header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor netwerksplitsing zal tegen 2030 groeien met een CAGR van 6,03% en een waarde van USD 0,98 miljard.

Sep 21, 2023 5:00 PM ET

Marktanalyse:

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor network slicing tegen 2030 USD 0,98 miljard bereiken met een CAGR van 6,03%.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde netwerk slicing markt is onderverdeeld op basis van toepassing, eindgebruiker en component.

Op basis van component zal de oplossing de markt leiden tijdens de voorspellingsperiode.

Op basis van eindgebruiker zullen telecomoperatoren de markt domineren tijdens de voorspellingsperiode.

Op basis van toepassing zal de gezondheidszorg de markt aanvoeren tijdens de voorspellingsperiode.

Belangrijkste spelers:

Prominente marktspelers die in het rapport over de wereldwijde markt voor network slicing worden geprofileerd, zijn onder andere

  • Huawei Technologies (China)
  • ZTE Corporation (China)
  • Ericsson (Zweden)
  • Affirmed Networks (VS)
  • CISCO Systems (VS)
  • Nokia (Finland)
  • Samsung (Zuid-Korea)
  • NTT Docomo (Japan)
  • BT Group PLC (VK)
  • NEC Corporation (Japan)
  • Aria Networks (VK)
  • Parallel Wireless (VS)
  • Mavenir (VS)
  • AMDOCS (VS)
  • Argela Technologies (Turkije)

Gratis voorbeeld PDF-bestand:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10624


Marktbereik:

Rapport Metriek

Details

Marktomvang in 2030

USD 0,98 miljard

CAGR tijdens 2022-2030

6.03%

Basisjaar

2022

Prognose

2022-2030

Drivers:

Groeiende behoefte aan 5G-netwerken zal de marktgroei stimuleren

Vergeleken met eerdere mobiele netwerkgeneraties biedt 5G een verbeterde snelheid en bandbreedte. Het heeft het ook mogelijk gemaakt om exclusieve virtuele netwerken te bouwen. Verschillende ontwerpkenmerken voor bandbreedte, beveiliging, betrouwbaarheid, latentie, dekking, & serviceniveaus kunnen worden gebruikt om virtuele netwerken te creëren, die vervolgens kunnen worden gemaakt om zo goed mogelijk te voldoen aan de eisen van een bepaalde oplossing of toepassing in de fysieke radio- en kerninfrastructuur van 5G. De ontwikkeling van 5G zal naar verwachting sterk afhankelijk zijn van network slicing. Daarom heeft dit element een aanzienlijke impact op de markt voor network slicing.

Koop dit eersteklas rapport nu:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10624

Kansen:

Proliferatie van NFV en SDN biedt grote kansen:

Netwerkvirtualisatietechnologieën zoals SDN en NFV brengen softwaregebaseerde automatisering naar hedendaagse netwerken. In de telecomsector zorgen deze technologieën voor een digitale transformatie van de netwerkinfrastructuur. NFV gebruikt virtuele machines om netwerkoperaties zoals load balancing, routing, & firewalls aan te bieden. Omgekeerd maakt SDN het mogelijk voor netwerkbeheerders om diensten aan te bieden in het hele netwerk, ongeacht de hardware. De componenten die nodig zijn voor network slicing worden geleverd door zowel SDN als NFV.

Beperkingen en uitdagingen:

Inbreuken op de beveiliging als marktbeperkingen:

Inbreuken op de beveiliging en netwerk slice request brokerage kunnen fungeren als marktrestricties in de prognoseperiode.

Toegang tot het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/network-slicing-market-10624

COVID-19 Analyse:

Wereldwijd hebben consumenten, bedrijven en gemeenschappen allemaal te maken gehad met grote ongerustheid en financieel lijden als gevolg van de COVID-19-epidemie. Door de pandemie is de vraag naar breedbandoplossingen met hogesnelheidstoegang drastisch gestegen omdat mensen te maken hebben met werk op afstand en online onderwijs over de hele wereld. Bedrijven over de hele wereld zijn weer opengegaan nu de pandemische beperkingen zijn afgenomen en verschillende economieën een lange periode van lockdown achter de rug hebben. Aanbieders van communicatiediensten hebben hun focus ook verlegd naar een snellere uitrol van 5G-netwerken en hebben hun investeringen in oplossingen voor network slicing versneld. Er wordt voorspeld dat de industrie voor netwerk slicing zal groeien als gevolg van gebruikscases zoals e-gezondheidsdiensten, kantoren op afstand en onderwijs op afstand die na COVID-19 zullen ontstaan.

Regionale analyse:

Noord-Amerika leidt de markt voor netwerk slicing:

Door de snellere invoering van nieuwe technologie in de geïndustrialiseerde landen in de regio – de VS en Canada – zal Noord-Amerika de leidende regionale markt zijn. Met de substantiële aanwezigheid van grote industriële bedrijven is het gebied een van de technologisch meest geavanceerde regio’s. Een hoge mate van digitale betrokkenheid van klanten is een andere reden waarom de regio naar verwachting als een van de eerste 5G-netwerkdiensten zal invoeren in een aantal sectoren, waaronder media & entertainment, auto’s en AR/VR.

Gerelateerde artikelen:

Generatieve AI in de BFSI-markt

Generatieve AI in Data Analytics-markt

Generatieve AI in de Fintech-markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Network Slicing Market,Global Network Slicing Market,Network Slicing Market Size,Network Slicing Market Share,Network Slicing Market Demand,Network Slicing Market Analysis,Network Slicing Market Overview