header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor fenolhars zal tegen 2030 17,83 miljard USD bereiken door de verschuiving naar duurzame materialen en de groeiende windenergiesector

Sep 21, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider zal de markt voor fenolhars sterk blijven naarmate verschillende sectoren blijven groeien en meer prioriteit geven aan veiligheid, duurzaamheid en milieuaspecten, waarbij voortdurend onderzoek en innovatie de groei verder zullen stimuleren.

Ontvang een voorbeeldrapport van Fenolhars Markt @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2013

De belangrijkste bedrijfsprofielen in de fenolharsmarkt zijn:

  • Kolon Industries Inc.
  • Asahi Yukizai Corporation
  • Prefere harsen Holding GmbH
  • ASK Chemicals
  • Gunei chemische industrie Co, Ltd
  • Kraton, Allnex GMBH
  • Seiko PMC Corporation
  • Bakeliet Synthetica
  • Sumitomo Bakelite Co. Ltd.

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de markt voor fenolhars in 2022 een waarde van 12,54 miljard USD heeft bereikt en naar verwachting in 2030 een waarde van 17,83 miljard USD zal hebben bereikt, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,5% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Marktbereik

Fenolhars, vaak kortweg fenol genoemd, is een synthetisch polymeer afgeleid van fenol (een aromatische organische verbinding) en formaldehyde (een eenvoudige organische verbinding). Dit veelzijdige en veelgebruikte materiaal heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 20e eeuw, toen het voor het eerst werd ontwikkeld. Het heeft talrijke toepassingen gevonden in verschillende industrieën dankzij zijn uitzonderlijke eigenschappen en duurzaamheid.

Marktanalyse

De markt voor fenolhars maakt een significante groei door, gedreven door een aantal belangrijke factoren die de industrie vormgeven. De bouwindustrie is een belangrijke afnemer van fenolharsen en gebruikt deze in verschillende toepassingen zoals laminaten, lijmen en coatings. Met de snelle verstedelijking en infrastructurele ontwikkeling die wereldwijd plaatsvindt, stijgt de vraag naar fenolharsen in de bouwsector. De elektronica-industrie leunt zwaar op fenolharsen voor de productie van printplaten (PCB’s) en de inkapseling van elektronische componenten. Het toenemende gebruik van elektronische apparaten en de uitbreiding van het Internet of Things (IoT) stimuleren de vraag naar fenolharsen in deze sector. Fenolharsen zijn geliefd om hun brandwerende en hittebestendige eigenschappen. Door de toenemende bezorgdheid over brandveiligheid en strengere milieuvoorschriften worden fenolharsen steeds vaker gebruikt in toepassingen zoals brandwerende materialen en isolatie.

Hebt u vragen over dit onderzoek? Stel uw vraag @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2013

De segmenten en subsegmenten van de fenolharsmarkt staan hieronder vermeld:

Op Type:

  • Resol
  • Novolac
  • Andere

Naar toepassing:

  • Houtlijmen
  • Laminaten
  • Gieterij & Gietvormen
  • Papierimpregnatie
  • Coatings
  • Isolatie
  • Andere

Naar eindgebruikers:

  • Bouw & Bouw
  • Meubilair
  • Auto
  • Elektrische & Elektronica
  • Andere

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de fenolharsmarkt wordt beïnvloed door een combinatie van factoren, waaronder veranderingen in de vraag, verstoringen in de toeleveringsketen, prijsdruk, veranderingen in de regelgeving en consumentengedrag. Fenolharsfabrikanten moeten zich aanpassen aan deze veranderende omstandigheden, mogelijk door hun productaanbod te diversifiëren, de operationele efficiëntie te verbeteren en alert te blijven op de veranderende marktdynamiek. Daarnaast zullen ook het overheidsbeleid en de wereldwijde economische omstandigheden een cruciale rol spelen in de veerkracht van de industrie tijdens recessieperiodes.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft geleid tot een aanzienlijke mate van onzekerheid en verstoring van de fenolharsmarkt. De omvang van de impact zal afhangen van de duur en de ernst van het conflict, maar ook van het vermogen van de industrie om zich aan te passen aan de veranderende geopolitieke omstandigheden. Bedrijven die actief zijn in deze sector zullen de ontwikkelingen op de voet moeten volgen en bereid moeten zijn om hun strategieën dienovereenkomstig aan te passen om risico’s te beperken en nieuwe kansen te grijpen.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika is een volwassen markt voor fenolharsen, met een gevestigde industriële basis. De vraag naar fenolharsen in sectoren als de auto-industrie, de bouw en elektronica blijft stabiel. De sterke auto-industrie in Europa stimuleert de vraag naar fenolharsen in toepassingen zoals frictiematerialen en composieten. De snelle industrialisatie in landen als China en India in de regio Azië-Pacific heeft geleid tot een toename van de vraag naar fenolharsen, met name in de productie- en bouwsector.

Belangrijkste resultaten van de marktstudie over fenolhars

  • Het segment Retail & Building & Construction domineert de markt door de consistente vraag en diverse toepassingen. Fenolharsen worden in de bouw gewaardeerd om hun hechtcapaciteiten. Ze worden gebruikt als lijmen en coatings in verschillende toepassingen, waaronder structurele assemblages en buitenafwerkingen, om de duurzaamheid en stabiliteit van constructies te garanderen.
  • Het segment van de fenolharsen van Resol, bekend om hun uitzonderlijke thermische en mechanische eigenschappen, levert een belangrijke bijdrage aan de groei van de markt. Fenolische harsen van Resol bieden een uitzonderlijke duurzaamheid en zorgen voor langdurige prestaties in diverse toepassingen. Deze kwaliteit is cruciaal in sectoren zoals transport, waar onderdelen bestand moeten zijn tegen zwaar gebruik en mechanische belasting.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de fenolhars markt

  • Bakelite, een toonaangevende speler in de chemische industrie, heeft onlangs zijn strategische zet aangekondigd voor de overname van LRBG Chemicals, een prominente naam in de sector voor speciale chemische producten. Deze overname markeert een belangrijke ontwikkeling in de industrie, met verstrekkende gevolgen voor beide bedrijven en de bredere markt.
  • DIC Corporation, een wereldleider in de chemische industrie, heeft onlangs de overname afgerond van Guangdong TOD New Material Co, Ltd., een vooraanstaande Chinese fabrikant van coatingharsen. Deze strategische stap zal de capaciteiten en marktaanwezigheid van DIC Corporation op het gebied van fenolharsen aanzienlijk vergroten en markeert een cruciaal moment in hun groeitraject.

Koop PDF van Fenolhars Markt voor één gebruiker @ https://www.snsinsider.com/checkout/2013

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

  1. Inleiding
  2. Methodologie van het onderzoek
  3. Markt Dynamiek
  4. Impactanalyse

4.1 COVID-19 impactanalyse

4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland

4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën

  1. Analyse van de waardeketen
  2. Porter’s 5 krachten model
  3. PEST-analyse

8.Fenolhars marktsegment, per type

9.Phenolic hars marktsegment, per toepassing

10.Phenolic hars marktsegment, per eindgebruiker

  1. Regionale analyse
  2. Bedrijfsprofiel

13.Concurrentielandschap

  1. Conclusie

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodes en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op:
Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Phenolic Resin,Phenolic Resin Market,Phenolic Resin Market Size,Phenolic Resin Market Share,Phenolic Resin Market Analysis,Phenolic Resin Market Industry