header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor zonne-energie zal in 2030 meer dan USD 399,89 miljard bedragen door de dalende kosten van zonnepanelen en verbeteringen in energieopslag

Sep 21, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider is de groei van de zonne-energiemarkt het resultaat van een combinatie van factoren, waaronder technologische vooruitgang, beleidsondersteuning, milieuoverwegingen, economische stimulansen en een groter publiek bewustzijn.

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de markt voor zonne-energie, met een waardering van 236,25 miljard dollar in 2022, naar verwachting 399,89 miljard dollar zal bereiken in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,8% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

De belangrijkste spelers zijn:

  • Abengoa Se
  • Acciona S.A.
  • Canadian Solar Inc.
  • Esolar Inc.
  • United Renewable Energy Co. Ltd.
  • Sunpower Corporation
  • Kaneka Corporation
  • Tata power solar systems ltd.
  • Wuxi Suntech Power Co.Ltd.
  • Brightsource Energy Inc.
  • Urja Global Limited
  • andere belangrijke spelers

Ontvang een voorbeeld van de Solar Inverter Market Size 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2733

Reikwijdte van het marktrapport

Zonne-energie, ook wel bekend als zonne-energie, is een schone en hernieuwbare bron van elektriciteit die wordt opgewekt uit de stralingsenergie van de zon. Zonne-energie benut de kracht van zonlicht en zet deze om in elektriciteit met behulp van fotovoltaïsche (PV) cellen of zonnepanelen. Deze innovatieve technologie heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen als milieuvriendelijk alternatief voor traditionele fossiele brandstoffen en is een essentieel onderdeel van duurzame energieoplossingen. De voortdurende vooruitgang in zonne-energietechnologie blijft de efficiëntie verbeteren en de kosten verlagen, waardoor zonne-energie toegankelijker wordt voor een breder publiek.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:

Naar technologie

  • Fotovoltaïsche systemen
  • Geconcentreerde zonne-energie systemen

Op zonnemodule

  • Monokristallijn
  • Polykristallijn
  • Cadmium Telluride
  • Amorf silicium cellen
  • Andere

Naar eindgebruik

  • Elektriciteit opwekken
  • Verwarming
  • Opladen
  • Verlichting

Per toepassing

  • Woon
  • Commercieel
  • Industrieel

Marktanalyse

Een van de belangrijkste drijfveren achter de groei van de zonne-energiemarkt is de aanzienlijke verlaging van de kosten van zonnepanelen. Technologische vooruitgang, schaalvoordelen en meer concurrentie tussen fabrikanten van zonnepanelen hebben geleid tot een scherpe daling van de prijs van fotovoltaïsche (PV) modules. Dit heeft zonne-energie betaalbaarder en toegankelijker gemaakt voor een breder scala aan klanten. Veel regeringen over de hele wereld hebben ondersteunend beleid en stimuleringsmaatregelen geïmplementeerd om het gebruik van zonne-energie aan te moedigen. Deze omvatten belastingkredieten, subsidies, teruglevertarieven en programma’s voor netto-opwekking. Deze stimuleringsmaatregelen verlagen de aanloopkosten van zonne-installaties en vormen een financiële stimulans voor huiseigenaren, bedrijven en nutsbedrijven om te investeren in zonne-energie. De voortdurende vooruitgang in zonnetechnologie heeft de efficiëntie en prestaties van zonnepanelen verbeterd. Innovaties in materialen, ontwerp en productieprocessen hebben de energieopbrengst van zonne-installaties verhoogd, waardoor ze economisch levensvatbaarder en aantrekkelijker zijn geworden.

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie:

https:// www.snsinsider.com/enquiry/2733

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de zonne-energiemarkt kan variëren afhankelijk van een aantal factoren. Hoewel uitdagingen op de korte termijn, zoals verminderde investeringen en verstoringen in de toeleveringsketen, de groei kunnen belemmeren, kan de toewijding aan hernieuwbare energie, innovatie en het creëren van banen de industrie op de lange termijn blijven stimuleren, vooral in regio’s met een sterke beleidsondersteuning voor duurzaamheid en schone energie.

Volledige rapportgegevens @ https://www.snsinsider.com/reports/solar-power-market-2733

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Hoewel het conflict tussen Rusland en Oekraïne de markt voor zonne-energie kan beïnvloeden door verstoringen in de toeleveringsketen, zorgen over de energiezekerheid en geopolitieke onzekerheid, is het belangrijk om deze effecten te bekijken binnen de bredere context van wereldwijde energietrends en -beleid. De langetermijngroei van de zonne-energiesector blijft nauw verbonden met de inspanningen om klimaatverandering tegen te gaan en over te stappen op duurzame energiebronnen.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, heeft een aanzienlijke groei laten zien in het gebruik van zonne-energie. Federale en staatspremies, in combinatie met dalende installatiekosten, hebben zonne-energie toegankelijker gemaakt voor residentiële en commerciële klanten. China domineert de markt voor zonne-energie in de regio Azië-Pacific, met zowel de grootste productiecapaciteit als de grootste installatiecapaciteit ter wereld. India en Australië hebben zich ook opgeworpen als belangrijke spelers, gedreven door ambitieuze overheidsinitiatieven en een snel groeiende vraag naar energie. De regionale dynamiek omvat verschillende niveaus van overheidssteun, infrastructuurontwikkeling en regelgevende kaders.

Belangrijkste resultaten van de zonne-energiemarktstudie

  • Het segment fotovoltaïsche systemen loopt voorop in de zonne-energierevolutie. PV-systemen zijn ontworpen om zonlicht direct om te zetten in elektriciteit met behulp van halfgeleidermaterialen, voornamelijk silicium zonnecellen. Bovendien zijn de productie- en installatiekosten van PV-systemen in de loop der jaren aanzienlijk gedaald.
  • Het segment Elektriciteitsopwekking maakt van zonne-energie een praktische en duurzame keuze voor grootschalige energiebehoeften. Nu de wereld ernaar streeft om klimaatverandering tegen te gaan en over te schakelen op schonere energiebronnen, zal dit segment een cruciale rol spelen in het bereiken van een groenere en duurzamere toekomst.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor zonne-energie

  • Tata Power, een toonaangevende naam in de Indiase energiesector, is onlangs een strategische alliantie aangegaan met Sanyo Solar, een prominente speler in de zonne-energiesector. Dit partnerschap markeert een belangrijke stap in de richting van het benutten van schone en duurzame energie door middel van een zonnecentrale voor eigen gebruik.
  • KPI Green, een prominente speler in de sector voor hernieuwbare energie, heeft onlangs aanzienlijke vooruitgang geboekt in het versterken van zijn inzet voor duurzame energieoplossingen. Het bedrijf heeft met succes een portefeuille van indrukwekkende 9,7 MW zonne-energieprojecten verworven en positioneert zichzelf daarmee als producent van duurzame energiebronnen.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten:

Hoofdstuk 1 Inleiding

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Marktdynamiek

Hoofdstuk 4 Impactanalyse

4.1 COVID-19 impactanalyse

4.2 Invloed van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland

4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën

Hoofdstuk 5 Analyse van de waardeketen

Hoofdstuk 6 Het 5-krachtenmodel van Porter

Hoofdstuk 7 Segmentatie van de markt voor zonne-energie, per technologie

Hoofdstuk 8 Segmentatie van de markt voor zonne-energie, per zonnemodule

Hoofdstuk 9 Segmentatie in de markt voor zonne-energie, naar eindgebruik

Hoofdstuk 10 Segmentatie in de markt voor zonne-energie, per toepassing

Hoofdstuk 11 PEST Analyse

Hoofdstuk 12 Regionale analyse

Hoofdstuk 13 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 14 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 15 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 16 Conclusie

Koop Single User PDF van Solar Inverter Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/2733

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoeks- en adviesbureaus die de marktonderzoeksindustrie wereldwijd domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te functioneren in veranderende omstandigheden. Om u actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen te geven zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van een verscheidenheid aan technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND) Website: https://www.snsinsider.com


Keywords:  Solar Power,Solar Power Market,Solar Power Market Size,Solar Power Market Share,Solar Power Market Growth,Solar Power Market Trends,SNS Insider