header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Autonome Last Mile-leveringsmarkt zal tegen 2030 meer dan USD 4,64 miljard bedragen als gevolg van de hausse in de e-commercesector in combinatie met de steun van overheden en regelgevende instanties

Sep 21, 2023 9:00 AM ET

Autonome Last Mile-levering Marktbereik & Overzicht

De Autonomous Last Mile Delivery Market, zoals gerapporteerd door SNS Insider, kende een waardering van USD 0,91 miljard in 2022 en zal naar verwachting USD 4,64 miljard bereiken in 2030, met een verwachte Compound Annual Growth Rate (CAGR) van 22,6% tijdens de prognoseperiode die loopt van 2023 tot 2030.

Op basis van het onderzoek van SNS Insider maakt de autonome last mile delivery markt een snelle groei door als gevolg van een combinatie van factoren, waaronder de e-commerce boom, verstedelijking, technologische vooruitgang, ondersteuning door regelgeving, arbeidskostenbesparingen, pandemie-gedreven vraag, strategische partnerschappen, kostenefficiëntie en veiligheidsverbeteringen.

Autonome laatste mijl levering is een geavanceerde benadering van transport en logistiek die gebruik maakt van geavanceerde technologie om een revolutie teweeg te brengen in het laatste deel van het leveringsproces. Autonome laatste mijl leveringssystemen hebben als doel de leveringskosten te verlagen, menselijke fouten te minimaliseren en de ecologische voetafdruk van leveringen te verkleinen. Door routes te optimaliseren en elektrische of energiezuinige voertuigen te gebruiken, dragen deze systemen bij aan duurzaamheidsdoelstellingen. Kunstmatige intelligentie (AI) en machinaal leren spelen een cruciale rol in autonome laatste mijl bezorgsystemen. Deze technologieën stellen voertuigen in staat om te leren van hun omgeving, zich aan te passen aan veranderende omstandigheden en real-time beslissingen te nemen om leveringsroutes en -schema’s te optimaliseren.

Download gratis een voorbeeld van de Autonomous Last Mile Delivery Market @ https://www.snsinsider.com/sample-request/3479

De belangrijkste spelers in het Autonomous Last Mile Delivery marktrapport zijn:

Airbus S.A.S.,
Matternet,
Flirtey,
Drone Delivery Canada,
Flytrex,
Amazon.com,
JD.com Inc.,
Marble Robot,
Starship Technologies,
Savioke,
DHL International GmbH,
United Parcel Service of America, Inc.,
DPD.

Marktanalyse

De markt voor autonome “last mile delivery” evolueert snel, gedreven door een samenloop van technologische ontwikkelingen, consumentenvoorkeuren en economische factoren. De exponentiële groei van e-commerce heeft geleid tot een toename in de vraag naar efficiënte oplossingen voor last mile delivery. Naarmate meer consumenten online winkelen, is de behoefte aan snellere, betrouwbaardere en kosteneffectieve bezorgmethoden toegenomen, waardoor een rijpe markt is ontstaan voor autonome “last mile delivery”. Verstedelijkingstrends, waarbij steeds meer mensen in steden wonen, hebben voor overvolle verkeersomstandigheden gezorgd. Autonome bestelwagens kunnen efficiënter door deze complexe stedelijke omgevingen navigeren, waardoor levertijden en kosten worden verlaagd. : Met een groeiend bewustzijn van milieukwesties neemt de vraag naar duurzame transportoplossingen toe. Autonome elektrische voertuigen (EV’s) kunnen helpen bij het terugdringen van de CO2-uitstoot, wat aansluit bij milieubewuste consumentenvoorkeuren.

Autonome Last Mile-marktsegmentatie als volgt:

Naar platform
Drones voor levering vanuit de lucht
Voertuigen voor bezorging op de grond

Per oplossing
Hardware
Infrastructuur
Software

Per bereik
Korte afstand (<20 Kilometer)
Groot bereik (>20 Kilometer)

Op laadgewicht
<5 kilogram
5-10 kilogram
>10 kilogram

Op toepassing
Logistiek & Vervoer
Gezondheidszorg & Farmaceutisch
Detailhandel & Voedingsmiddelen

Gesegmenteerd per regio/land:
Noord-Amerika
Europa
China
Japan
Azië Overige

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie @ https://www.snsinsider.com/enquiry/3479

Impact van Recessie

Een recessie kan zowel positieve als negatieve effecten hebben op de markt voor autonome “last mile delivery”. Terwijl verminderde consumentenbestedingen en uitgestelde investeringen uitdagingen kunnen vormen, kunnen toegenomen concurrentie, een focus op kostenefficiëntie en mogelijke verstoringen van de toeleveringsketen kansen creëren voor groei en innovatie. De omvang van de impact zal afhangen van de ernst en de duur van de recessie, maar ook van het aanpassingsvermogen van bedrijven in de autonome bezorgsector om economische onzekerheden het hoofd te bieden.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een gemengde impact gehad op de markt van de autonome “last mile delivery”. Hoewel de oorlog aanvankelijk uitdagingen met zich meebracht in verband met verstoringen van de toeleveringsketen en onzekerheid over de regelgeving, creëerde hij ook kansen voor innovatie en benadrukte hij de waarde van autonome systemen bij het aanpakken van logistieke uitdagingen in tijden van crisis. Naarmate het conflict afneemt, zal de markt naar verwachting weer aantrekken en zijn groeitraject voortzetten, waarbij de lessen die uit deze periode zijn geleerd, bepalend zullen zijn voor de toekomstige ontwikkeling.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten en Canada, heeft een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van autonome last-mile bezorging. Grote spelers zoals Amazon en verschillende startups hebben pilotprogramma’s uitgevoerd en robots en drones ingezet in geselecteerde stedelijke gebieden. In Europa is de belangstelling voor autonome last-mile bezorging sterk toegenomen, deels door de focus op duurzaamheid en milieu. Europese steden dringen aan op milieuvriendelijke transportoplossingen en autonome elektrische voertuigen worden gezien als een veelbelovende manier om emissies en files te verminderen. De regio Azië-Pacific vertoont een diverse dynamiek binnen de markt voor autonome “last mile delivery”. Vooral China heeft zich ontpopt als een belangrijke speler met een snelle uitbreiding van autonome bezorgdiensten door toonaangevende bedrijven.

Belangrijkste resultaten van Autonomous Last Mile Delivery Market Study

– De inzet van drones voor bezorging vanuit de lucht betekent een baanbrekende verschuiving in de logistiek van bezorging op de laatste kilometers. Deze autonome vliegende machines hebben het potentieel om de uitdagingen van verkeersopstoppingen, stedelijke wildgroei en andere belemmeringen waarmee traditionele bezorgsystemen op de grond worden geconfronteerd, te overwinnen.

– Hoewel drones vanuit de lucht tot de verbeelding spreken met hun futuristische aantrekkingskracht, blijft het segment Logistiek & Transport de ruggengraat van de last-mile bezorging. Deze sector omvat een breed scala aan autonome voertuigen, van grondrobots tot zelfrijdende vrachtwagens, die allemaal synergetisch samenwerken om de naadloze goederenstroom naar de consument te garanderen.

Recente ontwikkelingen in de markt voor autonome last mile delivery

– Serve Robotics en Uber hebben onlangs een strategische samenwerking aangekondigd om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop goederen worden vervoerd en geleverd aan consumenten.

– Oxbotica en Goggo, twee prominente spelers in de autonome voertuigindustrie, hebben hun krachten gebundeld om een revolutie teweeg te brengen in het landschap van bezorging op de middellange afstand. Deze spannende samenwerking markeert een belangrijke stap voorwaarts in de voortdurende ontwikkeling en inzet van zelfrijdende technologie voor logistiek en transport.

Inhoudsopgave – Analyse van de belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 krachten model
7. PEST-analyse
8. Autonome Last Mile-marktsegmentatie, per platform
9. Autonome Last Mile-levering marktsegmentatie, naar oplossing
10. Autonome Last Mile-levering marktsegmentatie, per bereik
11. Autonome last mile-levering marktsegmentatie, naar laadvermogen
12. Autonome last mile-levering marktsegmentatie, naar toepassing
13. Regionale analyse
14. Bedrijfsprofielen
15. Concurrentielandschap
16. Conclusie

Koop PDF voor één gebruiker @ https://www.snsinsider.com/checkout/3479

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Autonomous Last Mile Delivery Market,Autonomous Last Mile Delivery Market Size,Autonomous Last Mile Delivery Market Share,Autonomous Last Mile Delivery Market Growth,Autonomous Last Mile Delivery Market Trends,Autonomous Last Mile Delivery Market Analysis,Autonomous Last Mile Delivery Industry