header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Een blik in de toekomst: Voorspellingen voor de Indiase markt voor tegellijmen

Sep 21, 2023 1:00 PM ET

Overzicht van de markt voor tegellijm in India

De omvang van de markt voor tegellijmen in India werd in 2021 geschat op USD 0,1 miljard. De tegellijmindustrie zal naar verwachting groeien van USD 0,11 miljard in 2022 tot USD 0,22 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,09% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Tegellijm heeft verschillende voordelige eigenschappen, waaronder flexibiliteit, hoge hechtsterkte, schokbestendigheid68 en chemische weerstand. Tegellijm wordt over het algemeen gebruikt in allerlei bouwactiviteiten in de residentiële en commerciële sectoren. De markt voor tegellijm in India zal naar verwachting een bovengemiddelde groei doormaken, voornamelijk door de bloeiende bouwsector. India is een opkomende economie met een groeiend besteedbaar inkomen en toenemende economische vooruitgang, wat heeft geresulteerd in de uitbreiding van stedelijke gebieden. De uitbreiding van het Indiase stedelijke gebied en overheidsinitiatieven om slimme steden te bouwen, hebben geleid tot grootschalige bouwactiviteiten in de residentiële en commerciële sector. Bovendien zal de groei van het persoonlijk besteedbaar inkomen van consumenten in India naar verwachting leiden tot een grote vraag naar woningrenovatie. De vraag naar esthetisch mooie tegels en decoratieve tegels zal de vraag naar verwachting ook positief beïnvloeden. Daarnaast hebben tegellijmen toepassingen in het leggen van vloeren in gebouwen, wandbekleding, aanrechtbladen en diverse andere.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4655

De uitdagingen in de Indiase tegellijmmarkt zijn onder andere een laag bewustzijn met betrekking tot de soorten tegellijm, omdat klanten niet altijd betrokken zijn bij het proces en de keuze van tegellijm vaak overlaten aan de aannemer. Een andere beperking van de markt is de lage winstmarge bij de productie van tegellijm. De markt heeft met name verschillende kansen die ze de komende jaren kan benutten. De ontwikkeling van innovatieve lijm met een laag VOS-gehalte zal de markt naar verwachting naar nieuwe kansen leiden.

Marktsegmentatie

De Indiase tegellijmmarkt is gesegmenteerd op basis van type, bouwactiviteit, toepassing en regio. De soorten tegellijm zijn onderverdeeld in epoxy tegellijm, dispersietegellijm en cementgebonden tegellijm. Cementgebonden tegellijmen worden in India het meest gebruikt voor wandtegels en keramische vloeren. De toegenomen vraag naar keramische tegels zal naar verwachting een rol spelen in de groei van het segment, dat naar verwachting zal groeien met een CAGR van 9,21%. De markt voor epoxy tegellijmen volgt qua marktgrootte en heeft een marktaandeel van 21,65% van de Indiase markt.

Koop dit rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4655

De bouwactiviteit is onderverdeeld in reparatie & renovatie en nieuwbouw.

Toepassingen van tegellijmen zijn te vinden in woningen, commerciële en institutionele gebouwen. Het residentiële segment is marktleider van alle segmenten en zal naar verwachting zijn marktpositie tijdens de prognoseperiode behouden.

Regio’s in de Indiase tegellijmmarkt zijn West-India, Zuid-India, Oost-India en Noord-India.

Regionale analyse

In het hele land is er in alle regio’s van het rapport een grote vraag naar nieuw tegelwerk voor reparatie- en renovatiedoeleinden. Daarnaast zal de grote vraag naar nieuwe wooncomplexen in snel groeiende stedelijke gebieden in alle regio’s van India naar verwachting een groei van de markt opleveren. Met name Noord-India is een belangrijke regionale markt vanwege de grote vraag naar tegelproducten van hoge kwaliteit en de aanwezigheid van diverse marktspelers met ultramoderne showrooms.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport

https://www.marketresearchfuture.com/reports/india-tile-adhesive-market-4655

Belangrijkste spelers

Pidilite Industries Ltd., – India

MYK LATICRETE INDIA PVT LTD, – India

Saint-Gobain Weber, – Duitsland

Fosroc India, – India

BASF India Ltd., – India

Huntsman Corporation, – de VS

Kajaria Ceramics Limited. – India

Bostik, – de Verenigde Staten

Fuller Company, – de VS

SIKA INDIA, ARDEX Groep, – India

Henkel AG & Co. KGaA – Duitsland

Gerelateerde rapporten

https://www.marketresearchfuture.com/reports/recycled-plastic-market-11993

https://www.marketresearchfuture.com/reports/mining-drill-bits-market-11997

https://www.marketresearchfuture.com/reports/portable-iron-market-12021

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]
Keywords:  India Tile Adhesive Market,India Tile Adhesive Market Size,India Tile Adhesive Market Share,India Tile Adhesive Market growth