header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor IR-spectroscopie zal tegen 2032 USD 0,84 miljard waard zijn, met een CAGR van 8,70% tussen 2023 en 2032

Sep 21, 2023 2:00 PM ET

IR-spectroscopie marktinzichten

De wereldwijde IR-spectroscopiemarkt zal de komende jaren waarschijnlijk gestaag groeien. Toenemende uitgaven voor wetenschappelijk onderzoek en de lucht- en ruimtevaartindustrie zouden de marktgroei stimuleren. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde IR spectroscopiemarkt naar schatting groeien van USD 0,4 miljard in 2022 tot USD 0,84 miljard in 2032, met een groei van 8,70% CAGR in de onderzoeksperiode (2023-2032).

De toenemende investeringen in technologieontwikkeling en de stijgende gezondheidszorg & in de farmaceutische industrie stimuleren de omvang van de IR-spectroscopiemarkt. Daarnaast hielpen de toenemende productlanceringen met innovatieve en gebruiksvriendelijke technologieën de markt uitstekend te groeien. Ook het toenemende gebruik van infraroodspectroscopie in verschillende industrieën verhoogt de inkomsten van de IR-spectroscopiemarkt aanzienlijk.

IR-spectroscopie biedt ook innovatieve diagnosemethoden voor kanker en biedt de voordelen van een vroege diagnose die helpt om de behandeling in de beginstadia te starten. IR-spectroscopie wordt ook steeds meer gebruikt in de landbouw, gezondheidszorg, defensie, mijnbouw en metrologie. Bovendien hebben de toenemende bekendheid van het voordeel van IR-spectroscopie en de toenemende prevalentie van kanker een positieve invloed op de omvang van de IR-spectroscopiemarkt.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10426

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de IR spectroscopie markt zijn

  • Agilent Technologies, Inc,
  • Thermo Fisher Scientific, Inc,
  • PerkinElmer, Inc,
  • Shimadzu Corporation,
  • Horiba Limited,
  • Metrohm,
  • Bruker Corporation,
  • Jasco,
  • Newport Corporation,
  • Hitachi High-Technologies Corporation,
  • Oxford Instruments,
  • Teledyne Princeton Instruments en
  • Sartorius AG, onder andere.

Wereldwijde IR Spectroscopie Markt – Segmentaties

Het rapport is onderverdeeld in producttypen, technologieën en verticale segmenten. Het producttype segment is onderverdeeld in benchtop, draagbaar, hyphenated, en anderen. Het technologiesegment is onderverdeeld in nabij-infrarood spectroscopie, midden-infrarood spectroscopie en ver-infrarood spectroscopie.

Het verticale segment is onderverdeeld in gezondheidszorg, farmaceutica, chemie, onderzoek, voedsel, drank en andere. Per regio is de IR spectroscopiemarkt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Wereldwijde IR spectroscopie markt – Geografische analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde IR spectroscopie markt. De aanwezigheid van grote marktspelers en de high-tech infrastructuur voor technologische ontwikkeling zijn de drijvende kracht achter deze markt. Daarnaast zijn de uitbreiding van de gezondheidszorg, de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en de toepassing van IR-spectroscopie voor surveillance & medische diagnostiek belangrijke trends in de markt voor infraroodspectroscopie.

Bovendien stimuleren de snelle ontwikkeling en toepassing van geavanceerde technologieën & voor IR-spectroscopie en een grote onderzoeksindustrie in de VS de groei van de regionale markt. De VS en Canada hebben een groot marktaandeel in IR-spectroscopie. De Noord-Amerikaanse markt voor IR-spectroscopie zal naar verwachting domineren tijdens de prognoseperiode.

Wereldwijde IR spectroscopie markt – Concurrentielandschap

De IR spectroscopie markt lijkt zeer competitief, met veel gevestigde spelers die een competitief landschap vormen. Marktspelers hanteren strategische benaderingen zoals fusies & overnames, product & lanceringen van technologie, expansie en samenwerking om een groter marktaandeel te verwerven. Spelers doen aanzienlijke investeringen om de O&O te stimuleren die nodig is voor innovatie en productlancering. Ze investeren ook in het vergroten van hun wereldwijde aanwezigheid en het overnemen van veelbelovende bedrijven uit opkomende markten.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10426

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws:

12 jul. 2023 — Bruker heeft een draagbare MOBILE-IR II-spectrometer gelanceerd om FT-IR-analyse op laboratoriumniveau mogelijk te maken. De MOBILE-IR II is een draagbare, op batterijen werkende Fourier Transform Infrared (FT-IR) spectrometer die de hoge spectrale prestaties van een laboratorium benchtop systeem levert. Deze krachtige mobiele IR spectrometer stelt gebruikers in staat om routinematige en geavanceerde FT-IR toepassingen naar het veld te brengen.

Lees meer artikel-

De omvang van de markt voor elektronische tolheffing zal tegen 2030 naar verwachting 16,54 miljard USD bereiken met een CAGR van 10,3% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Demarktomvang van draadloze branddetectiesystemen kan tegen 2030 meer dan USD 4,2 miljard bedragen met een CAGR van 9,20% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

De omvang van de markt voor passieve optische LAN’s zal tegen 2030 naar verwachting 72,4 miljard dollar bedragen met een groeipercentage van 25,30% – Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  IR Spectroscopy Market,IR Spectroscopy Market Size,IR Spectroscopy Market Share