header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor reis- en onkostenbeheersoftware zal in 2030 meer dan USD 8,07 miljard bedragen, gedreven door toenemende digitale transformatie en de groeiende trend van werken op afstand

Sep 21, 2023 9:00 AM ET

Overzicht van de reis- en onkostenbeheersoftwaremarkt:

Volgens het onderzoek van SNS Insider zal de markt voor reis- en onkostenbeheersoftware blijven groeien omdat organisaties op zoek zijn naar manieren om hun onkostenbeheerprocessen te optimaliseren, de naleving van regelgeving te verbeteren en zich aan te passen aan veranderende werkomgevingen.

Volgens het rapport van SNS Insider had de markt voor reis- en onkostenbeheersoftware een waarde van 2,91 miljard USD in 2022 en zal deze naar verwachting 8,07 miljard USD bereiken in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 13,6% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Ontvang een gratis monster van het Travel and Expense Management Software Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2741

Belangrijke spelers in het rapport zijn:

– Chrome River Technologies
– SAP Concur
– Basware Corporation
– Data-Basics Inc
– Workday Inc
– Coupa Software Inc
– Avidxchange
– TripActions Inc.
– Zoho Corporation Pvt. Ltd.
– Infor Inc.
– Expensify Inc
– Emburse Inc.
– 8common Limited
– Overige

Marktbereik

Software voor reis- en onkostenbeheer is een uitgebreide digitale oplossing die is ontworpen om het proces van het volgen, beheren en rapporteren van bedrijfsgerelateerde onkosten van werknemers tijdens het reizen voor werkdoeleinden te stroomlijnen en te automatiseren. Deze software speelt een cruciale rol in het helpen van organisaties om controle te houden over hun uitgaven, naleving van het bedrijfsbeleid te garanderen en financiële middelen te optimaliseren. Met deze software kunnen werknemers eenvoudig hun uitgaven registreren, zoals maaltijden, accommodatie, vervoer en andere bedrijfsgerelateerde kosten, door bonnetjes te uploaden of gegevens handmatig in te voeren.

Marktanalyse

De markt voor reis- en onkostenbeheersoftware maakt een aanzienlijke groei door onder invloed van verschillende sleutelfactoren. In een tijdperk van digitale transformatie kiezen bedrijven steeds vaker voor digitale tools en oplossingen om hun activiteiten te stroomlijnen. Software voor reis- en onkostenbeheer biedt organisaties een handig platform voor het automatiseren en digitaliseren van hun onkostendeclaratie- en terugbetalingsprocessen, waardoor het papierwerk afneemt en de algehele efficiëntie verbetert. De opkomst van werken op afstand en mobiele werknemers heeft geleid tot een behoefte aan flexibele oplossingen voor onkostenbeheer. Software voor reis- en onkostenbeheer is overal toegankelijk, zodat werknemers onkosten kunnen indienen en managers deze op afstand kunnen goedkeuren, wat vooral waardevol is in een verspreide werkomgeving. Veel softwareoplossingen voor reis- en onkostenbeheer bieden integraties met andere bedrijfstools zoals boekhoudsoftware, ERP-systemen en creditcardproviders. Deze integratie stroomlijnt de gegevensstroom en verhoogt de algehele efficiëntie van onkostenbeheerprocessen.

Marktsegmentatie en subsegmentatie inbegrepen zijn:

Naar organisatiegrootte:

– Kleine en middelgrote ondernemingen
– Grote ondernemingen

Inzetbaarheidstype:

– Cloud
– Ter plaatse

Naar bedrijfstak:

– BFSI
– IT en Telecom
– Productie
– Publieke sector
– Gezondheidszorg
– Kleinhandel
– Overige

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de reis- en onkostenbeheersoftwaremarkt is een complex samenspel van factoren, waaronder minder reizen, kostenoptimalisatie, marktconsolidatie en verschuivingen in technologische voorkeuren. De exacte gevolgen kunnen variëren afhankelijk van de ernst en duur van de economische neergang. Om veerkrachtig te blijven, moeten softwareleveranciers in deze sector zich aanpassen aan de veranderende marktdynamiek en oplossingen bieden die tegemoet komen aan de veranderende behoeften van hun klanten in uitdagende economische tijden.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Hoewel het conflict tussen Rusland en Oekraïne ongetwijfeld gevolgen heeft gehad voor de wereldeconomie en verschillende sectoren, hangt de specifieke impact op de reis- en onkostenbeheersoftwaremarkt af van een aantal factoren, waaronder de regionale dynamiek en de veranderende aard van het conflict. De softwareleveranciers in deze sector hebben zich waarschijnlijk aangepast aan de veranderende behoeften van bedrijven die actief zijn in een omgeving van toegenomen geopolitieke onzekerheid en digitale transformatie.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2741

Belangrijke regionale ontwikkeling

Noord-Amerika is koploper op het gebied van technologische vooruitgang, wat de adoptie van geavanceerde reis- en onkostenbeheersoftware stimuleert. Bedrijven in de regio willen hun processen automatiseren, wat resulteert in een groeiende vraag naar geavanceerde oplossingen. Europa’s diverse bedrijfsculturen en talen vereisen aanpasbare reis- en onkostenbeheersoftware. Deze diversiteit heeft geleid tot gelokaliseerde oplossingen en meer concurrentie in de regio. De regio Azië-Pacific, met name landen als China en India, kent een robuuste economische groei. Naarmate bedrijven wereldwijd uitbreiden, groeit de behoefte aan software voor reis- en onkostenbeheer om grensoverschrijdende uitgaven efficiënt te beheren.

Belangrijkste resultaten van de studie naar software voor reis- en onkostenbeheer

– Grote ondernemingen nemen een leidende positie in op de wereldwijde markt omdat software voor reis- en onkostenbeheer hen de essentiële hulpmiddelen biedt om een betere controle en zichtbaarheid van hun uitgaven te krijgen. Dit helpt deze organisaties om hun uitgaven te optimaliseren, beleidsregels af te dwingen en fraude en misbruik te verminderen.
– De BFSI-sector is een krachtpatser op het gebied van reis- en onkostenbeheersoftware en zijn dominantie in deze markt is onmiskenbaar. BFSI-organisaties hebben vaak complexe onkostenstructuren, waaronder vergaderingen met klanten, zakenreizen en entertainmentkosten. Software voor reis- en onkostenbeheer vereenvoudigt het bijhouden en rapporteren van deze onkosten en zorgt voor nauwkeurigheid en transparantie.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor reis- en onkostenbeheersoftware

– American Express tilt zijn streven naar innovatie op het gebied van zakenreizen naar een hoger niveau door zijn samenwerking met technologiegigant Microsoft uit te breiden. Deze strategische stap weerspiegelt de gedeelde visie van de twee bedrijven om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop bedrijven hun reiskosten beheren en optimaliseren, om uiteindelijk de algehele reiservaring van bedrijven te verbeteren.
– TravelPerk en Airbase hebben hun krachten gebundeld om een revolutie teweeg te brengen in het beheer van reiskosten voor bedrijven. Dit strategische partnerschap combineert de expertise van TravelPerk in moderne zakenreisoplossingen met het innovatieve uitgavenbeheerplatform van Airbase, waardoor een uitgebreide en naadloze ervaring ontstaat voor bedrijven die hun reiskosten willen optimaliseren.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

1. Introductie
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1. COVID-19 impactanalyse
4.2. Gevolgen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 Krachten Model
7. PEST-analyse
8. Segmentatie van de reis- en onkostenbeheersoftware markt, naar organisatiegrootte
9. Reis- en onkostenbeheersoftware marktsegmentatie, naar implementatietype
10. Reis- en onkostenbeheersoftware marktsegmentatie, naar bedrijfstak
11. Regionale analyse
12. Bedrijfsprofielen
13. Concurrentielandschap
14. Gebruikersgevallen en best practices
15. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Koop de volledige PDF van Travel and Expense Management Software Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/2741

Lees meer ICT-gerelateerde rapporten

Akash Anand | Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie | Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | E-mail: [email protected]


Keywords:  Travel and Expense Management Software Market,Travel and Expense Management Software Market Size,Travel and Expense Management Software Market Share,Travel and Expense Management Software Market Growth,Travel and Expense Management Software Market Trends,Travel and Expense Management Software Market Analysis,Travel and Expense Management Software Market Forecast,Travel and Expense Management Software Market Report