header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor omvormers voor zonne-energie zal tegen 2030 USD 16,06 miljard waard zijn als gevolg van het toenemende gebruik van hernieuwbare energie in combinatie met overheidsinitiatieven en stimuleringsmaatregelen

Sep 21, 2023 9:00 AM ET

Uit onderzoek van SNS Insider blijkt dat de markt voor omvormers voor zonne-energie een robuuste groei doormaakt, omdat de samenleving de nadruk blijft leggen op duurzaamheid en schone energieoplossingen en zonne-energie een centrale rol speelt in de wereldwijde energietransitie.

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de markt voor omvormers voor zonne-energie in 2023 een waarde van USD 10,55 miljard heeft bereikt en naar verwachting zal groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,4% tussen 2023 en 2030, om uiteindelijk USD 16,06 miljard te bereiken in 2030.

De belangrijkste spelers zijn:

  • Hitachi Hi-Rel Power Electronics Pvt. Ltd
  • Schneider Electric Co
  • Power-one Inc
  • SMA Solar Technology AG
  • KACO nieuwe energie inc
  • Canadian Solar Inc
  • ABB Ltd
  • SunPower Corporation
  • Delta Elektronica
  • SolarEdge Technologieën Inc
  • Sineng Electric
  • Vermogenselektronica
  • Solectria Hernieuwbare Energie
  • Hitachi Hi-Rel Power Electronics Pvt. Ltd.

Ontvang een voorbeeld van de Solar Inverter Market Size 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1343

Reikwijdte van het marktrapport

Een omvormer voor zonne-energie is een cruciaal onderdeel van een zonne-energiesysteem dat een cruciale rol speelt bij het omzetten van de gelijkstroom (DC) elektriciteit die wordt opgewekt door zonnepanelen in wisselstroom (AC) elektriciteit, het soort elektriciteit dat in de meeste huizen en bedrijven wordt gebruikt. Deze omzetting is van vitaal belang, want terwijl zonnepanelen gelijkstroom produceren wanneer ze aan zonlicht worden blootgesteld, vertrouwen de apparaten en elektrische netwerken die we gebruiken op wisselstroom.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:

Naar type

  • Centrale omvormer
  • micro-omvormer
  • String-omvormer
  • Vermogensoptimalisatoren

Per toepassing

  • Industrieel
  • Huishoudelijk
  • Commercieel
  • Nutsbedrijven

Per Systeem

  • On-grid
  • Off-grid

Marktanalyse

De markt voor omvormers voor zonne-energie is klaar voor een aanzienlijke groei in de komende jaren, gedreven door een samenloop van factoren die het energielandschap opnieuw vormgeven. De toenemende wereldwijde focus op het terugdringen van koolstofemissies en het bestrijden van klimaatverandering heeft geleid tot een wijdverspreide toepassing van hernieuwbare energiebronnen, met zonne-energie op de voorgrond. Omvormers voor zonne-energie spelen een cruciale rol bij het omzetten van zonne-energie in bruikbare elektriciteit, waardoor ze onmisbaar zijn bij de overgang naar schone energie. Overheden over de hele wereld implementeren beleid en stimuleringsmaatregelen om het gebruik van zonne-energie te bevorderen. Dit zijn onder andere belastingkredieten, subsidies en teruglevertarieven, die allemaal de financiële lasten voor consumenten verlagen en investeringen in zonne-energiesystemen aanmoedigen, waardoor de vraag naar omvormers voor zonne-energie toeneemt. De technologie van omvormers voor zonne-energie evolueert voortdurend. Innovaties zoals micro-omvormers, power optimizers en hybride omvormers hebben de efficiëntie en betrouwbaarheid van zonne-energiesystemen verbeterd. Deze ontwikkelingen verbeteren niet alleen de energieproductie, maar trekken ook meer consumenten aan tot zonne-energieoplossingen.

Impact van recessie

Een recessie kan een uitdaging vormen voor de markt van omvormers voor zonne-energie, voornamelijk door lagere consumentenbestedingen, onzekere financiering en mogelijke verstoringen in de toeleveringsketen. De recessie kan echter ook innovatie, kosteneffectiviteit en een focus op opkomende markten stimuleren. Overheidsbeleid en stimuleringsmaatregelen zullen een cruciale rol spelen bij het bepalen van de reactie van de industrie op economische recessies. Uiteindelijk zal de langetermijnimpact van een recessie op de markt afhangen van hoe goed de industrie zich aanpast aan de veranderende economische omstandigheden en hernieuwbare energietechnologieën blijft ontwikkelen.

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie:

https:// www.snsinsider.com/enquiry/1343

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Geopolitieke spanningen en conflicten kunnen wereldwijde toeleveringsketens verstoren. In het geval van omvormers voor zonne-energie, die vaak elektronische componenten bevatten die afkomstig zijn uit verschillende landen, kunnen onderbrekingen in de toeleveringsketen leiden tot vertragingen in de productie en hogere productiekosten. Dit kan leiden tot hogere prijzen voor omvormers. Geopolitieke conflicten kunnen innovatie in de energiesector stimuleren. Regeringen en industrieën kunnen investeren in onderzoek en ontwikkeling om de afhankelijkheid van geopolitiek gevoelige energiebronnen te verminderen.

Krijg volledige rapportgegevens @ https://www.snsinsider.com/reports/solar-inverter-market-1343

Belangrijkste regionale ontwikkeling

De grootste markt voor zonne-energie in Noord-Amerika, de Verenigde Staten, is getuige van een gestage groei in zonne-installaties. De markt voor omvormers voor zonne-energie wordt hier gekenmerkt door een verschuiving naar meer geavanceerde en efficiënte omvormers om de energieopbrengst te maximaliseren. Stimuleringsmaatregelen van de overheid, zoals de Investment Tax Credit (ITC), blijven de vraag stimuleren. Als ‘s werelds grootste markt voor zonne-energie heeft China invloed op de wereldwijde trends voor omvormers voor zonne-energie. De markt wordt hier gekenmerkt door een verschuiving naar zonne-energieprojecten op nutsschaal met centrale omvormers en een snelle toepassing van stringomvormers in gedistribueerde zonne-installaties.

Belangrijkste resultaten van de studie naar de markt voor omvormers voor zonne-energie

  • In het zich steeds ontwikkelende landschap van zonne-energie heeft het segment van Power Optimizers zich ontpopt als een dominante kracht binnen de markt. Power optimizers hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop zonne-energie wordt benut en omgezet in elektriciteit. Deze innovatieve apparaten spelen een cruciale rol bij het verbeteren van de algehele prestaties en efficiëntie van PV-systemen op zonne-energie.
  • In het grote geheel van de markt is het industriële segment een dominante speler. Dit segment omvat een breed scala aan toepassingen, waaronder productiefaciliteiten, magazijnen en industrieparken. Zonne-omvormers spelen in op deze diversiteit door schaalbare oplossingen te bieden. Of het nu gaat om een kleinschalige installatie of een enorm industrieel complex, omvormers voor zonne-energie kunnen op maat worden gemaakt om aan specifieke eisen te voldoen.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor omvormers voor zonne-energie

  • ON Semiconductor, een wereldwijde leider in halfgeleideroplossingen, heeft een baanbrekende prestatie in de sector voor hernieuwbare energie aangekondigd door leveringsovereenkomsten ter waarde van $1,95 miljard af te sluiten met enkele van ‘s werelds grootste fabrikanten van omvormers voor zonne-energie.
  • Siemens, een wereldleider in energietechnologie en automatisering, gaat aanzienlijk investeren in de infrastructuur voor hernieuwbare energie in de Verenigde Staten met de opening van een ultramoderne fabriek voor omvormers voor zonne-energie.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten:

Hoofdstuk 1 Inleiding

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Marktdynamiek

Hoofdstuk 4 Impactanalyse

4.1 COVID-19 impactanalyse

4.2 Invloed van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland

4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën

Hoofdstuk 5 Analyse van de waardeketen

Hoofdstuk 6 Het 5-krachtenmodel van Porter

Hoofdstuk 7 Wereldwijde segmentatie van de markt voor zonneomvormers, naar toepassing

Hoofdstuk 8 Wereldwijde segmentatie van de markt voor zonneomvormers, naar systeem

Hoofdstuk 9 PEST-analyse

Hoofdstuk 10 Regionale analyse

Hoofdstuk 11 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 12 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 13 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 14 Conclusie

Koop Single User PDF van Solar Inverter Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/1343

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoeks- en adviesbureaus die de marktonderzoeksindustrie wereldwijd domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te functioneren in veranderende omstandigheden. Om u actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen te geven zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van een verscheidenheid aan technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND) Website: https://www.snsinsider.com


Keywords:  Solar Inverter,Solar Inverter Market,Solar Inverter Market Size,Solar Inverter Market Share,Solar Inverter Market Growth,Solar Inverter Market Trends,SNS Insider