header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De toekomst van de bouw: Geprefabriceerde bouwoplossingen

Sep 21, 2023 4:00 PM ET

Inzichten uit toekomstig marktonderzoek

In 2021 werd de omvang van de markt voor geprefabriceerde gebouwen geschat op ongeveer 136,5 miljard dollar. De markt voor geprefabriceerde gebouwen zal naar verwachting stijgen van 145,85 miljard USD in 2022 tot 231,91 miljard USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,85% tijdens de voorspellingsperiode (2022 – 2030).

De groeiende stedelijke bevolking in de regio en het toenemende verlangen naar conventionele methoden zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor geprefabriceerde constructies stimuleren.

Vanwege de toegenomen industrialisatie en verstedelijking in ontwikkelingslanden zoals China, Vietnam en India, voorspelt de marktdynamiek dat stijgende investeringen in infrastructuur de expansie van de modulaire bouwindustrie zullen versnellen. Er wordt ook een gunstig effect op de inkomsten van de prefab bouwsector voorspeld door toenemende investeringen in commercieel vastgoed. Zo steeg de leasing van commercieel vastgoed in India in het eerste kwartaal van 2019 met 30%. De gehuurde faciliteit zal naar verwachting ongeveer 60 miljoen vierkante voet bedragen, volgens secundaire bronnen.

Het gebruik van PVC-materialen (geprefabriceerde, voorbewerkte, volumetrische bouw) in verschillende projecten op openbaar terrein wordt bijvoorbeeld geregeld door de Singaporese wet. De overheid biedt bedrijven ook stimulansen die helpen bij de standaardisatie van moderne bouwmethoden.

Op 15 maart 2021 zeiden de Canadese minister van Gezinszaken en andere wetgevers dat het Surrey Center 16,4 miljoen CAD krijgt als onderdeel van het Quick Housing Plan om 44 nieuwe, betaalbare woningen te bouwen. Er wordt voorspeld dat de stijgende R & D-uitgaven voor geavanceerde bouwoplossingen binnenkort een drijvende kracht zullen zijn in de prefab bouwsector.

In veel groeiende landen zijn tijd en geld twee aspecten van bouwactiviteiten die lang gezien zijn als belemmeringen voor de groei van de industrie.

Voor veel belangrijke bouwbedrijven “wereldwijd” is het overwinnen van deze beperking een van de grootste obstakels geweest. Een van de belangrijkste oplossingen voor deze problemen is het prefab bouwsysteem. Volgens marktonderzoek kan geprefabriceerde bouwtechnologie een alternatief bieden en de bouwtijd in de huidige markt met 30 tot 50 procent verkorten. De technologie is kosteneffectief omdat er minder “werknemers” nodig zijn voor de procedures op locatie. De verminderde activiteiten op de bouwplaats hebben als bijkomend onverwacht voordeel dat er aanzienlijk minder afval wordt geproduceerd. Als gevolg hiervan hebben deze factoren de markt CAGR voor geprefabriceerde gebouwen recentelijk doen stijgen.

Naarmate mensen zich meer bewust worden van de schadelijke milieueffecten van bouwafval, neemt de populariteit van groene gebouwen toe, wat een andere reden is om de inkomsten van de markt voor geprefabriceerde gebouwen te stimuleren.

Een proefexemplaar van het rapport is te vinden op: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/5171

Regionaal inzicht:

Het onderzoek biedt inzicht in de markten voor geprefabriceerde bouw in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld per regio.

De markt voor geprefabriceerde gebouwen in de regio Azië-Pacific, met een omzet van 57,2 miljard USD in 2021, zal naar verwachting aanzienlijk groeien (41,90% CAGR) tijdens de onderzoeksperiode. vanwege de sterke commerciële bouwsector in het gebied. China wil zijn focus verleggen van grootschalige infrastructuurprojecten naar meer bescheiden projecten.

Het 13e vijfjarenplan (FYP) stelt dat projecten zoals stedelijke metrosystemen, watervoorziening en -zuiveringsfaciliteiten, wegverbeteringen en openbare parken bedoeld zijn om het verkeer en de vervuiling terug te dringen, vervallen woningen te herstellen en de uitbreiding van kleine en middelgrote steden aan te moedigen. Japan’s Kansai International Airport wil tot 2025 meer dan 100 miljard yen (5911 miljoen) investeren in de verbouwing van de grotere terminal om de capaciteit van ‘s lands tweede toegangspoort voor buitenlandse vluchten te vergroten. In de regio Azië-Pacific had de markt voor geprefabriceerde gebouwen in China het grootste marktaandeel, terwijl de markt voor gefabriceerde structuren in India het snelst groeide. Bovendien behoren de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië en Zuid-Korea tot de belangrijke landen die zijn onderzocht in de marktanalyse voor geprefabriceerde bouwwerken.

Het op een na grootste marktaandeel voor geprefabriceerde constructies is in handen van Europa, waar meer migranten zijn dan ooit die de bouw van zowel tijdelijke als permanente huisvesting nodig hebben. Bovendien kende de Britse markt voor geprefabriceerde bouwwerken de snelste groei in de Europese ruimte, terwijl de Duitse markt voor geprefabriceerde bouwwerken het grootste marktaandeel had.

De markt voor geprefabriceerde bouwwerken in Noord-Amerika zal zich naar verwachting het snelst ontwikkelen tussen 2022 en 2030. Het gebruik van modulaire gebouwen wordt gestimuleerd door de toenemende “bezorgdheid om het milieu en een toename van vervuilende stoffen; er is een groeiende wens naar duurzaam bouwen.

Praat met analist: https: //www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/5171

Marktsegmentatie:

Afhankelijk van het product is de markt voor geprefabriceerde gebouwen onderverdeeld in de segmenten skeletbouw, paneelbouw, cellenbouw en gecombineerde systemen. Het segment gecombineerde systemen had het grootste aandeel in 2021 en was goed voor meer dan 34 procent van de omzet in de sector. De belangrijkste reden hiervoor is de groeiende behoefte aan een paneelsysteem. De markt voor paneelsystemen groeit zowel in de residentiële als in de niet-residentiële sector als gevolg van de betere kwaliteit die wordt geboden, zoals korte productietijden, eenvoudige diensten voor transport en installatie, aanpasbare ontwerpen, eenvoudige verplaatsing, die in dergelijke situaties kunnen worden gebruikt, en nog veel meer. Badkamer pods, kitchenettes en andere items zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor geprefabriceerde constructies op basis van het soort module.

Badkamercapsules waren de grootste categorie op de markt in 2021 en zullen naar verwachting het snelst groeien van 2022 tot 2030. Dit komt doordat de module snel als kant-en-klare oplossing kan worden geleverd en kan worden aangepast aan het reeds bestaande gebouw. Bovendien is het gebruik van kamerpod-implantaten veel goedkoper dan het gebruik van kitchenettes. De toenemende toepassingen van badkamerpods voor prefabgebouwen hebben dus een gunstig effect op de groei van de markt.nCommerciële prefabgebouwen hadden het grootste marktaandeel in de markt voor prefabgebouwen in 2021 door het toegenomen gebruik van geprefabriceerde bouwoplossingen door de zakelijke sector. De prefab gebouwen marktgegevens zijn gesegmenteerd op basis van toepassing in industrieel, commercieel en residentieel.

Geprefabriceerde bouwtechnologieën worden vaak gebruikt in bouwprojecten zoals snelwegen, spoorwegen, mijnbouw, waterkracht, aardolie, toerisme en militaire faciliteiten zoals kantoren, woningen, kantines, recreatieruimten en sportscholen. omdat er in bepaalde omstandigheden sneller kan worden gehandeld dan bij traditionele bouw. De woningbouw is de sector met de op één na snelste groei van geprefabriceerde constructies. Modulair bouwen maakt het mogelijk om mooie, duurzame structuren te creëren. Het maakt het mogelijk om snel te bouwen, om complexe ideeën te laten werken en om onderscheidende huizen te bouwen met verplaatsbare elementen die voldoen aan de eisen van de gemeenschap.

Blader door het volledige rapport: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/prefabricated-buildings-market-5171

Belangrijkste leveranciers:

Belangrijke spelers zijn Kirby Building Systems LLC, Butler Manufacturing Company, Riz, Red Sea Housing Services, Astron Buildings, Champion House Builders, Lindal Cedar Homes Inc. en Craft Corporation.

Blader door meer rapporten:

Ultra High Performance Concrete-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling voor 2032

Siliconen structurele beglazing marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Metalen plafonds markt onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapportover de markt voor gelamineerd hout – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voorvezelplaat van gemiddelde dichtheid – Wereldwijde voorspelling voor 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Prefabricated Buildings,Prefabricated Buildings Market,Prefabricated Buildings Industry,Prefabricated Buildings Market Size