietechnologie, is een spannende samenwerking aangegaan met Oceus, een toonaangevende innovator in telecommunicatieoplossingen. Deze baanbrekende samenwerking is gericht op de gezamenlijke ontwikkeling van het geavanceerde “Remote Connect Portable 5G Network for Maritime”, een baanbrekende technologie die de connectiviteit op zee zal herdefiniëren.
– Northrop Grumman, AT & T en Fujitsu zijn samengekomen om geavanceerde 5G-ondersteunde open architectuurmogelijkheden te tonen die een revolutie in verschillende sectoren beloven teweeg te brengen en samenwerkingsinspanningen ondersteunen. Deze baanbrekende demonstratie onderstreept het transformatieve potentieel van 5G-technologie en de toepassingen ervan voor het verbeteren van connectiviteit, communicatie en samenwerking.

Koop de volledige PDF van 5G in Defense Market Report @ https://www.snsinsider.com/checkout/1089

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten
1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie
5. Waardeketenanalyse
6. Het 5-krachtenmodel van Porter
7. PEST-analyse
8. 5G in de defensiemarkt, per communicatie-infrastructuur
9. 5G in de defensiemarkt, per kernnetwerktechnologie
10. 5G Defensie Markt, Per Platform
11. 5G in defensie markt, per eindgebruiker
12. 5G in defensie markt, per type netwerk
13. 5G in defensie markt, per chipset
14. 5G in defensie markt, per operationele frequentie
15. 5G in defensie markt, per installatie
16. Regionale analyse
17. Bedrijfsprofielen
18. Concurrentielandschap
19. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Onze medewerkers zijn toegewijd aan het geven van betrouwbare informatie aan onze klanten en met onze expertise in de meeste industriële sectoren zijn we er trots op dat we erkend worden als een van de beste marktonderzoekbureaus ter wereld. We kunnen snel relevante onderzoeksprogramma’s ontwerpen en implementeren, waaronder enquêtes en focusgroepen, en we beschikken over de middelen en de competentie om met klanten in vrijwel elke bedrijfssector om te gaan.

Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  5G in Defense Market,5G in Defense Market Size,5G in Defense Market Share,5G in Defense Market Growth,5G in Defense Market Trends,5G in Defense Market Forecast,5G in Defense Market Report