header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor industriële coatings zal naar verwachting een CAGR van 3,28% registreren tegen 2030

Sep 21, 2023 7:00 PM ET

Inzichten van Future Market Research

In 2021 zal de markt voor industriële coatings naar verwachting 65,3 miljard dollar waard zijn. De markt voor industriële coatings zal naar verwachting groeien van 67,4 miljard dollar in 2022 tot 84,5 miljard dollar in 2030, met een CAGR van 3,28 procent tijdens de voorspellingsperiode (2022 – 2030).

De belangrijkste factor die de expansie van de markt versnelt, is de toegenomen dagelijkse vraag als gevolg van de zich ontwikkelende bouw- en constructiesector, waar metalen worden blootgesteld aan het milieu. Verstedelijking, industrialisatie en de ontwikkeling van materialen zoals oplosmiddelvrije poedercoatings dragen allemaal bij aan de groei van de industrie voor industriële coatings.

Producten, oplosmiddelen en alcoholen kunnen allemaal worden geproduceerd via een verscheidenheid aan industriële procedures. Vluchtige organische stoffen (VOS), die tijdens het productieproces in het milieu terechtkomen, moeten zorgvuldig worden verwijderd. Industriële coatings zijn een substantiële menselijke bron van VOC’s. De meeste grote Noord-Amerikaanse verf- en coatingproducenten rapporteren momenteel bijna geen VOS.

Aangezien tot 50 g/L VOC is toegestaan, zelfs in de strengste productcategorieën en geografische locaties, zoals het Southern California Air Quality Management District, is dit een vrijwillige activiteit van de kant van het bedrijf (SCAQMD). Als gevolg hiervan is de CAGR van de markt de afgelopen jaren gestegen door de trend van VOS-emissie zonder uitstoot.

De meeste lichte bedrijfsvoertuigen en personenauto’s hebben een industriële afwerking (LCV’s). Azië-Pacific was de grootste markt voor OEM-coatings voor auto’s. China is ‘s werelds grootste voertuigenmarkt vanwege het stijgende besteedbare inkomen van de Chinese bevolking, dat met dubbele cijfers is gestegen. Er wordt voorspeld dat de vooruitzichten voor de industriële coatingsindustrie gunstig zullen zijn door de stijgende productie en verkoop van voertuigen.

De vraag wordt over het algemeen beïnvloed door demografische veranderingen, zoals een afname van het aantal oudere bestuurders en een toename van het aantal jongeren die zich zorgen maken over de effecten van voertuigemissies op het milieu. Een ander element dat de verkoop van de markt voor industriële coatings stimuleert, is de stijgende autosector.

Regionale analyse:

Azië-Pacific is de snelst groeiende markt voor industriële coatings. De stijging van het aantal industrieën en de toename van de economische groei in opkomende economieën zoals China en India zijn de belangrijkste bepalende factoren voor de markt.

De Noord-Amerikaanse markt zal naar verwachting worden geleid door de VS vanwege de technologische vooruitgang, de aanzienlijke koopkracht en de vraag naar hoogwaardige geavanceerde coatings zoals Terrazzo. De Europese markt wordt gedomineerd door Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De markt in het Midden-Oosten en Afrika wordt naar schatting beheerst door de olie- en chemiesector van de Golfstaten Saoedi-Arabië, VAE, Koeweit en Qatar.

Download het voorbeeldrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/2136

Marktsegmentatie:

De wereldwijde industriële coatingmarkt is gesegmenteerd op basis van toepassingen en typen.

De op type gebaseerde segmenten in het rapport zijn poedercoatings, coatings op waterbasis en coatings op basis van oplosmiddelen. Coatings op waterbasis nemen het grootste deel voor hun rekening vanwege de lage hoeveelheid vluchtige organische stoffen (VOS), wat resulteert in minder uitstoot van koolstof in het milieu.

Wat de toepassingen betreft, kan de markt worden onderverdeeld in coatings voor de scheepvaart, OEM’s voor de automobielindustrie, coatings voor spoelen, beschermende & onderhoudscoatings, coatings voor hout, verpakkingscoatings, enzovoort. De stijgende vraag naar brandwerende en corrosiebestendige coatings vanuit de bouwsector zal de vraag naar industriële coatings de komende jaren naar verwachting versnellen.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor industriële coatings zijn NOROO Paints & Coatings, Burke Industrial Coatings, PPG Industries Inc., Sherwin-Williams Co. Ltd, BASF SE, DuPont Co, Industrial Nanotech, Inc., Asian Paints, Valspar (V.S.), AkzoNobel N.V., onder anderen.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2136

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Blader door gerelateerde rapporten:

Smart Coatings MarketSize, Share & Future Estimation In 2023 Trend zal Generate New Growth Opportunities (2023 – 2030)

Markt voorJachtlakkenOmvang, Aandeel & Toekomstige Schatting In 2023 Trend genereert nieuwe groeikansen (2022 – 2030)

Groene Coating MarktOmvang, Aandeel & Toekomstige Schatting In 2023 Trend genereert nieuwe groeikansen (2022 – 2030)

Nano Coatings MarktOmvang, Aandeel & Toekomstige Schatting In 2023 Trend genereert nieuwe groeikansen (2022 – 2030)

Markt voor In-Mold CoatingsOmvang, Aandeel & Toekomstige Schatting in 2023 Trend genereert nieuwe groeikansen (2023 – 2032)

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Industrial Coatings,Industrial Coatings Market,Industrial Coatings Market Size