header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor elektronische productiediensten zal tegen 2032 groeien met een CAGR van 5,20% tot een waarde van USD 813,2 miljard.

Sep 21, 2023 4:00 PM ET

Elektronische productiediensten marktinzichten

In 2022 werd de waarde van de markt voor elektronische productiediensten geschat op USD 515,3 miljard. Er wordt verwacht dat de markt voor elektronische productiediensten zal stijgen van 542,09 miljard USD in 2023 tot 813,2 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,20% tijdens de vijfjarige prognoseperiode (2023-2032). De belangrijkste drijvende krachten achter de marktgroei zijn kosteneffectieve productieoplossingen, focus op kerncompetenties, globalisering en marktexpansie, kortere productlevenscycli, groeiende wearable en IoT-technologie, focus op kwaliteit en compliance, technologische vooruitgang in productie en duurzame en groene productie.

Het concurrentievoordeel van een bedrijf wordt voornamelijk bepaald door marketing, innovatie en onderzoek en ontwikkeling. Door EMS-aanbieders in te schakelen voor de productie, kunnen deze bedrijven hun personele en financiële middelen concentreren op de ontwikkeling van hun kerncompetenties. De efficiëntie neemt toe als gevolg van deze herverdeling van middelen, waardoor de winstgevendheid toeneemt. In dit opzicht fungeren EMS-dienstverleners als waardevolle vrienden voor bedrijven, die helpen om procedures te stroomlijnen en industriële output van topkwaliteit te garanderen. Moderne technologische ontwikkelingen vereisen vaardigheden en specialisatie vanwege hun aard. Enkele voorbeelden van complexe elektronische producten die een volledig begrip van engineering, supply chain management en naleving van de regelgeving vereisen, zijn smartphones, medische apparatuur en auto-elektronica. EMS-bedrijven investeren in ultramoderne apparatuur, gekwalificeerd personeel en sectorkennis om zich op dit soort productie te kunnen richten.

Door gebruik te maken van de expertise van EMS-leveranciers kunnen bedrijven voldoen aan de vraag van de consument en tegelijkertijd producten van hoge kwaliteit sneller en met een concurrentievoordeel op de markt brengen.

Ontvang een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10873

De belangrijkste bedrijven op de markt voor elektronische productiediensten zijn

  • Sanmina Corporation (VS)
  • Hon Hai Precision Industry Co. Ltd (Foxconn) (Taiwan)
  • Benchmark Electronics Inc. (VS)
  • Flex Ltd (Singapore)
  • Jabil Inc. (VS)
  • Celestica Inc. (Canada)
  • Wistron Corporation (Taiwan)
  • Plexus Corporation (VS)
  • Fabrinet (Thailand)
  • COMPAL Inc. (Taiwan)

Segmentatie

Elektronische productiediensten, engineeringdiensten, test & ontwikkelingsimplementatie, logistieke diensten en andere diensten zijn allemaal opgenomen in de marktsegmentatie voor elektronische productiediensten op basis van dienstverlening. In 2022 werd de markt grotendeels gedomineerd door de engineeringdienstensector.

Consumentenelektronica, auto’s, zware industriële productie, lucht- en ruimtevaart en defensie, gezondheidszorg, IT en telecom en andere zijn allemaal opgenomen in de segmentatie van de markt voor elektronische productiediensten op basis van de industrie. In 2022 was de omzet in de IT- en telecomsector het hoogst.

De analyse biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. In 2022 werd deze markt aangevoerd door de markt voor elektronische productiediensten in Azië-Pacific (45,80%).

Koop Premium Onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10873

Bedrijven van over de hele wereld besteden hun productie nu uit aan EMS-aanbieders in Azië-Pacific, dat zich heeft ontpopt als een centrum voor kosteneffectieve productie. Betaalbare productieoplossingen kunnen worden aangeboden door landen als China, Vietnam, Thailand en Maleisië dankzij hun ontwikkelde infrastructuur en ruime arbeidskrachten. Bovendien was de Indiase Electronic Manufacturing Services markt de snelst groeiende markt in Azië-Pacific en had China’s Electronic Manufacturing Services markt het grootste marktaandeel.

De markt voor elektronische productiediensten in Europa zal naar verwachting de snelste CAGR zien tussen 2023 en 2032. In Europa staat de samenwerking op het gebied van onderzoek en ontwikkeling (R&D) tussen EMS-leveranciers en OEM’s hoog aangeschreven. Deze samenwerking bevordert geavanceerde benaderingen van elektronische productie en technische vooruitgang.

Lees meer artikel-

De markt voor componenten en apparaten voor automatiseringsbesturing is in 2025 goed voor USD 87,75 miljard met een CAGR van 10,8% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Demarktomvang van Wi-Fi-chipsets zal naar verwachting USD 27.183,7 miljoen bereiken in 2025 met een CAGR van 6,02% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Deomvang van de markt voor halfgeleiderwafers zal tegen 2027 naar verwachting 40 miljard dollar bereiken met een groeipercentage van 3,8% – rapport van Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Electronic Manufacturing Services Market,Electronic Manufacturing Services Market Size,Electronic Manufacturing Services Market Share