header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor persoonlijke leningen zal tegen 2032 groeien met een CAGR van 32,50% tot een waarde van USD 620,6 miljard

Sep 21, 2023 6:00 PM ET

Marktoverzicht:

In 2022 werd de markt voor persoonlijke leningen geschat op 49,3 miljard USD. Volgens prognoses zou de markt voor persoonlijke leningen Werkgelegenheidsstatus stijgen van 65,3 miljard USD in 2023 tot 620,6 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 32,50% in de loop van de prognoseperiode (2023-2032). Persoonlijke leningen trekken door hun lage rentetarieven en toenemende leenlimieten meer klanten aan, wat een belangrijke factor is in de groei van de markt.

De belangrijkste bedrijven op de markt van persoonlijke leningen zijn

Social Finance, Inc.

American Express

DBS Bank Ltd

Avant, LLC

Barclays Plc

Prosper Financiering LLC

Wells Fargo

Truist Financieel Bedrijf

Lendingclub Bank

Goldman Sachs

Download gratis PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12020

Marktbereik:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2032

USD 620,6 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

32.50%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Marktvoordelen:

Persoonlijke leningen zijn over het algemeen geliefd bij consumenten vanwege de vele voordelen. Het geleende bedrag wordt vaak geaccepteerd zonder enig onderpand. De mogelijkheid om veel creditcards met verschillende rentetarieven en vervaldata te beheren is een ander belangrijk voordeel van persoonlijke leningen.

Bovendien, als ze worden goedgekeurd voor een persoonlijke lening met een lagere rente dan hun creditcards, kunnen leners hun maandelijkse betalingen stroomlijnen en geld besparen voor toekomstige financiële repercussies. Daarom zijn de voordelen die persoonlijke leningen bieden een van de belangrijkste drijfveren achter de expansie van de sector. Persoonlijke leningen brengen kosten met zich mee, zoals kosten en boetes.

Originatiekosten voor sommige leningen kunnen 1% tot 6% van het leenbedrag bedragen. De kosten zijn inbegrepen in het leenbedrag of worden afgetrokken van het geld dat aan de leners wordt gegeven. Veel kredietverstrekkers brengen ook vooruitbetalingskosten in rekening als de kredietnemer de lening volledig terugbetaalt voordat de looptijd is verstreken.

Consumenten wantrouwen kredietverstrekkers wanneer aanvragers van persoonlijke leningen de kleine lettertjes van overeenkomsten, zoals kosten en boetes, niet lezen. Dit is een belangrijke belemmering voor de uitbreiding van de markt voor persoonlijke leningen. De toenemende toepassing van geavanceerde technologie zoals chatbots, IoT, AI en big data analytics heeft geleid tot groei in de markt voor persoonlijke leningen. Aanbieders van persoonlijke leningen verwachten dat ze snel zullen investeren in klantbetrokkenheid door digitale en spraakgestuurde assistenten aan te bieden naarmate de digitalisering blijft toenemen. Daarnaast maken bedrijven die persoonlijke leningen aanbieden vaak gebruik van chatbots – softwareprogramma’s die online chatgesprekken voeren – omdat ze klanten een meer aangepaste en gebruiksvriendelijke ervaring bieden.

Koop dit eersteklas rapport nu:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12020

Segmentatie

Op basis van type is de markt voor persoonlijke leningen onderverdeeld in P2P-marktplaatsleningen en balansleningen. In 2022 domineerde het P2P-marktplaatssegment de hele markt.

Minder dan 30, 30-50 en meer dan 50 zijn de leeftijdsgroepen die zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor persoonlijke leningen. In 2022 werd de markt voor persoonlijke leningen gedomineerd door de leeftijdsgroep 30-50 jaar.

Gehuwden, alleenstaanden en andere individuen zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor persoonlijke leningen, afhankelijk van hun burgerlijke staat. In 2022 werd de markt voor persoonlijke leningen gedomineerd door één industriesegment.

Salaried en commerciële klanten zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor persoonlijke leningen op basis van hun werkstatus. In 2022 werd de wereldwijde markt aangevoerd door het segment van de werknemers.

Toegang tot het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/personal-loans-market-12020

Regionale analyse:

De analyse biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. Deze sector werd gedomineerd door de sector persoonlijke leningen in Noord-Amerika.

Dit is te wijten aan het feit dat de landen in deze regio, waaronder de VS, behoren tot de technologische voorlopers en early adopters van technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI) en het internet der dingen (IoT). Om hun klanten beter van dienst te kunnen zijn, investeren de beste commerciële kredietinstellingen op dit gebied, zoals Goldman Sachs, American Express en Bank of America Corp. in AI- en IoT-technologie. In de Noord-Amerikaanse regio had de Amerikaanse markt voor persoonlijke leningen het grootste marktaandeel, terwijl de Canadese markt voor persoonlijke leningen het snelst groeide.

In 2022 had de markt voor persoonlijke leningen in Europa een aanzienlijk marktaandeel. Dit is het resultaat van de snelgroeiende markt voor online lening aanvraagdiensten, die grotendeels is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Door het groeiende aantal traditionele financiële instellingen en banken die actief zijn in het Verenigd Koninkrijk, groeit de markt voor persoonlijke leningen daar snel. Bovendien groeide de Britse markt voor persoonlijke leningen het snelst in de Europese regio, terwijl de Duitse markt voor persoonlijke leningen het grootste marktaandeel had.

Gerelateerde artikelen:

Generatieve AI in Gaming Markt

Generatieve AI in de media- en entertainmentmarkt

Generatieve AI in de olie- & gasmarkt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Personal Loans Market,Personal Loans Market Size,Personal Loans Market Share,Personal Loans Market Demand,Personal Loans Market Analysis,Personal Loans Market Scope